ekipa, laku noć... vrijeme je za spavanje.. pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
noćica coderu
Ma kakvo spavanje! tek sam se probudio! XD
ekipa, laku noć... vrijeme je za spavanje.. pozz
anshika05-eto sad sam malo srolao unazad i vjerujem ti.sjećam se kako si pogodila za fromcelltohellija(koji je na slici)od prve..
nesto ste svi rano osli nocas..
lock onda..
lijepo spavajte
anshika05-eto sad sam malo srolao unazad i vjerujem ti.sjećam se kako si pogodila za fromcelltohellija(koji je na slici)od prve..

Ajd ljudi pozdrav! I laku noć i kako bi teta iz Eurythmics-a rekla sweet dreams!
Neznam jel će još netko doći tako da tenutno stavljam ključ u bravu za danas tj. noćas!
ja sam uvijek ovdje :D
^^
ja sam uvijek ovdje :D
^^
učim logiku...i dalje
a tak mi se spava :(
spavalice....
laku noć odo i ja
Dobra vecer!
Dobra vecer!
Dobra vecer!

Dobra večer nespavalice
Ha,tako i treba...eno i u bircu je netko ostavio post iza "radnog vremena"...
nadam se da neće popušit karton kao što ga ja onomad popuših baš ovdje zbog iste stvari.
dobra vecer sta ima? dobio sam matematiku 2 jeeej xD
dobra vecer sta ima? dobio sam matematiku 2 jeeej xD
Bok Logitech....nema ništ,opet sam skoro zafrknuo download Win7 RC...pri samom kraju,no sad ide još i brže
Bok FCTH!
Dugo te nije bilo kaj opet si bil negdje?
Evo mene ovdje! U bircu sam postavio ono pitanje o codecima ali zakasnih malo da odgovorim pa ne želim sad tamo izvan radnog vremena pisati!!
Dakle .avi je dobar ali .mkv(matroska) je puno manji format. Onda kodiram u .mkv!! Jer ću na PC-u reproducirati, neću na DVD-playeru.
Za transkodiranje koristim media coder besplatan je i jako dobar konverter!! XviD koristim a kao container ću uzeti .mkv
Jedino me je brinulo to rušenje rezolucije smanjivanjem dimenzija, a i ponekad mi ne želi da transkodira sve u redu! A koji je audio codec najbolje odabrati? jel to LAME, Vorbis ili Nero Encoder?
Bok FCTH!
Je,bio sam opet na terenu...ovaj puta 9 dana...skoro...ma,pljuga...nemaš internet,Bok FCTH!
Je,bio sam opet na terenu...ovaj puta 9 dana...skoro...ma,pljuga...nemaš internet,FCTH vidio sam ti one radove na linku što si mi dao!! Dobri su mogu ti reći!
Ali neda mi se nikako neki logo na onaj forum ubaciti. Nešto sam lijen... :) :)
FCTH vidio sam ti one radove na linku što si mi dao!! Dobri su mogu ti reći!
Vecer.Opet ja.
Ma,dobra večer opet tebi....moderatoru iz raje
FCTH vidio sam ti one radove na linku što si mi dao!! Dobri su mogu ti reći!