Večer ekipa... Samo da vam se obratim s kojom rečenicom. Bio malo u gradu. Studentarija se razišla pa nigdje nikoga. Dosadno prilčno.
Bit ću u spamaoni na MSN-u ako me tko zatreba! 
Večer ekipa... Samo da vam se obratim s kojom rečenicom. Bio malo u gradu. Studentarija se razišla pa nigdje nikoga. Dosadno prilčno.
Bok svima kaj se dela, e da treba te jedna cura i kaze da ima za tebe bokal vode pa joj se javi onda ceka te ispred redakcije Bug-a!
Bok svima kaj se dela, e da treba te jedna cura i kaze da ima za tebe bokal vode pa joj se javi onda ceka te ispred redakcije Bug-a!
Haha... Uputi je na moju mail adresu! 
ola šta se radi
Laku noć ljudi, sutra konačno malo odmora 
Laku noć ljudi, sutra konačno malo odmora 
Laku noc, onda! 
jojjjjjjj....
ja sada poslao poruku na krivi broj -...promasio sam jedan broj umjesto 7 stavio 5....ajmeee
a uuuuuuuuuuuuuu "jako veliki" problem
A ja se maloprije posvađao s curom oko gluposti. Nikada neću shvatiti te ženske.
. Jeb... PMS i tko god ga je smislio.
A ja se maloprije posvađao s curom oko gluposti. Nikada neću shvatiti te ženske.
. Jeb... PMS i tko god ga je smislio.
Dobro je da si ostao živ. Srećom bivše sam uspješno izbjegavao ili nisu bile tako agresivne
bok jurluk,imam osjećaj da ćeš navratit..
dobra večer! jel ima kog? ja sam malo više pripit. sad su me ženske zezale... a joj... 
nemogu s skinu s msn-a momstop se neko javlja.-...................
jao, ne mog više gledat... laku noć svima....
Evo i mene...xD
Šta ima?
Sve po starom - sluša se vucu :)
Evo dokaza da je vuco legenda ziva, covijek cita i bug
Ne samo to - intervjuirao ga je dr. petric xD
Odsada mi je bug puno draži
Također, BUG & VUCO live 4 ever!
Evo dokaza da je vuco legenda ziva, covijek cita i bug
Ne samo to - intervjuirao ga je dr. petric xD
Odsada mi je bug puno draži
Hahahaha......
Evo baš sad gledam Hall of Shame i umirem od smijeha....šta će ljudi sve napisat.......
Hahahaha......
Evo baš sad gledam Hall of Shame i umirem od smijeha....šta će ljudi sve napisat.......
Ovaj je jedan od vecih trollova, sigurno medu TOP 20! 
mozda i top 10... stvarno se potrudio! :)
Vjerojatno da ali kaj je vec sve bilo od Pake, Johnny-a, Palčica, Naxsemčića, Savjesti, Cedevite, Jože i jos mnogo toga
cega se sad nemogu sjetiti ovaj je tu negdje oko 10. mjesta
Nego vrijeme je i da najveci spameri odu spavat, stoga vas sve pozdravljam, laka vam noc
Hvala, hvala