Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.157.329
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

jutro ljudi ...ima tko kakav još uvijek aktivni link za windoze 7 RC ...naime uspio sam nabavit activation code od M$ al nemrem nigdje nać gdje skinut ......

hvala unaprijed !!

btw. ak ima to neko na kompu ili dvd a da je iz novog zagreba bio bi zahvalan ... čak i kavu platim :)

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima!

Kakvo je ovo nespamanjeCool?

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

A evo pribjegoh na BS Player pa zaboravih na vas!

No vrijeme je za spavanje, jer se sutra rano diže

Zjeeeeeev Cool

Atomska bubamara - Last known good rank
17 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Kakvo je ovo nespamanjeCool?

Večer, zabušavanje izgleda.

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Gledaju se SF serije - ovaj teški ovisnik treba dozuCool

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 22:25 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

A evo pribjegoh na BS Player pa zaboravih na vas!

No vrijeme je za spavanje, jer se sutra rano diže

Zjeeeeeev Cool

Oly os mi nesto prodat? Treba mi onaj lim (adapter sa 3,23 na 5,25˝) sta je u CM690 koji sluzi da mozes disketar stavit. Sa kucistem sam dobio jedan i tu sam ubacio fan controler a imam jos citac kartica ali nemogu bez tog adaptera.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
Paolo2612 kaže...

Gledaju se SF serije - ovaj teški ovisnik treba dozuCool

Ja igrao onaj novi shift donedavno i upravo preslušavam Vucine albume :)

Proud Member Of :: | RevTT | TL | IPT | Waffles.fm | TVT.ro | THR | YUWABits | ::
17 godina
neaktivan

Au! Neznam gdje je to............ Moram malo pogledati da vidim ako to još negdje imam.

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer pospani spameri!Još jutros sam postavio pitanje u svezi glede postova da nemam moj profil i aktivne teme sa desne strane i još nisam dobio odgovor.Koristim internet explorer 8 cijelo vrijeme i komp mi je sad malo zabrijao a ne znam zašto.Ima li netko možda teorijukakvu?

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima!Imam jedno pitanje(nije da sam zavidan ili da mi je krivo nego mi je samo čudno) kako to da ivan_1995 ima 5 zvjezdica?Dečko nije ni pola aktivan kao npr rambox,hyperion,benko.... a ima više zvjzd nego rambox i ostali.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 22:32 (big_guy).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eto i Suseda nakon dosta vremena (30-ak stranica) opet u nespavalicama. Šta se radi ekipa? Šta ima novoga? Kako smo večeras?

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo cijeli dan sam hodao i vozao se.spava mi se al mrsko mi nesto.zato cu poslje zaspat ko beba :D

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Oly os mi nesto prodat? Treba mi onaj lim (adapter sa 3,23 na 5,25˝) sta je u CM690 koji sluzi da mozes disketar stavit. Sa kucistem sam dobio jedan i tu sam ubacio fan controler a imam jos citac kartica ali nemogu bez tog adaptera.

Onda bi ti trebao i unutarnji adapter 5.25" > 3.5"

17 godina
Sused kaže...

Eto i Suseda nakon dosta vremena (30-ak stranica) opet u nespavalicama. Šta se radi ekipa? Šta ima novoga? Kako smo večeras?

O bok, spama se naravno kao i uvijekCool

17 godina
Za nespavalice

ja bas prije 15 min pokrenuo shift i igra mi je tako dobra da se sa nje necu skidati dva mjsecaBogataš

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

E to valjdaCool. Zvao sam danas al nitko ne prodaje to zasebno. Samo mi taj komad lima treba i naravno maskica sa manjim otvorom.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
Oly_E3 kaže...

E to valjdaCool. Zvao sam danas al nitko ne prodaje to zasebno. Samo mi taj komad lima treba i naravno maskica sa manjim otvorom.

Ok vidim to sutra, sada odoh offline

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Ok vidim to sutra, sada odoh offline

Tnx. Laku nocCool.

17 godina
luckyluke kaže...

ja bas prije 15 min pokrenuo shift i igra mi je tako dobra da se sa nje necu skidati dva mjsecaBogataš

I ja, samo me muci onaj steering dead zone i ostalo tu, mozes li mi napraviti ss cijelog tog dijela kad uhvatis vremena, jer ja sam to sve razmrdao.

17 godina
Za nespavalice

oho!Nespavalice su Online opet!!!BTW:dobro vece ljudi...ajd ak neko oce igrat cod4 nek se javi na xfire:rudika14 da se malo zezamo...

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Večer svima!Imam jedno pitanje(nije da sam zavidan ili da mi je krivo nego mi je samo čudno) kako to da ivan_1995 ima 5 zvjezdica?Dečko nije ni pola aktivan kao npr rambox,hyperion,benko.... a ima više zvjzd nego rambox i ostali.....

Šta nitko ne zna?

18 godina
Za nespavalice

Večer i od mene! Ova me prehlada uništava. Jedva dišem i curi iz mene sa svih strana!  Izlanuo se

Kako ste vi? Ima li što novog kod vas?

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
16 godina
neaktivan
General Zed kaže...

Večer pospani spameri!Još jutros sam postavio pitanje u svezi glede postova da nemam moj profil i aktivne teme sa desne strane i još nisam dobio odgovor.Koristim internet explorer 8 cijelo vrijeme i komp mi je sad malo zabrijao a ne znam zašto.Ima li netko možda teorijukakvu?

Nema nitko nikakvu ideju,nezna nitko?

big_guy kaže...

Ja priznajem da neznam,valda neznaju ni drugi...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
18 godina
neaktivan
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Šta nitko ne zna?

stvarno čudno, možda ta formula za izračun zvijezdica i nije tako savršena ?

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
18 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Šta nitko ne zna?

Čim ja imam 5 zvjezdica znaš da nijeBelji se

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
leo_819 kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Šta nitko ne zna?

Lol izgleda da nije.

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Šta nitko ne zna?

To ni CSI neznaCool.

Evo slikica mog CM-a.

17 godina
F1-IVO kaže...
big_guy kaže...
big_guy kaže...

Šta nitko ne zna?

To ni CSI neznaCool.

Evo slikica mog CM-a.

Lijepo lijepo, a bug je podmetač haha :))

Ma tko zna, ja vise ni nemarim previse za te zvijezdice, no ovo je sumljivo.

18 godina
F1-IVO kaže...

To ni CSI neznaCool.

Evo slikica mog CM-a.

Ohoho... Pa i nije loš!  Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
neaktivan
General Zed kaže...
General Zed kaže...

Nema nitko nikakvu ideju,nezna nitko?

gle,na svim kompovima gdje se koristi IE sam vidio slične probleme,tako i kod mene,s tim da ja imam IE7,skini si firefox..
citiraš sam sebe!?Belji se

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice