Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.150.641
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
Za nespavalice

večer, paolo vidim da si na slatkim mukama... ja s posla

na večeru i opet na posa.. doša samo da se javim reda radi..

Najbolji osjećaj je upala mišića........
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima!

Jel moze mala pomoc? Jel se isplati uzet ovo u kombinaciji sa ovim? Nemam bas iskustva sa Samsungovim hardovima.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
18 godina
RE: Za nespavalice
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Jel moze mala pomoc? Jel se isplati uzet ovo u kombinaciji sa ovim? Nemam bas iskustva sa Samsungovim hardovima.

Neznam IVO dal si ti moderator u bircu, bas sam se sad shebal kaj sam sad postal poruku tam. Vidio sam da mi ju je moderator izbrisal, stoga hvala ako si ti
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Imam 2 samsungova diska i sve pohvale za njih (trenutno).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

evo ivo sada citam poruke iz tvoje prve teme i u zadnjoj poruci pise neka moderator slobodno locka temu...znam da si i ti nekada bio obicni forumas ali to je nekako smijesno procitati iz tvojih poruka...

Torrent majka...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Lijep pozdrav svima.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Mislio sam uzimat nesto i do 1TB ali necu. Ovaj put cu bit pametan pa fino kupit dual layer dvd-e i poprzit igre ko sav normalan svijet a ne strahovat kad ce mi netko frknut hard na pod.

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan

Večer

Neznam šta da napišem?
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Mislio sam uzimat nesto i do 1TB ali necu. Ovaj put cu bit pametan pa fino kupit dual layer dvd-e i poprzit igre ko sav normalan svijet a ne strahovat kad ce mi netko frknut hard na pod.

Eh,upravo ja to radim.Strahota.

Na pocetku kada sam krenuo sa koristenjem DL-DVDova sve je bilo ok. Sad,kad imam u folderu BRRip trilogiju/kvadrilogiju dolazi do problema.Volio bih imati svu kolekciju lijepo poslaganu/arhiviranu,ali to nazalost ne stane na 1 DL. Plus sto se na mojem citacu DL snima po 15ak minuta i sto su cijene podosta skupe(DL medija) odlucio sam se bas zato uzeti HDD.

100 Kn za 10 DL-ova-Trajno se ne isplati.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Trebao sam uzet od frenda al se sad premislja nesto a to mi jede zivce. Uzet cu pare i otic kupit bez filozofijeCool.

18 godina
F1-IVO kaže...

Vecer svima!

Bok svima eto i mene, a cuj ja da kupujem uzeo bi WD Black seriju ili Blue no jos prije ovaj novi Seagate 7200.12 seriju koja se pokazala odlican brza i tiha pogotovo onaj disk od 500GB s samo jednom plocom!Cool

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2009 23:19 (rambox).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

...učinilo mi se da sam čuo nekakvo hrkanje iz teme "Za nespavalice" pa sam samo svratio da provjerim...Belji se

krpelj
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Pokvarenjaci svi spavanju - sada su našli opravdanje u školiSmijeh

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Pokvarenjaci svi spavanju - sada su našli opravdanje u školiSmijeh

nisu svi ...Belji se...

Torrent majka...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

...imam jednu pjesmicu za one koji sad spavaju zbog

...Osmijeh

krpelj
17 godina
Za nespavalice

Dobro veče....vidim da nema nikoga online...gotovo je...izumrle su Nespavalice..cccVičeMršti se

Hard Disk
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

nema ni nespavalica... svi gledaju tekmu. bolje da je ni ne gledaju

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
18 godina
neaktivan
jurluk kaže...

nema ni nespavalica... svi gledaju tekmu. bolje da je ni ne gledaju

Ja ne gledam. Nemam volje si skratiti 20 godina života zbog ovog jada.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vecer ljudi sta se radi???ev meni se neda gledati ova propast od hrvatske...niti sam je gledao...sad sam otisao vidit rezultat kad 5 : 1...SRAMOTA...

Torrent majka...
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo ja napokon sve podesio na starom PC-u. Sada imam i na njemu i na laptopu win7. Stvarno mi je win 7 odličan - opalio update i sve drivere mi automatski skinuo i sve radi savršeno. Najviše me oduševio homegroup i nove opcije s prozorima.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vecer svima! Evo odluka je pala. Ovo kuciste narucujem. Kasd je bal nek je balCool.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

može pomoć ovdje? Plač

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

može pomoć ovdje? Plač

NeBelji se. Jesi probao nazvat malo vipovce ili carnet?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice
Večer!
17 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Večer!

bok svima..jesi gledao tekmu,kakvi su dojmovi?

16 godina
neaktivan

Večer

Neznam šta da napišem?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljudi moji ja vas sad napustam...mozda se cujemo kasnije a mozda ne...ipak pozzz...laku noc...Cool...

Torrent majka...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovo još postoji? :D

Srezali mi potpis :)
17 godina
neaktivan
seneka kaže...
Tomislav95 kaže...
Večer!

bok svima..jesi gledao tekmu,kakvi su dojmovi?

za mene su nojmovi 0

protiv engkeza smo trebali igrat agresivno a igrači se ponašaju koda su od stakla

hahahahaah
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer pospanci!Vidim slabo se opijalo u bircu u pospancima još manje.Nisam u kvartu čuo petarde pa pretpostavljam da smo izgubili.Budući da je prazno idem još malo razbijat kotrljane u Overlordu,taman sam izradio novi oklop.Možda navratim malo kasnije,a ako ne pozz...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice