Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.008.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Večer pospanci!Eto me večeras u ranijem izdanju.Vidim nisu se svi prebacili iz birca,a i škola je počela,a i radni tjedan je počeo vidi se jel'da?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra večer birtijasi ,kaj se radi kod vas Smijeh

RIDER
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

večer! pogledajte na šta sam potrošio skoro sat vremena - tutorijal :)

hvala ti još jednom za ovo, sve sam si lijepo sredio http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif samo sta mi je malo čudno jer ne vidim koji smajl stavljam prema imenu odma, ali naviknut cu se.

Bolje biti pijan nego star
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 22:52 (leo_819).
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...

hvala ti još jednom za ovo, sve sam si lijepo sredio http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif samo sta mi je malo čudno jer ne vidim koji smajl stavljam prema imenu odma, ali naviknut cu se.

hehe. i meni je bilo u početku, ali naviknuo sam se brzo jer sam naučio po imenima

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
16 godina
neaktivan
Može li mi netko odgovorit na pitanje par postova iznad? Bio bih mu jako zahvalan
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan

Ljudi,laku noć.

alrighty then
17 godina
neaktivan

uh kako je dosadno,šefe valjda ima..

evo jurluk je dobio košaricu za stare smajliće,ionak se jedva videOsmijeh

16 godina
neaktivan

Večer! Evo napokon i mene nakon 5 dana izbivanja. Ništa ne pitajte.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
16 godina
neaktivan
Pa meni i nije dosadno, čitam o Wave-u u BUGu, samo kako je ovdje pusto...
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Što je horizontalni scroll kotačića (na mišu)? I da li BUGov bestbuy miš (A4 Tech 'nešto') ima hyperscroll?

Horizontalni scroll je isto što i vertikalni scroll, samo horizontalno Smijeh. Dakle, sa vertikalnim (uobičajenim) scrollom mičeš slider gore-dolje, a sa horizontalnim lijevo-desno.

Google is your friend. Use Google before asking dumb questions.
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
Šef kaže...
Što je horizontalni scroll kotačića (na mišu)? I da li BUGov bestbuy miš (A4 Tech 'nešto') ima hyperscroll?

Horizontalni scroll je isto što i vertikalni scroll, samo horizontalno Smijeh. Dakle, sa vertikalnim (uobičajenim) scrollom mičeš slider gore-dolje, a sa horizontalnim lijevo-desno.

Naručio sam u kvarku dotični miš prije 2 tjedna,koliko jbt treba kvarku da pošalje taj miš,a webshop im je katastrofa

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
16 godina
neaktivan
A jeli ima 'hyperscroll'?
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Večer pospanci!Eto me večeras u ranijem izdanju.Vidim nisu se svi prebacili iz birca,a i škola je počela,a i radni tjedan je počeo vidi se jel'da?

zijeev,da

18 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

zijeev,da

Nažalost tu ste u pravu - nema više do 3 ujutro biti budan kada je u 8 školaViče

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

Eeeeee,kad sam ja bio mlađahan nije bio problem ni protulumariti cijeli vikend bez spavanja i u ponedjeljak na posao sa tuluma...

17 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Eeeeee,kad sam ja bio mlađahan nije bio problem ni protulumariti cijeli vikend bez spavanja i u ponedjeljak na posao sa tuluma...

daj ne muljaj zed.to nitko ne može,jesi gledao insomniu..nastupa psihoza ili u najmanju ruku gadna euforija

16 godina
neaktivan
Čudi me da nema stevana, on ima praznike. A ja idem spavat... (-.-)Zzzz...
17 godina
General Zed kaže...

Bok svima kaj se dela, kak ide igranje s novim kompom tj dvojezgrenim procom i jos kad se klokne bu veselo neki kazu da  dvojezgreni proc nije za igrice a ti ih odma demantiraj normalno.Belji seCool

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
General Zed kaže...

daj ne muljaj zed.to nitko ne može,jesi gledao insomniu..nastupa psihoza ili u najmanju ruku gadna euforija

Do polovice 90tih dok sam radio na građevini,radilo se minimalno 10sati,a pila se gajba pive dnevno(po osobi).Naravski da je takvo što teško za povjerovati,ali pogledaj koliki je broj građevinaca starijih od 50god da ne izgleda ispijeno,da ne pije"bombice"u rano jutro itd.Tako da što se euforije tiče kad postaneš baždaren na puuuno cuge,do euforije teško dođeš.Napoleon je rekao"Dođoh,vidjeh,pobjedih"ja mu mogu odgovoriti"Dođoh,popih,poludih"CoolBelji se

17 godina
neaktivan
General Zed kaže...
seneka kaže...
General Zed kaže...

Do polovice 90tih dok sam radio na građevini,radilo se minimalno 10sati,a pila se gajba pive dnevno(po osobi).Naravski da je takvo što teško za povjerovati,ali pogledaj koliki je broj građevinaca starijih od 50god da ne izgleda ispijeno,da ne pije"bombice"u rano jutro itd.Tako da što se euforije tiče kad postaneš baždaren na puuuno cuge,do euforije teško dođeš.Napoleon je rekao"Dođoh,vidjeh,pobjedih"ja mu mogu odgovoriti"Dođoh,popih,poludih"CoolBelji se

pardon CEZAR

::::::::::::::::::::::::::::::::))))))))))
17 godina
neaktivan

bok rambox,nemoj ga molim te izazivat..vidiš da je euforičan..Belji se

16 godina
neaktivan
rambox kaže...
General Zed kaže...

Bok svima kaj se dela, kak ide igranje s novim kompom tj dvojezgrenim procom i jos kad se klokne bu veselo neki kazu da  dvojezgreni proc nije za igrice a ti ih odma demantiraj normalno.Belji seCool

Eto,ja prešao Bioshock.Igrao i Ridicka,u kojem je navedeno da treba dvojezgreni procesor.Kaj se igre tiče,nema breakanja,proc je full opterećen na temperaturi max 41 i kaj drugo da velim.Treba ga kloknut,slažem se,doći će i to na red...

17 godina
seneka kaže...

Pa nek je kaj sad barem moze igrat kak spada a ne ko prije, treba uzivat ak nekaj volis ko zna kaj bu sutra fuckaj ga vuzgi ga blaš.Belji se

16 godina
neaktivan

Vecer! Samo da se javim na kratko pa idem u krpe,umoran sam ko pasIzlanuo se.....

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan

Lako se vama sa mnom šprdati.Eto malo sam si humora pročitao i pogledao,pa sad veseo mogu u vodoravni.Sutra pardonček danas je novi radni dan,pa se treba i primjereno pripremiti za njega.Heh,nismo više 20togodišnjaci,sad je već pomalo problematično čak i ujutro(poneko jutro)ustati iz kreveta(mislim naravski na kičmitis)...

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
seneka kaže...

Pa nek je kaj sad barem moze igrat kak spada a ne ko prije, treba uzivat ak nekaj volis ko zna kaj bu sutra fuckaj ga vuzgi ga blaš.Belji se

ma znam al igra se ko malo dete,čuj grdo ga je za vidit..Nevinašce

17 godina
neaktivan

Vecer ljudine!

Evo ja sam malo igrao ps2.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer ljudine!

Evo ja sam malo igrao ps2.

bok,samo ti igraj..fake i ja smo podijelili noć i dežuramo,evo on sad spava do 8..

17 godina
neaktivan

Haha. Ko pozarni u vojsci:)

Ma kupio sam prije par dana volan za 50 kn pa ucim vozit na njega. Jbg jos uvijek sam brzi na gljivama.

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369
17 godina
neaktivan

na gljvamaSmijeh..he he..

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice