dobra večer!
jel i vama msn sere? 
inace nisam trenutno na njemu, al sad sam se spojio i sve 5.... sta te zeza??
nemogu stupit u kontakt sa pola online kontakata
dobra večer!
jel i vama msn sere? 
odoh ja spavat, sutra mi je veeeeeliki dann....bye svima..i laku noc..
šta to za tebe znači ""veeeeliki dan""
??????
duga prica....al, vjeeruj mi....bit ce i noc i dan 
duga prica....al, vjeeruj mi....bit ce i noc i dan 
šta se ženiš

Bok svima da MSN je ocito otkazal poslusnost skroz je pošandrcal do daske kaj se moze, je bogme tak je malo sam se precitiral skroz fuckaj ga!
dobra večer!
jel i vama msn sere? 
Tak i meni :(
rambox cini mi se da nisi dobro citiro
Vecer svima!
Vidim da ima protjeranih
. Uvijek je akcija dok mene nema
.
Bok svima da MSN je ocito otkazal poslusnost skroz je pošandrcal do daske kaj se moze!
Večer Rambox... Večer Ivo...
Čini se da ćete svi vi kad tad prijeći na Skype!

Ja imam Skype, MSN i ICQ
. Sto je sigurno, sigurno je.

Ja imam Skype, MSN i ICQ
Za sada rade Skype i odnedavno MSN. ICQ je odavno umro na mom kompu! 
Bok svima da MSN je ocito otkazal poslusnost skroz je pošandrcal do daske kaj se moze!
Večer Rambox... Večer Ivo...

Ja nevolim skype, rađe msn ili xfire.
Samo msn. Više mi ne treba.
Samo msn. Više mi ne treba.
Tak i ja vecinom, xfire ponekad, skype imam ali ga nekoristim.
Jel ima kise kod vas? Ovdje bas lijepo pada i fino je zahladilo
. Duboko se nadam da cu sutra napokon u jeb... shoping. Trebao sam danas al panj u Linksu zakasnio poslat narudjbu.
Ajte ljudi laku noć.Umoran sam ko pas.

Ja imam Skype, MSN i ICQ
Za sada rade Skype i odnedavno MSN. ICQ je odavno umro na mom kompu! 
Lako za MSN nek krepa ko ga sljivi njega ionak koriste svi vecinom zato kaj je to navika no on je zapravo smotam skroz i nikad nije prisebi uopce.
Ima puno boljih i elegantnijih rjesenja tu je Yahoo Mesenger, Trillian, Skype manji lakse i brzi na systemu i nema problema uopce lako se pređe na njih i to je to. Yahoo imam i sad isto ko i Trillian koji moze radit ionako sa svma bez frke a normalno i sa svojom mrezom!
Bok svima da MSN je ocito otkazal poslusnost skroz je pošandrcal do daske kaj se moze, je bogme tak je malo sam se precitiral skroz fuckaj ga!
sad više ne mogu ni tebe dobit 
znaš zašt sam reko sranje i odma ošo?

Jel ima kise kod vas? Ovdje bas lijepo pada i fino je zahladilo
. Duboko se nadam da cu sutra napokon u jeb... shoping. Trebao sam danas al panj u Linksu zakasnio poslat narudjbu.
Ja svaki dan tjeram ovog svog da me odveze u Sarajevo da kupim Siberie, ali posao (inzinjer gradjevine, jos direktor firme...).
Društvo... Ja vas pozdravljam. Totalno se loše osjećam.
Imam temperaturu i jedva dišem pa ne mogu ostati više. Želim vam laku i ugodnu noć. Vidimo se sutra na večer!
Uživajte! 
Dobra Vecer svima, evo i mene malo nakon dugog vremena... 
Imam temperaturu i jedva dišem pa ne mogu ostati više. Želim vam laku i ugodnu noć. Vidimo se sutra na večer!
Uživajte! 
laku noć! valjda nije H1N1
Uživajte! 
Laku noc, brzo nam ozdravi :)
Uživajte! 
Postoji mogućnost premda se nadam da nije. Nije me strah H1N1 ali bi me to odvojilo od ispitnih rokova za ovu jesen što, na kraju krajeva, namjanje želim s obzirom da sam se dobro pripremio.
Neki dan sam bio u društvu s osobama koje su doputovale iz Španjolske... Dakle, lako moguće.
Uživajte! 
Postoji mogućnost premda se nadam da nije. Nije me strah H1N1 ali bi me to odvojilo od ispitnih rokova za ovu jesen što, na kraju krajeva, namjanje želim s obzirom da sam se dobro pripremio.
Neki dan sam bio u društvu s osobama koje su doputovale iz Španjolske... Dakle, lako moguće.
Jbg nadam se da nemas.
hahahah... Kako ima freakova, jeste vidila sada ovoga za Bugovu nagradnu igro, lik provalio da je namjestena.... hahaha o glupana li.... 
Jbg nadam se da nemas.
Sutra ću znati točniju dijagnozu. Poslali su mi bris sluznice na analizu čisto iz predostrožnosti.
Do tada sam u "zatvoru"! 
Niš... Idem... Vidimo se sutra!
Uživajte! 
Vjerojatno nije ta gripa u pitanju nego neka domaca bit ce ok!
Cro_blue i jurluk su nesto dobre volje... Svima djele ovaj palac gore... 
Ja sam nedavno bio u Španiji, zdrav kao drijen.
idešš.. sad sam uhvatio signalčinu i ide do 215 kbps
ludilo brale...