- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nisam, imam ja dovoljno lubenica :)
A slike nemogu, imam zabranu viri mi preko ramena dok tipkam al ne kuži ovo sivo xD
Večer!
Ajme koliko dugo nisam bio u ovoj temi
Dobra večer svima...
Tko to spominje lubenice?
Bok svim nehrkalicama, kad se misli na lubenice onda se odmah misli na ove obične ali i one druge lubenice=sisurde i to je to.
Bok svim nehrkalicama, kad se misli na lubenice onda se odmah misli na ove obične ali i one druge lubenice=sisurde i to je to.
Jesi li ti siguran da nije obratno?
Večer!
Ajme koliko dugo nisam bio u ovoj temi
Kad si zabušant prve klase, no sad kad si pobral kaznetinu bit češ malo češči gost.
Jesi li ti siguran da nije obratno?
Meni je to sve ravno ko lubenica i moš slobodno mišat jedno s drugim.
Ekipa na HRT1 je Halimin put, dosta velik dio filma je sniman u mojem kraju :D
Još jedan "bosanac" na forumu.
E vidiš fulao si 'ceo fudbal' :)
Film je sniman na lokacijama 20-30 km južno od Zagreba :)
E vidiš fulao si 'ceo fudbal' :)
Film je sniman na lokacijama 20-30 km južno od Zagreba :)
Dokaži.
Malo te zahebavam. NHF
Imaš nešto protiv bosanaca?
Ne. Samo podhebavam XXX-a.
Ne. Samo podhebavam XXX-a.
Bolje bi bilo da je tako :D
Dokaži.
Malo te zahebavam. NHF
http://www.gloria.hr/vijesti/price/alma-prica-od-tuge-ostarila-dvadeset-godina/
"Scenarij “Haliminog puta” pročitao sam još prije dvije godine i odmah sam odlučio prema njemu snimiti film. Osvojila me ta snažna ljudska priča, koja na posebno emotivan način govori o ljudima, ovim našim krajevima i turbulentnoj prošlosti koja je, nadam se, zauvijek iza nas – kaže redatelj, koji je filmsku ekipu iz škole premjestio na još sumornije mjesto, malo seosko groblje blizu Pisarovine. Tehniku su prevozili traktorom na brežuljak, a ekipa je stigla pješice, po blatu. Sve filmske lokacije pronađene su tridesetak kilometara južno od Zagreba i vjerno dočaravaju bosanski krajolik iz priče."
:D
Samo da se kratko javim, nekidan (to nekidan je 9 dana) sam zabrijao s nekom curom tako da još ima nade za mene. :D
BTW na putu sam tako da imam WiFi samo ujutro i navečer.

Bolje bi bilo da je tako :D
A kako bi drugačije bilo.
http://www.gloria.hr/vijesti/price/alma-prica-od-tuge-ostarila-dvadeset-godina/
"Scenarij “Haliminog puta” pročitao sam još prije dvije godine i odmah sam odlučio prema njemu snimiti film. Osvojila me ta snažna ljudska priča, koja na posebno emotivan način govori o ljudima, ovim našim krajevima i turbulentnoj prošlosti koja je, nadam se, zauvijek iza nas – kaže redatelj, koji je filmsku ekipu iz škole premjestio na još sumornije mjesto, malo seosko groblje blizu Pisarovine. Tehniku su prevozili traktorom na brežuljak, a ekipa je stigla pješice, po blatu. Sve filmske lokacije pronađene su tridesetak kilometara južno od Zagreba i vjerno dočaravaju bosanski krajolik iz priče."
:D
E baš nađe dobar izvor informacija.
Samo da se kratko javim, nekidan (to nekidan je 9 dana) sam zabrijao s nekom curom tako da još ima nade za mene. :D
Jesi li siguran da je bila cura u pitanju?
Jesi li siguran da je bila cura u pitanju?
100%, ima poprilično izražene obline :)

Upisao u google "halimin put lokacija snimanja" i ovo je bio prvi rezultat, dalje mi se nije dalo gledat xD
100%, ima poprilično izražene obline :)
Sad već pričaš kao ribič.
Upisao u google "halimin put lokacija snimanja" i ovo je bio prvi rezultat, dalje mi se nije dalo gledat xD
Lijenčino. Ako je google u pitanju onda je sigurno da informacija nije 100% provjerena.
Lijenčino. Ako je google u pitanju onda je sigurno da informacija nije 100% provjerena.
Provjerena je lova koju su dali za šlepanje opreme traktorom na brijeg :)
Provjerena je lova koju su dali za šlepanje opreme traktorom na brijeg :)
Bitno je da je to provjereno :P
Spavalice!!!!
Dobra večer svima....
.r
:)
Mučki provokatoru, dok ja rintam ti se odmaraš.
Mučki provokatoru, dok ja rintam ti se odmaraš.
To ti je zbog "bosanca" xD
Ti želiš da ja večeras ne dobijem sladoled? xD