Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.821.352
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
18 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
volio bih i ja nadograditi svoj komp ali valja štediti za maturalni, ide neko od vas ove godine?
A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

ne

ne namjeravam na to trošit pare

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Misliš na maturalno putovanje? Ja idem, pred kraj lita.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
18 godina
neaktivan
ma da... Gdje ides ti? Mi sa collegiumom u lloret de mar
16 godina
protjeran
leo_819 kaže...
ma da... Gdje ides ti? Mi sa collegiumom u lloret de mar

Belji sevidim da su zenske u razredu odlucile - papciSmijeh

od davnina za maturalno putavanje se ide u PRAGNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:40 (dado8).
16 godina
neaktivan

pošto se slabo spama ja idem leć

laku noć

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Da ne pričam sve, bilo je nepošteno glasanje, svaki od 4 razreda je izabra svoje i na kraju u je*eni Prag! A ja (kao i dosta ljudi s kojima san priča) san tija u Barcelonu, ali je nije bilo na ploči, nije bila ponuđena. Sad idemo u usrani Prag, sad 'moran' ić tamo da nebi ispa 'papak', ali najradije nebi, nego kupim novi kompjuter. Iden jedino zbog 'ekipe', da se napijen, a u Barceloni bi bar vidija Nou Camp. Awwww...

Evo mi je cenzuriralo je*eni, prije nije. :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

zašto ne prag,svi ga kuju u nebesa,ja sam išao u gčku-koji promašaj

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
18 godina
neaktivan
koliko sam prica cuo o toj barceloni, jedva cekam da to vidim.
17 godina
neaktivan
Ja bi u Barcelonu, samo zbog Nou Campa... Ma iša bi zbog Katalonije, ona ima autonomiju, svoj jezik itd., i Barcelona i Madrid su uvijek u sukobu.
17 godina
neaktivan
a sefe kad idete, koji datum... Mozda se jos i sinjamo tamo..i mi smo bili za prag, dozvoljeno nosit vutra i mozes se jeftino opit...iako bi ja najradije u irish :D
17 godina
neaktivan
Otvorin neki post, pa 'Odgovori', pa mi se neda pisat sve to sa mobitela, a tija bi napisat nešto pa nakraju odustanem...
Spava mi se, idem spavat...
(-.-)Zzz...
17 godina
neaktivan
A neznan kad idemo, znan da se vraćamo par dana prije škole. Ako poneseš vutra, javi se nekako pa da se naduvamo. :)
Ja bi u Barcelonu, pa ako ne ili u Nizozemsku ili Irsku, ali nakraju nismo imali izbora, sve su to nastavnici već bili dogovorili...
16 godina
protjeran
Šef kaže...
Ja bi u Barcelonu, samo zbog Nou Campa... Ma iša bi zbog Katalonije, ona ima autonomiju, svoj jezik itd., i Barcelona i Madrid su uvijek u sukobu.

ma pusti te smrdljive spanjolce u kur*c, najdrazi su mi baski - neka sve dignu u 3pmSmijeh

inace Barcelona je ljep grad ali ljudi su koma, da ne govorim koliko ima djeparosa i slicnih cigana a tek cijeneBelji se

nekad davno nije ni Amsterdam bio los izbor, danas je

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 0:23 (dado8).
17 godina
neaktivan
mi idemo oko 20 nekog 8-og tako da bi se mogli i sinjat :D a vutra se kupuje gori...snalazi se kako se zna i umije
17 godina
E ja sam bas htio u prag ici pivo je bagatela a ovi drugi razredi izabrali yebenu spanjolsku. Iz mog razreda nitko nejde tak da nista od maturalca.
http://www.hr-invites.com (torrenti i pozivnice) ; last.fm: BORG_CRO
17 godina
neaktivan
lol zasto niko ne ide...glupani -.-' :P
18 godina
neaktivan

Prag je najbolja destinacija  - najbliži (jebeš španjolsku kada 2 dana nju vidiš, a 5 dana si u autobusu), jeftina hrana i cuga, nešto čak i kužiš jezik (lakše nego nizozemski ili španjolski sigurno), ima i ex-yu ljudi (par puta dobio popust jer sam komšija, susjed, jaran, naš čovekSmijeh) i imaš ogroman broj stvari što za vidjeti od kulture, arhitekture, umjetnina, prirodnih ljepota ...

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.3.2010 0:34 (Paolo2612).
17 godina
ja nebi isao tak i tak tamo, imas pun k. voznje busom jos bi se to dalo izdrzati trijezan ali kad si pijan jako tesko. Da je kojom srecom prag izabran bilo bi predobro.
17 godina
neaktivan
ma u pragu ce bit vrhunski...iako bi svugdi bilo dobro....8dana sex dragz i rokenrol di ces bolje
17 godina
Paolo ti si moj covjek na maturalac se i ide pit jest i ženske ganjat a ne gledat glupe gradevine i spomenike. prag je zakon za 50 kn se napijes posteno a u glupoj spanjolskoj je 5x skuplje i još te pokradu na plaži.
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

Prag je najbolja destinacija  - najbliži (jebeš  španjolsku kada 2 dana nju vidiš, a 5 dana si u autobusu), jeftina hrana i cuga, nešto čak i kužiš jezik (lakše nego nizozemski ili španjolski sigurno), ima i ex-yu ljudi (par puta dobio popust jer sam komšija, susjed, jaran, naš čovekSmijeh) i imaš ogroman broj stvari što za vidjeti od kulture, arhitekture, umjetnina, prirodnih ljepota ...

a tek cehinje, ti njoj sjedni a ona legneSmijeh

17 godina
neaktivan
ma i hrvatice idu tako :D ali samo da neku bolestinu ne skupin...pogotovo kad buden malo puno merry
18 godina
neaktivan
i ja sam bio za prag ali sta ces. A ovo za djeparenje je istina ali ako si pa metan to ti se i bece desit. A da je prag jeftiniji i nije previse, mislim da je bila razlika par stotina kuna
17 godina
neaktivan
jeftinije ti je U pragu...
16 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...
ma i hrvatice idu tako :D ali samo da neku bolestinu ne skupin...pogotovo kad buden malo puno merry

da ali previse kompliciraju, pogotovo poslije a s ovima nemas tih problema

neko ponese vozacku, 5-6 ljudi iznajmi mecku e-klase, nabavi se kakvab dobar skunk, ubaci u bunker par boca votke i sampanje, naravno sve se nabavi za neku sitnu lovu - pa da vidis provoda u Pragu  Smijeh

17 godina
neaktivan
votka s marihuanom...to se masovno donosilo proslog lita odgori
18 godina
neaktivan
da vam pravo kazem ja bi najrađe u irsku, bio sam tamo lani, carsko mjesto zarakijas se u nekom pubu i di ces bolje.
17 godina
neaktivan
je ali ipak dok dodes do irske... Bolje tamo o svom trosku. A i skuplje je a uvik se nade u raz ko nema dovoljno para
18 godina
neaktivan
ma da nemoguce je to izvest, samo govorim da me nikad nisu privacili ti disko klubovi i te pi*darije.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice