I počistila blagajnu usput...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i kupio bih nazovem covjeka kad ono prava cijena 25k eura :/ a nist
Šta uz njega daje ženu i ljubavnicu? Za te novce ti ja prodam Opel Zafiru i još ti natočim pun tank diesela.
I počistila blagajnu usput...
To se za nju podrazumijeva :)
Ne bih rekao da je tako. Ona počisti svu pijačiu (i hranu), novci je ne zanimaju. Hebi ga, još je veći problem što ne vraća ambalažu.
Ne bih rekao da je tako. Ona počisti svu pijačiu (i hranu), novci je ne zanimaju. Hebi ga, još je veći problem što ne vraća ambalažu.
A mora nekad i platit to kaj popije :)
A mora nekad i platit to kaj popije :)
Pa dobar dan. Ja to trubim već mjesecima ali u birtiji nitko ništa ne plaća, svi piju na dug.
Taj napad ti je u biti njegova obrana jer u sebi kuži da je on trebao napraviti nešto romantično i shvati da je nedužna gesta koju je napravio taj dečko nešto što je on trebo napraviti. Preporuka od dr Maria je tjedan dana na ledu, to će ga dovesti pameti i ne padaj na nešto manje od parfema (besramno skupog).
Što se tiče ovog o ludosti, prihvati istinu, bit će ti lakše...
Na zapovjed dr Mario. Al nebi parfem imam ih dosta. Bolje nek mi kupi novu tastaturu 
Ček malo...uzela si ružu od tog lika? Bolje da si ga po....la.

Jesam da, bila je krasna velika crvena ruža, neću ju valjda odbit 
Noooo pa zar nismo ustanovili da to nisam bila ja 
Pa dobar dan. Ja to trubim već mjesecima ali u birtiji nitko ništa ne plaća, svi piju na dug.
Stavit ću ja lokot sve mi se čini :)

Drugi put ga p......

Drugi put ga p......

Sam nek pi**i i dalje pa drugi put i budem. Zgodan bio frajer.
Na zapovjed dr Mario. Al nebi parfem imam ih dosta. Bolje nek mi kupi novu tastaturu 
Noooo pa zar nismo ustanovili da to nisam bila ja 
Može i parfem s tastaturom ipak je jako zgriješio.
Što se tiče ovog drugog, znaš mene i probleme s pamćenjem.
Drugi put ga p......

Jednostavno kaže ovom svom da prošeta i ponese ružu sa sobom....
Drugi put ga p......

Muško, šta ćeš.
Briga te, bar te ne šamara 
Mario zna o čemu govorim
Mario zna o čemu govorim
I ne kuha....
I ne kuha....
Moja ne kuha, ona radi kemijske eksperimente (neuspjele) 
I ne kuha....
Dobro si ti ikako živ
Može i parfem s tastaturom ipak je jako zgriješio.
Što se tiče ovog drugog, znaš mene i probleme s pamćenjem.
Drugi put ga p......

Jednostavno kaže ovom svom da prošeta i ponese ružu sa sobom....
Nedam ružu baš mi je čeče 

A za probleme s pamćenjem ću idući puta tražit liječničku dokumentaciju il tužim
Mario zna o čemu govorim
A jaaadan 
Mario zna o čemu govorim
I ne kuha....
samo sam čekala kad će kuhanje doć opet na tapetu 
Briga me što se random ubacujem, ali na kraju krajeva ovo i je tema za spam, pa ću ovdje napisati par mudrih misli (lol).
Jel kužite kako ljudi postaju sve ljeniji i ljeniji. Nikome se ništa neda, većina ljudi je postala preglupa za normalan život. Evo recimo ovdje na forumu, hipotetska situcija: Dođe neki Pero na forum, prozuji malo, sviđa mu se, sve super i odluči se on registrirat. Čita on, tu i tamo komentira nešto (naravno bez ikakvog smisla za bilokakvu gramatiku) vezanu za temu/pitanje i odluči se on otvorit svoju prvu vlastitu temu. Postavi neko bogtepito lijevo pitanje (uvijek banalno/trivijalno) vezano za zračenje jogurta i ometanje slike na monitoru (to sam pročitao u BUG-u prije kojih 5-6-7 godina, u onoj rubrici "pisma" su ismijavali nekog lika zbog zračenja tipkovnice(??) ako se ne varam.. hahah good times). Pero naravno nije to isto pitanje upitao našeg sveopće prihvaćenog člana svakodnevnog browse-anja, Google, nego eto požurio se malo napraviti svoju prvu vlastitu temu. U većini slučajeva dođe netko (ja) i napiše komentar koji pomogne čovjeku, ali opet komentar ima dio koji je sarkastičan koji ti govori da si glup, da počneš koristit Google.. Nakon tog prvog komentara dođe admin/mod i stavi link na već preodređenu temu za to na forumu i zaključa temu. To je to, napustila me inspiracija.
A zbog toga ti svjetliš u mraku...
Dobro si ti ikako živ
Nakon ovog on bi preživio i nuklearnu kataklizmu.
Lijepo od tebe da si svratio. Da si okrenuo rundu još bi i pročitali ove tvoje umotvorine. Budući nisi, ignorirati ćemo te.
Briga me što se random ubacujem, ali na kraju krajeva ovo i je tema za spam, pa ću ovdje napisati par mudrih misli (lol)....

Promili opet otvaraju dušu 
Dobro si ti ikako živ
I sam se čudim :)

Vratim ja njoj to na drugi način 
Jel kužite kako ljudi postaju sve ljeniji i ljeniji.
Da, evo lijen sam čitati ostatak posta 
A zbog toga ti svjetliš u mraku...
Da, i privlačim noćne insekte :)
Lijepo od tebe da si svratio. Da si okrenuo rundu još bi i pročitali ove tvoje umotvorine. Budući nisi, ignorirati ćemo te.
Pa ni da pozdraviš čovjeka niti koji vrag, samo hoćeš runde.
Da, i privlačim noćne insekte :)
Kakva je situacija s mravima?
@Aliser: Hedonizam.
Kakva je situacija s mravima?
Bježe kilometrima
Vratim ja njoj to na drugi način 
Sad bi me feministice i sve ostale ice razapele radi ovoga ali ja zbilja mislim da svaka ženska koja nije u stanju "izšamarat" riječima a ne rukama zaslužuje da joj se ta šamarčina i vrati. ***em ti takvu emancipaciju i prava kad se ženama toleriraju stvari kojima muškima ne.
Pa ni da pozdraviš čovjeka niti koji vrag, samo hoćeš runde.
Et vidiš a svima drugima broji koliko je ko popio 
Bježe kilometrima
Onda mi moraš posuditi ovu tvoju da kuha nekih mjesec dana da se napokon riješim ovih mrava (bem ti predstavnika stanara škrtog).
Nažalost nije alkohol, samo dosada. 
XXX-Man mislim što da ti kažem. Vidi se da si mod. 
Ajde da nebudem nepristojan, evo svima runda kave i neke dobre literature, recimo BUG-a, pa da smo si super.
Jel u redu? Hahha.
Nije u redu, niko ovdje ne pije kafu u pola 1 :D
Et vidiš a svima drugima broji koliko je ko popio 
Kako lažeš, tebi sam prestao brojiti (dođoh do kraja mog poznavanja brojeva).
Sad bi me feministice i sve ostale ice razapele radi ovoga ali ja zbilja mislim da svaka ženska koja nije u stanju "izšamarat" riječima a ne rukama zaslužuje da joj se ta šamarčina i vrati. ***em ti takvu emancipaciju i prava kad se ženama toleriraju stvari kojima muškima ne.
E jbg nisi ti mene skužila...