Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.984.791
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
seneka kaže...

to sa stand by-om je ko da ga gasiš,tako da se isključi vent,a ovo nisam nikad ni pratio,nekad se ne čuje ali radi,a nekad se čuje glasno,ovisno o tome šta radim,i sobnoj temp..
pa kolko je star laptop?

Kupio sam ga 20.5.2008., dakle star je 1 godinu, 2 mjeseca i 29 dana. Belji se

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...
seneka kaže...

to sa stand by-om je ko da ga gasiš,tako da se isključi vent,a ovo nisam nikad ni pratio,nekad se ne čuje ali radi,a nekad se čuje glasno,ovisno o tome šta radim,i sobnoj temp..
pa kolko je star laptop?

a sati?=p

dobra vecer svima

Im But the blade in the Crowd [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/538964006.png[/IMG][/URL]
17 godina
Za nespavalice

Stigoh i ja kaj se dela samo bez hrkanja molim!Nevinašce

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

..da.skoro nov.čudno mi je to..

bok rambox..

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer svima, sta se radi?Belji se

17 godina
Za nespavalice

pozz iwana i rambox... evo malo čitam mangu... pa gledam šta dalje

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Večer Ner0!

Večer rambox!

Večer Iwana!

Evo nacrtao sam do kraja! Predstavljam vam Bug forum checker, koji će se prijavljivati na forum umjesto vas i provjeravati ima li novih poruka u temama koje pratite, privatnih poruka itd.

Baš bih ovo želio imati... ali nisam siguran da bi se Bugovcima svidjelo da im se svako malo na forum prijavljuje skripta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.8.2009 23:49 (andy0101).
17 godina
Za nespavalice

meni ništa ni večer, e dobro... malo

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

meni ništa ni večer..

večer makiću,šta si to stavio?Smijeh

17 godina
Za nespavalice

najveći trener u okolici bivše juge pa i dalje...

16 godina
Za nespavalice

Sta ima ljudi,uskoro voyager i onda se moram sutra dic u 6.45 Plač

SmijehSmijeh                   CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool             Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijehSmijehSmijeh          CoolCool              CoolCool            Belji seBelji seBelji seBelji se
SmijehSmijehSmijehSmijeh          CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool            Belji seBelji seBelji seBelji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 0:24 (Fake_Alert).
17 godina
Fake_Alert kaže...

SmijehSmijeh                   CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool             Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijeh                   CoolCool              CoolCool            Belji seBelji se
SmijehSmijehSmijehSmijeh          CoolCool              CoolCool            Belji seBelji seBelji seBelji se
SmijehSmijehSmijehSmijeh          CoolCoolCoolCoolCoolCoolCool            Belji seBelji seBelji seBelji se

A jesi LOLek.

torrentolog!
17 godina
Fake_Alert kaže...

Ti bokca jesi natrpal te emotikone ko da ih vozis na kamionu ili u tackama fuckaj ga!Nevinašce

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

o čemu se ovdje večeras priča

hahahahaah
16 godina
BORG kaže...
Fake_Alert kaže...

A jesi LOLek.

Hehe,al dugo mi je trebaloCool

16 godina
neaktivan
Za nespavalice
O svačemu i ničemu,kao i uvijek
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
O svačemu i ničemu,kao i uvijek

"o svemu i niočemu"  tako sam ja htio nazvati i otvoriti temu,od 6 do 22..al me FCTH preduhitrio..Osmijeh..neka je..

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 0:51 (seneka).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice
Bug forum birc,ja se toga nikad nebi sjetio
16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Bug forum birc,ja se toga nikad nebi sjetio

ne znam da li je orginalno,ali dobro je..

17 godina
Za nespavalice

bacia malo na cod 5.......

17 godina
neaktivan
Makić kaže...

bacia malo na cod 5.......

i do kud stigo

hahahahaah
17 godina
Za nespavalice

ma instalira ga večeras, da vidim kakav je.. nije loše.. tek počea 3-4 misije

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

ma instalira ga večeras, da vidim kakav je.. nije loše.. tek počea 3-4 misije

vecer ljudi...ja sam ga igra i prije 4 ili 5 dana sam ga presao sve u svemu nije lose...mocno mi je kad sa onim mitraljezom coviku otkines noge...hahahahaha...lol....mocno za vidit...

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
17 godina
Za nespavalice

Jbg nemogu skinut TOS, moram cekat novi hard.

Kad ima 30gb TOS.

torrentolog!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 1:37 (BORG).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nismo nešto aktivni večeras, a?

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

nesto nas je malo i meni se cini...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

večer! slabo nešto? opet na msnu

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja bih volio spamat, ali ne znam šta da kažem. Cool

Bezveze mi je pisati gluposti bezveze.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam augue lectus, pharetra eu, malesuada nec, feugiat in, leo. Suspendisse ornare feugiat odio. Fusce eget enim sit amet pede iaculis elementum. Phasellus nisl magna, faucibus et, adipiscing tempus, ultrices vel, lorem. Curabitur ac ligula. Maecenas sapien nulla, porta non, laoreet sed, fringilla eu, risus. Etiam turpis odio, porttitor ut, auctor non, dictum sed, tellus. Praesent eget sapien. Donec et nisi nec velit dapibus vehicula. Fusce tincidunt vestibulum quam. Pellentesque turpis leo, aliquam quis, tempor et, pretium ac, libero. Sed a ligula in lectus luctus iaculis. Praesent purus ante, tincidunt a, convallis non, consectetuer non, purus. Aliquam ac metus. Nunc tempor nisi aliquet ante. Šutim Nevinašce

16 godina
neaktivan
andy0101 kaže...

Ja bih volio spamat, ali ne znam šta da kažem. Cool

Bezveze mi je pisati gluposti bezveze.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam augue lectus, pharetra eu, malesuada nec, feugiat in, leo. Suspendisse ornare feugiat odio. Fusce eget enim sit amet pede iaculis elementum. Phasellus nisl magna, faucibus et, adipiscing tempus, ultrices vel, lorem. Curabitur ac ligula. Maecenas sapien nulla, porta non, laoreet sed, fringilla eu, risus. Etiam turpis odio, porttitor ut, auctor non, dictum sed, tellus. Praesent eget sapien. Donec et nisi nec velit dapibus vehicula. Fusce tincidunt vestibulum quam. Pellentesque turpis leo, aliquam quis, tempor et, pretium ac, libero. Sed a ligula in lectus luctus iaculis. Praesent purus ante, tincidunt a, convallis non, consectetuer non, purus. Aliquam ac metus. Nunc tempor nisi aliquet ante. Šutim Nevinašce

aje prevedi!!!Belji se

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Inspiracija za sve koji su umorni :

http://zerocool12-radio.net16.net/Index.html : http://forumi.hrzona.net/index.php
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice