Večer pospanci!Eto me večeras u ranijem izdanju.Vidim nisu se svi prebacili iz birca,a i škola je počela,a i radni tjedan je počeo vidi se jel'da?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra večer birtijasi ,kaj se radi kod vas 
večer! pogledajte na šta sam potrošio skoro sat vremena - tutorijal :)
hvala ti još jednom za ovo, sve sam si lijepo sredio
samo sta mi je malo čudno jer ne vidim koji smajl stavljam prema imenu odma, ali naviknut cu se.
hvala ti još jednom za ovo, sve sam si lijepo sredio
samo sta mi je malo čudno jer ne vidim koji smajl stavljam prema imenu odma, ali naviknut cu se.
hehe. i meni je bilo u početku, ali naviknuo sam se brzo jer sam naučio po imenima
Ljudi,laku noć.
uh kako je dosadno,šefe valjda ima..
evo jurluk je dobio košaricu za stare smajliće,ionak se jedva vide
Večer! Evo napokon i mene nakon 5 dana izbivanja. Ništa ne pitajte.
Horizontalni scroll je isto što i vertikalni scroll, samo horizontalno
. Dakle, sa vertikalnim (uobičajenim) scrollom mičeš slider gore-dolje, a sa horizontalnim lijevo-desno.
Horizontalni scroll je isto što i vertikalni scroll, samo horizontalno
. Dakle, sa vertikalnim (uobičajenim) scrollom mičeš slider gore-dolje, a sa horizontalnim lijevo-desno.
Naručio sam u kvarku dotični miš prije 2 tjedna,koliko jbt treba kvarku da pošalje taj miš,a webshop im je katastrofa
Večer pospanci!Eto me večeras u ranijem izdanju.Vidim nisu se svi prebacili iz birca,a i škola je počela,a i radni tjedan je počeo vidi se jel'da?
zijeev,da
zijeev,da
Nažalost tu ste u pravu - nema više do 3 ujutro biti budan kada je u 8 škola
Eeeeee,kad sam ja bio mlađahan nije bio problem ni protulumariti cijeli vikend bez spavanja i u ponedjeljak na posao sa tuluma...
Eeeeee,kad sam ja bio mlađahan nije bio problem ni protulumariti cijeli vikend bez spavanja i u ponedjeljak na posao sa tuluma...
daj ne muljaj zed.to nitko ne može,jesi gledao insomniu..nastupa psihoza ili u najmanju ruku gadna euforija
Bok svima kaj se dela, kak ide igranje s novim kompom tj dvojezgrenim procom i jos kad se klokne bu veselo neki kazu da dvojezgreni proc nije za igrice a ti ih odma demantiraj normalno.

daj ne muljaj zed.to nitko ne može,jesi gledao insomniu..nastupa psihoza ili u najmanju ruku gadna euforija
Do polovice 90tih dok sam radio na građevini,radilo se minimalno 10sati,a pila se gajba pive dnevno(po osobi).Naravski da je takvo što teško za povjerovati,ali pogledaj koliki je broj građevinaca starijih od 50god da ne izgleda ispijeno,da ne pije"bombice"u rano jutro itd.Tako da što se euforije tiče kad postaneš baždaren na puuuno cuge,do euforije teško dođeš.Napoleon je rekao"Dođoh,vidjeh,pobjedih"ja mu mogu odgovoriti"Dođoh,popih,poludih"

Do polovice 90tih dok sam radio na građevini,radilo se minimalno 10sati,a pila se gajba pive dnevno(po osobi).Naravski da je takvo što teško za povjerovati,ali pogledaj koliki je broj građevinaca starijih od 50god da ne izgleda ispijeno,da ne pije"bombice"u rano jutro itd.Tako da što se euforije tiče kad postaneš baždaren na puuuno cuge,do euforije teško dođeš.Napoleon je rekao"Dođoh,vidjeh,pobjedih"ja mu mogu odgovoriti"Dođoh,popih,poludih"

pardon CEZAR
bok rambox,nemoj ga molim te izazivat..vidiš da je euforičan..
Bok svima kaj se dela, kak ide igranje s novim kompom tj dvojezgrenim procom i jos kad se klokne bu veselo neki kazu da dvojezgreni proc nije za igrice a ti ih odma demantiraj normalno.

Eto,ja prešao Bioshock.Igrao i Ridicka,u kojem je navedeno da treba dvojezgreni procesor.Kaj se igre tiče,nema breakanja,proc je full opterećen na temperaturi max 41 i kaj drugo da velim.Treba ga kloknut,slažem se,doći će i to na red...
Pa nek je kaj sad barem moze igrat kak spada a ne ko prije, treba uzivat ak nekaj volis ko zna kaj bu sutra fuckaj ga vuzgi ga blaš.
Vecer! Samo da se javim na kratko pa idem u krpe,umoran sam ko pas
.....
Lako se vama sa mnom šprdati.Eto malo sam si humora pročitao i pogledao,pa sad veseo mogu u vodoravni.Sutra pardonček danas je novi radni dan,pa se treba i primjereno pripremiti za njega.Heh,nismo više 20togodišnjaci,sad je već pomalo problematično čak i ujutro(poneko jutro)ustati iz kreveta(mislim naravski na kičmitis)...
Pa nek je kaj sad barem moze igrat kak spada a ne ko prije, treba uzivat ak nekaj volis ko zna kaj bu sutra fuckaj ga vuzgi ga blaš.
ma znam al igra se ko malo dete,čuj grdo ga je za vidit..
Vecer ljudine!
Evo ja sam malo igrao ps2.
Vecer ljudine!
Evo ja sam malo igrao ps2.
bok,samo ti igraj..fake i ja smo podijelili noć i dežuramo,evo on sad spava do 8..
Haha. Ko pozarni u vojsci:)
Ma kupio sam prije par dana volan za 50 kn pa ucim vozit na njega. Jbg jos uvijek sam brzi na gljivama.
na gljvama
..he he..