Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.993.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
Za nespavalice

Laka ti noć BellatrixCool

http://s2.ba.bitefight.org/c.php?uid=94118
17 godina
Za nespavalice

Evo malo isprobavanja legendarne EVH Frenkestein Replica gitare prije izlaska na trziste jasno inace ta je gitara napravljena u 300 primjeraka za sitnih 25.000 po komadu pa kaj je to sitnica!!!Cool

https://www.youtube.com/watch?v=sIr-WBZT1MI&feature=PlayList&p=628F3D8DEE2A29B6&playnext=1&playnext_from=PL&index=3

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Bellatrix kaže...

Laku noć ljudi!

Nemože se više, idem na odmaranje!

Pustim lijepo sad u media monkey neku tihu glazbu namjestim da se ugasi za 30-tak min comp i.. zzzzzZZZZZzzzZZZZ :DSmijeh

Laku noć
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
Za nespavalice

Pa di su ostali sve utihnulo ma nije vrag da su tolike gitare rastjerale ljude!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

dobra večer svima. evo i mene.

što sam važno propustio osim 10000. posta? hehe

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa di su ostali sve utihnulo ma nije vrag da su tolike gitare rastjerale ljude!!!Cool

Ja sam se registrirao na quake live. Zaigrao prvi DM i razbili me ko pickuMršti se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo mene nazad.Jel ima sta novoga:).Jurluk pozdrav.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
Za nespavalice

Nije care,mene gitare nikad nisu otjerale,samo harmonike i pevaljke...lololololol

16 godina
jurluk kaže...

dobra večer svima. evo i mene.

što sam važno propustio osim 10000. posta? hehe

Pozz jurlukCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljudi jel vama dosadno???

Napojnica je ulaganje u buducnost
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo mene nazad.Jel ima sta novoga:).Jurluk pozdrav.

pozdrav. što ima novoga
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
 pozdrav. što ima novoga
A evo gledam krevet i razmisljam da odem spavat.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
Za nespavalice

Paolo2612 i fromcelltohell vas dvojicu nit ne racunam da vam smetaju gitare uopce to se odnosi na ostale za koje  nisam tocno siguran kaj konzumiraju a za neke znam da im je takav zvuk bas i ne pase!!!Cool

17 godina
Za nespavalice

F1-IVO pa ak ti je dobar krevet mos ic spat no ako je los bolje nemoj spavaj na fotelji!!!Nevinašce

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

F1-IVO pa ak ti je dobar krevet mos ic spat no ako je los bolje nemoj spavaj na fotelji!!!Nevinašce

Zaspao sam ja i na tipkovnici jednomCool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ovo moram podjelit s vama, pogledajte koju sliku mi je frend dobio neki dan za rođendan. Upravo sada mi ju je poslaoSmijeh

Hehe Hehe
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ovo moram podjelit s vama, pogledajte koju sliku mi je frend dobio neki dan za rođendan. Upravo sada mi ju je poslaoSmijeh

i koji od njih dvoje je tvoj frendSmijeh
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobra večer svima

Whassup

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
16 godina
F1-IVO kaže...
rambox kaže...

Zaspao sam ja i na tipkovnici jednomCool
 Hehehehehe...jednom,pa meni se to dogodi svako malo...
a,i sa joypad-om sam znao zaspat u rukama dok sam igrao PES
i probudim se,malo pogledam oko sebe da se dobijem di sam i udri opetSmijehBelji seSmijehCool
16 godina
thuglife kaže...

Dobra večer svima

Whassup

Dobra večer thug...Cool

Edit: ovo mi je bila 800-ta poruka
Od toga više od pola na ovoj temi i u bircu.
No,bilo je i ozbiljnih postova,neću griješit dušuNevinašceBelji seSmijehCool
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 0:47 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...
Paolo2612 kaže...

i koji od njih dvoje je tvoj frendSmijeh
 Ovaj u srediniSmijeh
16 godina
Za nespavalice
Cool
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Nisam ljubitelj ove vrste muzike ali

mi je odlicna stvar.

17 godina
F1-IVO kaže...

mi je odlicna stvar.

Ni ja ne bolim metal ali to se stvarno super stvar, možda još par pjesama od Sistema!
16 godina
Za nespavalice

Fear of the Dark,naravno....to je klasik.Cool

Evo što je meni još dobro od Maidena:

A od S.O.A.D. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 0:56 (fromcelltohell).
17 godina
neaktivan
goggy kaže...
F1-IVO kaže...

mi je odlicna stvar.

Ni ja ne bolim metal ali to se stvarno super stvar, možda još par pjesama od Sistema!
 Evo ti malo systema

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

A

mi je najdraza pjesma.Kad je slusam sav se najezim.

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

mi je odlicna stvar.

Ja sam skoro plakao od sreće kada su to zapjevali na Poljudu, ta atmosfera mi se urezala mozak, uši i oči.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja vas sve pozdravljam. laku noć!

17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

ja vas sve pozdravljam. laku noć!

Laku noc inspektoreCool.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice