Vecer, jbg veceras cu slabo spamat posto je sutra ujutro skola :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer, jbg veceras cu slabo spamat posto je sutra ujutro skola :(
haha meni popodne
Večer ekipa! Što ima novog?! Ja taman dovršio nekakav članak pa malo navratio do vas. Čim se vi bavite? Kako to da večeras nema spamaone na MSN-u?! 
dobra večer! šta se radi?
Ja baš krenuo u krpe.Laku noć svima.
Slab spam
.
Slab spam
.
Samo za tebe:
SPAM.
Ja sam se bacio u OC vode:
Iskreno, ne znam sta treba gledati, ne znam ni traziti (mrsko mi), ali je vjerovatno cool 
Ma nis posebno. Dosao sam na toliko zeljenih 4Ghz
.
zavrsil sam svoj review
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/review-antec-twelve-hundred/34284.aspx

Danas se ide malo ranije spavat. Sutra škola popodne ali ujutro moram učit. DAMN!
xD
zavrsil sam svoj review
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/review-antec-twelve-hundred/34284.aspx

Zasto nisi u postu to napisao? Vise ljudi bi vidjelo. Neke ce odbit to sto moraju skinut sa Rapida.
znam ali cesto mi se ovaj komp restartira pa me to mucilo, a ovako u Wordu mogu sejvati svaku minutu-dvije. A mozda ponovo prepisem u post ako nadjem vremena.
znam ali cesto mi se ovaj komp restartira pa me to mucilo, a ovako u Wordu mogu sejvati svaku minutu-dvije. A mozda ponovo prepisem u post ako nadjem vremena.
Bok svima kaj se radi, zakaj ti se komp restarta u cem je problem da se ne pregrijava mozda. Kaj kaze Event Viewer pod Administrative Tools u Control Panel ak imas xp ima li crvenih ili zutih ikona tam pa desni klik pa Properties pa onda ti pise o cemu se radi tocno!
P.S. Pozdrav ekipi sa Msn-a, znam da spamate :D
ma ovo mi je stari komp od starog, sav je razje*an, restartira se svakih 5-6 minuta, prvo miš zakaže, pa onda neki zvuk iz matične i onda crni ekran pa ga moram restartirat 
Mogao bi i ja na hrkanac, treba se dignut u 7.
...bile jednom nespavalice...
...bile jednom nespavalice...
haha tocno skola ubila nespavalice.....sramota
ma to se oni sam izmotavaju mogu bit budni dok skola ne pocne ujutro i kad dođu iz skole na spavanje i taman se zbude na otvorenje nespavalica
ljudi pozz!
tko me ima na msn-u, nek pogleda jesam li ja online il offline? brzo, jer neko hakira okolo!!!
ljudi pozz!
tko me ima na msn-u, nek pogleda jesam li ja online il offline? brzo, jer neko hakira okolo!!!
roflic xDDD vech si se iz birca nalijepio na nespavalice, a ja sa zadovoljstvom lockao :D