No danas idem ja zaigrati malo GRID MP na ranked server (već igram par dana) i upadnem u neku utrku gdje sve neki neozbiljni igrači igraju. Svi se u svakog zabijaju, neki talijan vozi baš kao pravi talijan (danger on the road) i nikako nije bilo igrivo. Onda meni pukne film i u pola kruga na jednoj stazi, malo dužoj, okrenem se i počnem voziti u drugom, krivom smjeru i kada sam se počeo zabijati u portivnike, to je bila osveta stoljeća. Je da su me na kraju svi oni (8 ili 9 njih) kikali, ali to je bilo zakon, malo sam im poremetio koncepciju. Bravo ja 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
No danas idem ja zaigrati malo GRID MP na ranked server (već igram par dana) i upadnem u neku utrku gdje sve neki neozbiljni igrači igraju. Svi se u svakog zabijaju, neki talijan vozi baš kao pravi talijan (danger on the road) i nikako nije bilo igrivo. Onda meni pukne film i u pola kruga na jednoj stazi, malo dužoj, okrenem se i počnem voziti u drugom, krivom smjeru i kada sam se počeo zabijati u portivnike, to je bila osveta stoljeća. Je da su me na kraju svi oni (8 ili 9 njih) kikali, ali to je bilo zakon, malo sam im poremetio koncepciju. Bravo ja 
eto vidiš na kraju si ti ispao kao najneozbiljniji...cccc
jbt ode ja u tajništvo upisat 2 raz. i sad treba odlučit etika ili vjeronauk !!?? nekih 10 min sam ja razmišlja a ona me gleda bice mislila rodi više!! LOL ali je vjeronauk pobjedi
nema se tu šta razmišljat vjeronauk odma.. šta si ti tolko razmišljo
Znam da je javni al sta ces kad na demonoidu nema niceg..
Demonoid je zapravo jako dobar - dosta puta mi se dogodilo da nešto tražim po privatnim trackerima i jedino gdje nađem je demonoid. Demonoid je uvijek koristan za imati - ja ga gledam kao javni tracker bez virusa. A to je većini dovoljno.
Bok piratlije!
S'a ima u vas?:)
Čuj imao sam dvije opcije: moj svakidašnji način izlaska iz igre; Alt + F4 ili malo spektakularniji način, tj. ovaj prije navedeni... No nadam se da neću više igrati sa tim ljudima. Oni sa kojima sam igrao sinoć su bili daleko bolji, ozbiljniji
jbt ode ja u tajništvo upisat 2 raz. i sad treba odlučit etika ili vjeronauk !!?? nekih 10 min sam ja razmišlja a ona me gleda bice mislila rodi više!! LOL ali je vjeronauk pobjedi
nema se tu šta razmišljat vjeronauk odma.. šta si ti tolko razmišljo
vjeronauk mi je prošli put zaključila 2 jer vjerujem da smo nastali evolucijom...a ona iz etike je psihopat
alo ljudi ne spavajte pred kompom zabolit ce vas vrat
ode ja vani vidimo se ekipo laku noć
alo ljudi ne spavajte pred kompom zabolit ce vas vrat
ma ne spavamo...
Aj idem spavat ja ljudi,moram se naspavat za sutra...Ostavljam komp internetu i torrentu da skida RFG
i onda sutra sa frendom LAN il nesto
Pozdrav
lololololol
Svi na spavanje!!!Pa subota je,kaj ima?Ja usput malo navratio da vidim kaj ima.Šljaka se odužila danas a isto je i za sutra.Odo se malo opustiti uz Overlorda,možda navratim kasnije ako ne laku noć svima...
Laku noc svima, koji su osli u krevet.
Ja došao u 1 doma...........baš je tapija subota.......svaki put sve gore hebemu mater...........
Šta ima kod vas?
Ja došao u 1 doma...........baš je tapija subota.......svaki put sve gore hebemu mater...........
Šta ima kod vas?
Eto malo pospan ali jos se nekako drzim
EDIT: nešto šteka
Ma ode ja ipak lagano, jos malo po msn-u pa u krpe, laku noc
ma ja cu jos jedno pol sata da mi torrent radi pa lagano u krpe...sta ima ljudi..danas umalo poginio...
nema ikog u nespavalicama???....di ste....sta se radi?
Ovdje sam.
slabo svih ovih dana
Samo da vas pozdravim. Na MSN-u sam pa tko me treba, zna gdje me može pronaći!
od kako je skola, vise nema bas puno postanja...
nema ikog u nespavalicama???....di ste....sta se radi?
evo me tu
a ša se radi???
priprema se jedan maratonski razgovor s curom preko moba.....
pošto če to jako dugo traja pozdravljam vas i laku noććććć:::::
:)
sutra i meni počinje faks - i to non-stop u jutarnjoj smjeni
vecer oš se mjenjat i ja bi tako
bok svima
kaj ima kod vas
ja evo proučavam fejs iako mi ga cura zabranjuje...
ponovo ga napravio, prije sma bio na njemu podosta :D
kaj ima kod vas?
bok svima
kaj ima kod vas
kaj ima kod vas?
Spamamo po msnu? Join the dark side
bok svima
kaj ima kod vas
kaj ima kod vas?
Trenutno solo i nemam fejs
.
Vecer tebi i ostalima.
Samo da vas pozdravim. Na MSN-u sam pa tko me treba, zna gdje me može pronaći!
Također :)
Ja ovaj tjedan popodne :))