dobat večer
došo sma s pive i čevapa
bio sa curom, kolegom i njegovom curom
vidim vi polako čilate...
uživajte
pozzz
dobat večer
došo sma s pive i čevapa
bio sa curom, kolegom i njegovom curom
vidim vi polako čilate...
uživajte
pozzz
danas sam nešto naćuo kako postoji rupa u zakon o zabrani pušenja u javnim prostorima
navodno tamo ne postoji zabrana za pušenje lula već se samo odnosi na cigarete,tako da će zakon morat nadopunjavat
danas sam nešto naćuo kako postoji rupa u zakon o zabrani pušenja u javnim prostorima
navodno tamo ne postoji zabrana za pušenje lula već se samo odnosi na cigarete,tako da će zakon morat nadopunjavat
nemam lule...ali navodno lik jedan tu u pž djeli okolo lule da ljudi mogu pušit unutra
ei jestel vidjeli pobijedila norveska na eurosongu :-( :-O
odoh ja leci lovi me umor pozz
slika...kad instaliram i udjem u igru ....izgleda ovako i ne moguuci...crack ssa interneta skino ali nista...ako neko ima jos neki crack nek se javi na PM....... SAN ANDREAS IGRA
pozdravljam vas..
pozdravljam vas..

nemam lule...ali navodno lik jedan tu u pž djeli okolo lule da ljudi mogu pušit unutra
Pozz svima koji su otišli,kao i onima koji su došli pozz i otišli,a i vama koji ste upravo na odlasku u krpe.
pozdravljam vas..

pozdravljam vas..

laku noć!
pozdravljam vas..
pozdravljam vas..

navali narode dok još ima
klik
Nemrem vise idem spavati, laku noc!
laku noć!
Evo ja se vratio s frendovog rođendana, popio sam s njima tri bačve pive (dvije su još ostale), moram se rano ustati jer moram ići glasati i onda na put u ZG (vozi otac)..."najjači" tj. napijaniji su još tamo ostali...uglavnom ekipa je bila super...većina je bila iz moto kluba ŽU (i sam sam član)
da zatvorim temu za danas....