Bok svima kaj se dela, a jesmo bas fino zgubili nema kaj srecom pa se ne zivciram vise ko nekad nema smisla prosipat zivce treba ih ostavit za korisnije i pametnije stvari!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bok svima, evo ja malo navratio prije spavanja, posto je skola nista od mog
spamanja dugo u noc, kad ce ljeto opet
Vidim skola je pojela nespavalice, pa moram raditi dupli posto nazalost :(
A nista ljudi laka vam noc, vama koji nespavate ja moram zbog skole ali jedva cekam
vikend da malo i ja spamam
Vidim skola je pojela nespavalice, pa moram raditi dupli posto nazalost :(
A nista ljudi laka vam noc, vama koji nespavate ja moram zbog skole ali jedva cekam
vikend da malo i ja spamam
Počela škola pa niko ne spama više ovdje u ove kasne sate.
Idem i ja spavat.
Prođem i sutra.....xDDD
Laku noć...
Ja bi spamao, ali nemam s kime
Dobro vece ljudi...Šta mai...kako ste...Ja cu samo ovaj tjedan sudjelovat u Ne Spavalicama zato sto od sljedeceg tjedna pocinjem ucit ko majmun.Moram zavrsit 8.raz sto bolje al jos ne znam sta da upisem...
kad ne mogu da spavam igram dead space, sjajna igra za kasne sate
kad ne mogu da spavam igram dead space, sjajna igra za kasne sate
Zato ja mogu
Laku noć ljudi.
Sada bi Moderator mogo lockat temu preko tjedna zbog skole...al nema veze...ja cu jos malo ostat budan pa cu onda zalec..trebam sutra igrat za razred nogomet...
EDIT:U 4:40...ma vidim da nespavalica vise nema...izumrle su otkako je škola počela a ta tema nam je postala običaj...Laku noć narode
Večer
oo....dobar vecerr....sta se radi?? sta ima???
odoj ja spat, aj laku noc...
večer aaaa sutra ne idem u školu zbog vinkovačkih
Večer pospanci!Slabo nešto.Valjda će biti bolje sutra.Nemam nikakvih konkretnih odgovora u temama kojima sam postavio pitanja,pa ću lagano ići isprobati novi oklop u Overlordu kaj sam napravio.Možda se navratim kasnije,a ako ne laku noć svima,pa čak i ljudima u crnom
...
Večer majstori
Večer majstori
Vecer tebi i ostalima!
Dobra večer. Evo i mene debelo napunjenog (bar gajba pive u trbuhu jer pijem od 2 popodne
). Što ima kod vas?
Dobra večer. Evo i mene debelo napunjenog (bar gajba pive u trbuhu jer pijem od 2 popodne
). Što ima kod vas?
Zavidim ti
.
). Što ima kod vas?
Haha, vecer ja mislio opet lubenica sa votkom :)
Večer! Ev ja s Ramboxom pokušavam rješit keylogger i pokušaj hackiranja hh
Večer! Ev ja s Ramboxom pokušavam rješit keylogger i pokušaj hackiranja
Sretno vam u rjesavanju problema, ja idem spavat umoran sam pomalo, laka vam noc
Večer! Ev ja s Ramboxom pokušavam rješit keylogger i pokušaj hackiranja
Sretno vam u jesavanju problema, ja idem spavat umoran sam pomalo, laka vam noc
Hvala, i ja ću uskoro. Laku noć.
). Što ima kod vas?
Haha, vecer ja mislio opet lubenica sa votkom :)
Hehe. Te uzgajam kada se svi skupimo na velikoj BUG roštiljadi
Ovo što je danas bilo je bilo je predobro - dogovorimo se da se skupi cijeli razred, ali naaravno p.zde ne dođu nego samo prava ekipa
I onda udri po gajbi i bocama rakije i ima da te nema
dobra većer svima...napokon petak
Vecer svima! Evo u maloj dilemi sam. Ne znam koji bih film sada od ova dva gledao - Noć u muzeju 2 ili Ulične borbe ?
Mislio sam Watchmena gledati, ali on traje 2 sata i 40 minuta, tako da njega ostavljam za neku drugu vecer.
Vecer svima! Evo u maloj dilemi sam. Ne znam koji bih film sada od ova dva gledao - Noć u muzeju 2 ili Ulične borbe ?
Mislio sam Watchmena gledati, ali on traje 2 sata i 40 minuta, tako da njega ostavljam za neku drugu vecer.
Noc u muzeju 2 ... komedija je uvijek bolja :). Watchmen je predobar film,al u nekim djelovima je malkice dosadan( 8/10).
Večer
večer! šta se radi? šta ste zaspali
večer! šta se radi? šta ste zaspali
Ne - preštelao se u SF temu.
Bok svima samo bez hrkanja molim i zabusavanja zivlje to malo!