Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.983.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

NOD, Ad.aware, Spybot, Malwarebytes.

AdAware i Spybot posalji u penziju nisu sposobni za pravi posao uopce, dodaj svojoj ergeli jos i Superantyspyware Free i uz Malwarebites si onda miran!Cool

spybot nema šta čistit poslije ova dva,nisam ga deinstalirao zbog nostalgičnih razloga..

F1-IVO kaže...

Ne trpam komp svakojakim smecem pa komotno mogu pola toga maknutCool. Pazim gdje surfam i skidam i nema frke. Mozes imat i Chucka Norissa u kompu i popusit virus ako ne pazis. Mozak je najbolji AV.

Smijehovo s mozgom je definitivno točno,to je i meni palo na pamet

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Najgluplje sam popusio virus prije par godina. Skinem pjesmu, ikona uredno od Winampa ali extenzija je bila npr. Formula.mp3.exe. Ja majmun kliknem i bye-bye. Pocelo nesto iskakat, warning, ludilo. Odonda koristim free AV- Brain u kombinaciji sa Nodom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Najgluplje sam popusio virus prije par godina. Skinem pjesmu, ikona uredno od Winampa ali extenzija je bila npr. Formula.mp3.exe. Ja majmun kliknem i bye-bye. Pocelo nesto iskakat, warning, ludilo. Odonda koristim free AV- Brain u kombinaciji sa Nodom.

E koju verziju Braina imaš? Ja sam prošli tjedan skinuo 3.0, i super je program, samo mi se malo ne sviđa sučelje.

I want to believe...
17 godina
F1-IVO kaže...

Ne trpam komp svakojakim smecem pa komotno mogu pola toga maknutCool. Pazim gdje surfam i skidam i nema frke. Mozes imat i Chucka Norissa u kompu i popusit virus ako ne pazis. Mozak je najbolji AV.

Se razme mozak je najbolji antivirus ali s obzirom kakvih gamadi ima na internetu i kak su zeznuti mozak nije dovoljan ak ti pokucaju na straznji ulaz bez pitanja, no ova dvojica tj dinamicni duo Malwarebites-Superantispyware su najbolji smetlari kad treba pocistit nekaj niti Cistoca im nije ravna ti bokca!Nevinašce

16 godina
neaktivan
rambox kaže...

Se razme mozak je najbolji antivirus ali s obzirom kakvih gamadi ima na internetu i kak su zeznuti mozak nije dovoljan ak ti pokucaju na straznji ulaz bez pitanja, no ova dvojica tj dinamicni duo Malwarebites-Superantispyware su najbolji smetlari kad treba pocistit nekaj niti Cistoca im nije ravna ti bokca!Nevinašce

Još kad bi čistili smeće po kući to bi bilo super Cool

I want to believe...
17 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

E koju verziju Braina imaš? Ja sam prošli tjedan skinuo 3.0, i super je program, samo mi se malo ne sviđa sučelje.

Verzija 29 ce bit dostupna za koji dan ali ponekad se ponasa kao verzija 12Belji se.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer! šta se radi?

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

Znoji seNamigiva.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
jurluk kaže...

Znoji seNamigiva.

zašto?

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

zašto?

Cisto iz dosadeBelji se.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
jurluk kaže...

zašto?

Cisto iz dosadeBelji se.

a nisam ni sumnjo...

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovo mi je 4748 poruka (brzo sam naspamao 248 poruka)

Four Thirds
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

vecer sta se radi???daj mi recite kakve je ova glazbena linija???

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
17 godina
Za nespavalice

večer, evo mene tek sad...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Večer Makić!

Laku noć! Idem malo gledat star trek i onda probat zaspat. Ali opet sam se kasno probudio, pa neće bit lako.

I want to believe...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobro veče šta se radi ovdje u kasne večennje sate

hahahahaah
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima....u koja poker noć... :)))))).weee pobjedio sam ih sve Cool

Sex is like Nokia (connecting people), like Nike (just do it), like Pepsi (ask for more) and like Samsung ( everyone is invited)
17 godina
Za nespavalice

Večer ekipa. Što ima kod vas? Ja upravo iz grada. Koliko je bilo zanimljivo vidi se po tome što sam ovdje u ova doba!  Namigiva

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
cro_blue kaže...

Večer ekipa. Što ima kod vas? Ja upravo iz grada. Koliko je bilo zanimljivo vidi se po tome što sam ovdje u ova doba!  Namigiva

Bok, aj super da si se zabavio, ja evo pospan jako.

A neznam ni sam zasto nejdem spavat, spamerski

duh je jaci valjdaCool

torrentolog!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 2:09 (BORG).
17 godina
BORG kaže...
cro_blue kaže...

duh je jac valjdaiCool

Haha... Očito da jeste... Međutim, mene polako san hvata pa idem. Laka noć tebi i svima koji će pročitati ovaj moj post. Šteta što u zadnje vrijeme nisam imao više vremena provoditi ovdje. Nadam se da će se i to uskoro vratiti u normalu.

Eto ga... Uživajte! Cool

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
17 godina
cro_blue kaže...
BORG kaže...
cro_blue kaže...

duh je jac valjdaiCool

Haha... Očito da jeste... Međutim, mene polako san hvata pa idem. Laka noć tebi i svima koji će pročitati ovaj moj post. Šteta što u zadnje vrijeme nisam imao više vremena provoditi ovdje. Nadam se da će se i to uskoro vratiti u normalu.

Eto ga... Uživajte! Cool

Laku noc!   :)

torrentolog!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Baš sam pogledao Scarface.Laku noć.

SAY HELLO TO MY LITTLE FRIEND!!!

oko za oko,pasta za zube
17 godina
Za nespavalice

Ode ja u krpe, laku noc! 

torrentolog!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Eh.. svi spavaju a ja nemogu.Plač zub me boli i neće da prestane. Još je nekakva oštra pulsirajuća bol u pitanju. Čini mi se da ću večeras ostati budan cijelu noć.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pozz ljudi ima budnih neznam da idem spavat sutra u 10 po zvucnike moram ic Nevinašce nez oce mi bit 5 sati dovoljno valjd oce necu jos spavat

gdje je završilo oko halida beslica? -u reklami za coca-colu. XD ak nisam tu na moru sam :D
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

Eh.. svi spavaju a ja nemogu.Plač zub me boli i neće da prestane. Još je nekakva oštra pulsirajuća bol u pitanju. Čini mi se da ću večeras ostati budan cijelu noć.

Utopi zub u domaćoj rakiji. Neće više cvilitiSmijeh

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
scorpion667 kaže...

Utopi zub u domaćoj rakiji. Neće više cvilitiSmijeh

Okanio sam se takve terapije nakon što treći put zaredom nisam mogao odoliti rakiji.Smijeh

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 4:42 (scorpion667).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jaoo uopče mi se nespava:.Belji se

Cijelu noc oci su mi k'o u sove:.

hohoho
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima, što se radi??

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan

Večer

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice