Evo da i ja malo zalutam medju insomnicare.... Sutra se valja rano ustat i za faks ucit, medjutim neda mi se nikako na spavanje, pa reko sebi, ajd da malo vidim sta ima na forumu... xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nek idu na forum.hr pa nek se iživljavaju tamo...ovo je sasvim ok forum zato ga se i držim
ma i Bellatrixov je dobar samo onaj spamer.......
Tko je spammer na Bellatrix-ovom forumu????

Na ovom forumu ocito uvijek ima ljudi
, ja se sad vartio iz rute66, pa da malo zavirim
u svoje teme posto nisam gleda cijeli dan....
btw... sto jadnog covjeka odmah zovete spammerom, i mene zanima sto ljudima bolje radi
quad-sli ili tri-sli, sigurno ima hrpa ljudi na forumu koji bi na ovo pitanje mogli odgovoriti
iz osobne prakse..... 
Na ovom forumu ocito uvijek ima ljudi
, ja se sad vartio iz rute66, pa da malo zavirim
u svoje teme posto nisam gleda cijeli dan....
btw... sto jadnog covjeka odmah zovete spammerom, i mene zanima sto ljudima bolje radi
quad-sli ili tri-sli, sigurno ima hrpa ljudi na forumu koji bi na ovo pitanje mogli odgovoriti
iz osobne prakse..... 
Ono post stvarno nije nikako prikladan i ne postoji razlog koji bi mogao opravdat onakvo izrazavanje na ovom forumu
fromcelltohell poslusaj ovu obradu pa reci kaj mislis kak ti zvuci to tip razvaljuje to svi kazu, inace to je gitara na kakvoj svira Eddie Van Halen i zvuci sjajno u odnosu na mekanog Fendera na kojem sviraju Maideni!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rWaVypVQW_k&feature=channel_page
Hoću,prijatelju....idem poslušat jer si ti postao link.
Inače da mi netko drugi ovako ostavi link,no way.
Što je reći,daj se malo trgni....ljenčino...i lijepo linkaj
Edit: Je,puniji zvuk je...no i ono što sam ja linkao je
bio nesretan izbor(skužio u 23:57 i nabrzinu našao ono).
Inače,Maideni to razvaljuju puno bolje nego ovaj lik

Ovo je ionako samo instrumentalna obrada da no zvuk je sasvim drukciji te gitare tj mocniji pa to se i ne moze usporedit sa Maidenima jer je to drukcija odnosno instrumentalna verzija, no kak ja vecinom slusam upravo takvu mjuzu tipa Satriani, Vai, Malmsteen i slicne solo gitariste meni se instrumentali uvijek vise sviđaju ne marim ti ja previse za vokale svako po svom ukusu normalno!!!
joj ljudi volim vas
joj ljudi volim vas

joj ljudi volim vas

anshika05 nas voli jel pustamo rock mjuzu jel tak ili sam fulal mozda fromcelltohell nisam jos cuo za ovog tipa dobro mu ide!!!
Doso se malo pridruzit ekipi insomnicara.... Malo vidit sta ima vak, a izgleda da bi mozda mogo i cesce dolazit 
Doso se malo pridruzit ekipi insomnicara.... Malo vidit sta ima vak, a izgleda da bi mozda mogo i cesce dolazit 

Da...Petrucci je dobar gitarist.Skinuo sam i preslušao cijeli album,zbilja razvaljuje.
Evo malo metal humora:
Anshika,agdje se ti smucaš ovih dana????
Jel radi lap od staraca sad bolje ili...????
još 99 postova :D