Sve u pm... Meni upravo rodjendan a birc zatvoren... i stos je u tome kaj sam dan prije rodjendana presel 1000 postova :D:D, decki zivjeli !!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa sretan rođendan onda! koji je to?
edit: pa možeš ti počastiti i ovdje kao i ja prije par dana. ne moraš u bircu
Sve u pm... Meni upravo rodjendan a birc zatvoren... i stos je u tome kaj sam dan prije rodjendana presel 1000 postova :D:D, decki zivjeli !!!!!
Ooo...sve najbolje i puno srece u zivotu ti zelim!
ajde imaš ti para odi vani i donesi momcima, 2-3 q-packa...
a meni sok...
BTW sretan rođendan i sve najbolje... još puno spama
s nama naravno...
Večer kroneri ,kaj ima osim spama? O pardon ,sorry IVO ,nisam niš rekel ,krivo si čul! 
@ Batista : sretan rođendan ,ma samo ti počasti ,ovo je isto ko i da smo u birtiji!!
Sretan ti rockas kaj drugo svaka ti dala vode iz bokala!
sta imas pavalice
Sretan rođendan!! nemoj se jako napit kad budeš slavio (ako već nisi) .. :D hehe
vecer sta se radi...mozete li mi preporuvcit neki dobar browser za internet,ne google chrome i internet explorer...
sta imas pavalice
sta ima spavalic
Tiskarska greška 
Večer ljudi... Vidim da vam je dobro pa da vam navratim (radim nekakav projektić - IIS + SQL 2003 Express + VB 2008 Express) i nadam se da će večeras barem server proradit... da naxeem vidi kod od aplikacije objesio bi me
ali tu je coder....)
je sad radi samo do ponoć...
vratia se ja s noćnog pravo osvježenje...
Dobra večer ljudi. Ja sad došo izvana... Šta se radi? Šta ima?
sta imas pavalice
sta ima spavalic
Tiskarska greška 
Večer ljudi... Vidim da vam je dobro pa da vam navratim (radim nekakav projektić - IIS + SQL 2003 Express + VB 2008 Express) i nadam se da će večeras barem server proradit... da naxeem vidi kod od aplikacije objesio bi me
ali tu je coder....)
Ja te neću objesit.. Ideš pred vod smrti.. :D hehe
joj kako sam sretan danaas jer mi je rođendan
sta imas pavalice
sta ima spavalic
Tiskarska greška 
ali tu je coder....)
Ja te neću objesit.. Ideš pred vod smrti.. :D hehe
Znao sam. Vi ste svi narogušeni protiv voljenog M$-a (i ja ću postati takav, ova "brzina" podizanja me naprosto oduševljava
). Mislim da će za nekih tjedan dana sve bit gotovo (nemam vremena) pa ću ovdje negdje objavit kod da vidite šampionsko programiranje na srednjoškolski način (qbasic i GOTO su svetinja
).
BTW, ovaj Yamayka je malo sumnjiv. Pogledajte mu poruke.
šta odma cendrate čim me nema par sati...ccc...e jeste panjevi
sretan onda rođendan
Znao sam. Vi ste svi narogušeni protiv voljenog M$-a (i ja ću postati takav, ova "brzina" podizanja me naprosto oduševljava
). Mislim da će za nekih tjedan dana sve bit gotovo (nemam vremena) pa ću ovdje negdje objavit kod da vidite šampionsko programiranje na srednjoškolski način (qbasic i GOTO su svetinja
).
Ja sam odrastao na Apache serveru, Mysql bazi i PHP-u.Prije toga c, c++ i java..
a što se šampionizma tiče, ako programer ima imalo mozga sve će svoje greške ispraviti sam tijekom godina razvoja.
ma yamayka sam skontao u ovojh temi "gdje mi je firefox".. pogledaj malo..
sretan onda rođendan
hvala
OFFTOPIC: šta u ovoj temi nema gumba hvala
sretan onda rođendan
hvala
OFFTOPIC: šta u ovoj temi nema gumba hvala
da,diskriminacija
vratimase na parkour.hr... malo da vidim šta ima...
jel se ko bavi freerunningom
šta odma cendrate čim me nema par sati...ccc...e jeste panjevi
Tko cendra? Vidiš da se tu slavi 
Ja sam odrastao na Apache serveru, Mysql bazi i PHP-u.Prije toga c, c++ i java..
a što se šampionizma tiče, ako programer ima imalo mozga sve će svoje greške ispraviti sam tijekom godina razvoja.
ma yamayka sam skontao u ovojh temi "gdje mi je firefox".. pogledaj malo..
Ja sam dosad bio samo na qbasicu (bio sam i na natjecanjima) a sad sam se ulovio Visual Basica jer nemam vremena da naučim C#/C++... Na greškama se uči - ako moje rješenje ne valja ili ima bolje, rado ću pogledati to bolje...
Vidio sam temu. Hmm, možda se čovjek spaja preko nekog mobile rješenje (VIP od Buga možda?)
Jamajka je na prisilnom odmoru.
sretan rođendan svima koji slave danas,ovi na MSN-u samo o teroristima itd. 
Jamajka je na prisilnom odmoru.
Brzo, efikasno i djelotvorno - Bug Forum moderatori rješavaju sve probleme. Aj nam samo recite, jel gumb "Udijeli karton" sličan ovom na slici 
Brzo, efikasno i djelotvorno - Bug Forum moderatori rješavaju sve probleme. Aj nam samo recite, jel gumb "Udijeli karton" sličan ovom na slici 
Ma jok. Ovakav je:
Ma jok. Ovakav je:
ovaj te napuca ko malog majmuna... hehe
koliko ih ide ivo od jedanput tri ili više...
ma šta pitan ne želim osjetit
Ma malo je kompliciran pa sam danas sebi zabunom dao bijeli.