Za nespavalice (22h - 06h) izdvojena tema

poruka: 19.463
|
čitano: 2.197.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
12 godina
neaktivan
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
XXX-Man kaže...

Onda ću morat bit glup i dalje {#}

Ne laskaj si nisi ti glup jer glupi ljudi nisu svjesni da su glupi pa im je baš lijepo u životu tak glupima {#} Na žalost normalan si {#}

mario.L_hr kaže...
XXX-Man kaže...

Tko dijeli tabletice?

Meni bi trebale neke protiv gluposti :D

A tko bi dijelio nego darkerica.{#}

@darkerica: budući da on ne nosi cipele imaju itekakve veze.

Ja tablete ne dijelim, ja ih skupljam {#}

A to njemu noge tak miriše...ja sam mislila da imamo krepnutog miša iza šanka Osmijeh

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Ne laskaj si nisi ti glup jer glupi ljudi nisu svjesni da su glupi pa im je baš lijepo u životu tak glupima {#} Na žalost normalan si {#}

A u k...

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina
ddarknessfairyy kaže...

A to njemu noge tak miriše...ja sam mislila da imamo krepnutog miša iza šanka Osmijeh

Zato sam mu i rekao da je trebao uzeti žute a ne crvene jer ga se skuži iz aviona.

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

A u k...

Evo uništila sam ti snove Iznenađen

Btw čitam sad ovo iznad i sve ne mogu doć k sebi da sam i ja uspjela napisat pametnu rečenicu koja ima ima nekog smisla (prepisuje u tekicu malobrojnih životnih dostignuća)

mario.L_hr kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Zato sam mu i rekao da je trebao uzeti žute a ne crvene jer ga se skuži iz aviona.

Trebao si mu dat one čarape koje vatrogasci nose. Ništa ne ulazi al bome ništa ni ne izlazi.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Evo uništila sam ti snove Iznenađen

Btw čitam sad ovo iznad i sve ne mogu doć k sebi da sam i ja uspjela napisat pametnu rečenicu koja ima ima nekog smisla (prepisuje u tekicu malobrojnih životnih dostignuća)

Da Plač

Čini ti se samo da je pametno, zapravo je došlo do križanja dva paralelna svemira u određenoj točki vremena i informacije su se izmješale Smijeh

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina

Ma sve sam mu objasnio, čak i nacrtao ali njemu nema pomoći. Izgleda da ne kuži boje...

@XXX: pusti svemir, popij jednu i odmah ti se sve posloži.

16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

@XXX: pusti svemir, popij jednu i odmah ti se sve posloži.

Ja ga ni ne držim Smijeh

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Čini ti se samo da je pametno, zapravo je došlo do križanja dva paralelna svemira u određenoj točki vremena i informacije su se izmješale Smijeh

BAD WOLF!!!!

Ne može doći do križanja paralelnih svemira jer su svaki zatvoreni za sebe odkad su nestali Vladari vremena, ako je došlo do križanja znači da se zidovi realnosti urušavaju a onda smo najeee** a nema ni Doktora ni TARDISA.

A za one koji me nisu shvatili {#}

15 godina

A tko ga onda drži, sunce mu njegovo?

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

BAD WOLF!!!!

Ne može doći do križanja paralelnih svemira jer su svaki zatvoreni za sebe odkad su nestali Vladari vremena, ako je došlo do križanja znači da se zidovi realnosti urušavaju a onda smo najeee** a nema ni Doktora ni TARDISA.

Upravo u tome i je problem, realnost se urušava i svemiri se stapaju u jedan, a po završetku tog procesa sve nestaje Smijeh

I am The Doctor :)

mario.L_hr kaže...

A tko ga onda drži, sunce mu njegovo?

Moja baba, al se ne sjeća gdje ga je stavila Iznenađen

15 godina
Za nespavalice (22h - 06h)

Ništa vas ne kužim, paranormalci jedni.{#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
ddarknessfairyy kaže...

BAD WOLF!!!!

Upravo u tome i je problem, realnost se urušava i svemiri se stapaju u jedan, a po završetku tog procesa sve nestaje Smijeh

I am The Doctor :)

{#}{#} Ne ako zaustavimo Daleke. Jedino oni stalno prtljaju po realnosti, mora da su i ovaj put. Čisto sumnjam da je Sanader kriv i za ovo Osmijeh

mario.L_hr kaže...

Ajd da si i ti jednom izgubljen u prijevodu {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 23:44 (ddarknessfairyy).
16 godina
moderator
mario.L_hr kaže...

Ni netrebaš :)

ddarknessfairyy kaže...

{#}{#} Ne ako zaustavimo Daleke. Jedino oni stalno prtljaju po realnosti, mora da su i ovaj put. Čisto sumnjam da je Sanader kriv i za ovo Osmijeh

Daleke se nemože zaustaviti, oni su zapravo dio Doktora i bez njih nebi ni on postojao, a bez njega svemir Smijeh

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ddarknessfairyy kaže...

Daleke se nemože zaustaviti, oni su zapravo dio Doktora i bez njih nebi ni on postojao, a bez njega svemir Smijeh

Ok ok onda ih treba poslat kojih 200-tinjak godina u budućnost pa nek se netko drugi gnjavi s njima. Ionako se stalno množe ko gliste. Mrkneš jednog pojave se tri. Osmijeh

Moj naklon striček Triksić. Veoma vješto ste ukamuflirali svoju Whovian stranu...dok ti nije nenadano zbrisala {#}{#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Ok ok onda ih treba poslat kojih 200-tinjak godina u budućnost pa nek se netko drugi gnjavi s njima. Ionako se stalno množe ko gliste. Mrkneš jednog pojave se tri. Osmijeh

Moj naklon striček Triksić. Veoma vješto ste ukamuflirali svoju Whovian stranu...dok ti nije nenadano zbrisala {#}{#}

Doktor je besmrtan, to je samo odgađanje neizbježnog :)

Pa nije da hodam po gradu i vičem koju seriju gledam :D

Ali samo je jedam pravi Doktor za mene, pogodi koji :)

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Doktor je besmrtan, to je samo odgađanje neizbježnog :)

Pa nije da hodam po gradu i vičem koju seriju gledam :D

Ali samo je jedam pravi Doktor za mene, pogodi koji :)

Reci da je Tennant...ajde...priznaj...nemere bit ni jedan drugi! {#}

A ne vrištim ni ja po gradu koju seriju gledam, mislim moje weeping angel conversice i TARDIS oko vrata to dovoljno rade umjesto mene {#}{#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Reci da je Tennant...ajde...priznaj...nemere bit ni jedan drugi! {#}

A ne vrištim ni ja po gradu koju seriju gledam, mislim moje weeping angel conversice i TARDIS oko vrata to dovoljno rade umjesto mene {#}{#}

Pa jedini pravi, ovi drugi su mlaka voda u usporedbi :)

Ja imam ovo na autu :)

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pa jedini pravi, ovi drugi su mlaka voda u usporedbi :)

Ja imam ovo na autu :)

Meni je i Smith dobar(ne ko Tennant naravno) al volim takve smotane, blentave, zbunjene likove pa mi je baš sexy Nevinašce

Sad kad vidim auto s plavom govornicom znam da si ti {#}{#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Meni je i Smith dobar(ne ko Tennant naravno) al volim takve smotane, blentave, zbunjene likove pa mi je baš sexy Nevinašce

Sad kad vidim auto s plavom govornicom znam da si ti {#}{#}

Pa ok je, al nije ni blizu :)

Nisam jedini, napravio sam nekih 30-50 takvih naljepnica do sad :)

15 godina
neaktivan

Jel mene nema vi se odmah raspričate :c

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Pa ok je, al nije ni blizu :)

Nisam jedini, napravio sam nekih 30-50 takvih naljepnica do sad :)

Fakat? Hočeš reć da nas ima još? Pa dobro di se ti ljudi skrivaju? Po kojim rupama gmižu? Pa ja niti jednu osobu (osim mog bilmeza) ne znam koja gleda Doktora. Svi me pogledaju ko da sam s Marsa pala kad mi se omakne "koja pametna" o sjenama, govornicama il kad piljim u ***ene kipove dok hodam po cesti(stvarno imam fobiju od kipova).

16 godina
moderator
Aliser kaže...

Jel mene nema vi se odmah raspričate :c

Da, smetašSmijeh

ddarknessfairyy kaže...

Fakat? Hočeš reć da nas ima još? Pa dobro di se ti ljudi skrivaju? Po kojim rupama gmižu? Pa ja niti jednu osobu (osim mog bilmeza) ne znam koja gleda Doktora. Svi me pogledaju ko da sam s Marsa pala kad mi se omakne "koja pametna" o sjenama, govornicama il kad piljim u ***ene kipove dok hodam po cesti(stvarno imam fobiju od kipova).

Ima ima :)

A ovo s kipovima -> {#}

12 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Ima ima :)

A ovo s kipovima -> {#}

Imam ja svakakvih čudnih fobija(bojim se i klaunova i porculanskih lutki) al ovi kipovi su strava. {#} I još imam lika u ulici koji je kipar. Majke mi prije par mjeseci sam vidjela kak se jedan njegov kip okrenuo. Dok sam ga gledala bio je okrenut od mene i prošao je auto i kad sam ga opet pogledala bio je okrenut prema meni.

Il prolupavam il ne netko prcka pa okreće kipove {#}

16 godina
moderator
ddarknessfairyy kaže...

Imam ja svakakvih čudnih fobija(bojim se i klaunova i porculanskih lutki) al ovi kipovi su strava. {#} I još imam lika u ulici koji je kipar. Majke mi prije par mjeseci sam vidjela kak se jedan njegov kip okrenuo. Dok sam ga gledala bio je okrenut od mene i prošao je auto i kad sam ga opet pogledala bio je okrenut prema meni.

Il prolupavam il ne netko prcka pa okreće kipove {#}

Smanji dozu...ili povećaj {#}

17 godina

Djeco moja, nemojte nikad piti i voditi facebook stranicu

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 1:36 (mind_challenge).
16 godina
moderator

Ja mislim da se on drogira...

17 godina
XXX-Man kaže...

Ja mislim da se on drogira...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 1:37 (mind_challenge).
15 godina

Dobra večer svima....

12 godina
neaktivan

večer,problem s int/tel riješen,tonsko frekventno i pulsno biranje hebali stvar.....

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
15 godina
kivic15 kaže...

večer,problem s int/tel riješen,tonsko frekventno i pulsno biranje hebali stvar.....

U tim situacijama uvijek dobro dođe:

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h), Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice