Evo da se i ja javim nakon dužeg vremena....problemi s internetom....
koji su tek privremeno otklonjeni zahaljujući upravo BUG-u i onoj
akciji u suradnji s VIP-om za besplatni net.
Pozdravljam sve znane i neznane forumaše
Evo da se i ja javim nakon dužeg vremena....problemi s internetom....
koji su tek privremeno otklonjeni zahaljujući upravo BUG-u i onoj
akciji u suradnji s VIP-om za besplatni net.
Pozdravljam sve znane i neznane forumaše
prebacujemo se iz birca ovamo
Bok svima dobio sam dva žuta pa ubijam tugu u alkoholu, kaj vi delate ?
Dva zuta ? Hehe. Bome si prava plavusa. Sam da vam velim, ovu vecer ja zatvaram birc
Da, a kaj ces desi se :)
Hola ljudi
Laku noć ljudi (eh sada me fakat glavurda šuplja boli
)
Hebote kako šteka ovaj facebook...............
evo mene, sa novim coolerom za i7....coolermaster v8....detaljnije u temi slike Vašeg hardwarea, al tek kad ga smontiram, tj. u koracima cu sve slikati
Večer pospanci!Nisam stigao prije al zato bum tu.Runda za sve dobio sam i ja punu zvjezdicu.Čestitke takođe i ostatku ekipe koji je dobio zvjezdice,ostalima trudite se i dalje.Lijepo je znati da si nekom pomogao a još ljepše kad tebi pomognu i kad te nauče nečemu...
Ah jbga ja bas danas izgubio zvjezdicu
Proglasavam dan zalosti...LOOOOL
Dobra večer!
Zanima me jedna stvar. Da li se trebam bojati datoteke koja je dobila ovakav rezultat na VirusTotalu?
večer ljudovi evo ja dobio pola zvjezdice...napredujem 
EDIT:andy ne valja ti link
Ah jbga ja bas danas izgubio zvjezdicu
Proglasavam dan zalosti...LOOOOL
a ja dobio pola

Dobra večer!
Zanima me jedna stvar. Da li se trebam bojati datoteke koja je dobila ovakav rezultat na VirusTotalu?
a ne znam. za avg znam da je loš, a za ove ne znam, pa ne znam jel im se može vjerovat il ne
večer ljudovi evo ja dobio pola zvjezdice...napredujem 
EDIT:andy ne valja ti link
men valja
False pozitive ili neka datoteka koja ima neka obilježja virusa/malwarea pa onda heuristički dio AVa luduje. Ništa strašno. Imam 2-3 takva na kompu, avira ne reagira na njih. Sve ok.
Evo da se i ja javim. Dobra večer.
Dobra večer.
Svaku vecer!
Večer i od mene. Premda s većinom od vas cijelu večer naglabam na MSN-u red je da i ostale pozdravim. Što ima novog kod vas?!
Evo da se i ja javim. Dobra večer.
Večer i od mene. Premda s većinom od vas cijelu večer naglabam na MSN-u red je da i ostale pozdravim. Što ima novog kod vas?!
Vecer :)
Sutra je novi radni dan i treba ići u nove radne pobjede.Stoga ću vam zaželjeti laku noć,a ja odo zaviriti pod kožu...
Laku noć.Sutra radioničke u 12 i test iz matematike!
odo ja spat
aj pozz onima koji ne hrču doma u kauču
sto se vec pocelo s testovima?
Bok svima eto i mene, ja fino pijem caj i uzivam kaj se moze da bas mi je dobro kaj se radi!
evo nekakvo cudno vrijeme u Zadru, moga bi kiša, baš cu pogledati progozu.
sutra škola u 8, a meni se još ne spava!
preloše
Laku noc, mi danas pisali nenajavljeni 20 minutni test iz matematike naravno :))
dobro veče spavalice :)
dobro veče spavalice :)
Nećemo se sada vrijeđati
dobro,onda drugi put.Laku noć :))
dobro,onda drugi put.Laku noć :))
Laku noc, ode i ja lagano u krpe :)
Večer svima, dugo već nisam postao u ovoj temi, čisto zaboravim, samo vam se javljam da vam poželim laku noć.
Dobro veče svima!Šta se radi?
Rođendan mi je