- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ti sad imaš pun k*.....c slobodnog vremena dok ja već u petak napadam ponovo
A jbg nemam :D
probat cu malo pa da vidim jel ide gore
Anishka pozz sve rekla je da neće doć večeraas.........
Anishka pozz sve rekla je da neće doć večeraas.........
Dobar dan ljudi, hocu reci Night!
Eto da Vas i ja pozdravim sve.Odoh spavati.Laka Vam i ugodna noć
night uvik, a bila je na faceu, pa je otišla,
ja gledam berserka dobar anime idem ća pa se vratim
Eto da Vas i ja pozdravim sve.Odoh spavati.Laka Vam i ugodna noć
night uvik, a bila je na faceu, pa je otišla,
ja gledam berserka dobar anime idem ća pa se vratim
a već su otišle.........
Edit odoh leć... svima laku noć
laku noc...
Berserk mi je bio tako dobar anime da to ne mogu rijecima opisat, cak do danas nisam nasao ista slicno, ozbiljno, mracno, krvavo s dark medieval gothic fanatasy settingom (Claymore malo vuce al daleko je od Berserka). Gattsu je najbadass lik u povijesti animea, TOCKA.
Pozdrav. Otvaram temu
večer.. opet nema nikoga? odoh čitat njigu onda. :D
laku noc...
Berserk mi je bio tako dobar anime da to ne mogu rijecima opisat, cak do danas nisam nasao ista slicno, ozbiljno, mracno, krvavo s dark medieval gothic fanatasy settingom (Claymore malo vuce al daleko je od Berserka). Gattsu je najbadass lik u povijesti animea, TOCKA.
večer.. opet nema nikoga? odoh čitat njigu onda. :D

Večer svima.
Evo ja uploadam na rapid neke wallpapere pa ću ih ubacit u onu temu da možete skidat...
Landscape wallpaperi su svih reza ali većina je na 1600x1200
Večer Ivan i ostali
Evo malo slikica od danas (onog helića si već vidio)

Večer Ivan i ostali
Evo malo slikica od danas (onog helića si već vidio)
E danas sam imao sreće sa ovim letećim bićima. Skoro sam zgazio žabu i skoro me stršljen napao (kako imam dioptriju (- 3.5), a kada slikam ne nosim naočale nego dioptriju imam na tražilu, vidim ja nekog velikog kukca, stavim tražilo, a ono stršljan barem 5 cm u dužinu, samo sam se okrenuo i lagano ubrzao )
Ima i ta tema i komentari vaših fotografija, ali evo ovdje sam ih sada razbacao
Vidim da si dva dana ovdje, pa ću ti "čestitati" na uspješnom logiranju
E danas sam imao sreće sa ovim letećim bićima. Skoro sam zgazio žabu i skoro me stršljen napao (kako imam dioptriju (- 3.5), a kada slikam ne nosim naočale nego dioptriju imam na tražilu, vidim ja nekog velikog kukca, stavim tražilo, a ono stršljan barem 5 cm u dužinu, samo sam se okrenuo i lagano ubrzao )

Vecer pospanci!da se javim i odjavim ne bum dugo.Malo sam listao i taman sam htio nekaj reci na onaj EU kad ono zakljucano.Atrbalo mi je dosta vremena da pogledam one videe.Nista drustvo moram vas napustit ujutro rano putujem na more na sljaku.Noc...
Samo da pozz svu premoćnu ekipu ovdje i kidam nalijevoooooooooo
Evo i mene - jučer sam pola kafane popio A danas sam s teškim mamurlukom i kroničnom neispavanosti radio i ubio se od posla. Vjerojatno ću zato kratko ostat danas