Laka ti noć Bellatrix
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo malo isprobavanja legendarne EVH Frenkestein Replica gitare prije izlaska na trziste jasno inace ta je gitara napravljena u 300 primjeraka za sitnih 25.000 po komadu pa kaj je to sitnica!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sIr-WBZT1MI&feature=PlayList&p=628F3D8DEE2A29B6&playnext=1&playnext_from=PL&index=3
Laku noć ljudi!
Nemože se više, idem na odmaranje!
Pustim lijepo sad u media monkey neku tihu glazbu namjestim da se ugasi za 30-tak min comp i.. zzzzzZZZZZzzzZZZZ :D
Pa di su ostali sve utihnulo ma nije vrag da su tolike gitare rastjerale ljude!!!
dobra večer svima. evo i mene.
što sam važno propustio osim 10000. posta? hehe
Pa di su ostali sve utihnulo ma nije vrag da su tolike gitare rastjerale ljude!!!

Evo mene nazad.Jel ima sta novoga:).Jurluk pozdrav.
dobra večer svima. evo i mene.
što sam važno propustio osim 10000. posta? hehe

ljudi jel vama dosadno???
Evo mene nazad.Jel ima sta novoga:).Jurluk pozdrav.
Paolo2612 i fromcelltohell vas dvojicu nit ne racunam da vam smetaju gitare uopce to se odnosi na ostale za koje nisam tocno siguran kaj konzumiraju a za neke znam da im je takav zvuk bas i ne pase!!!
F1-IVO pa ak ti je dobar krevet mos ic spat no ako je los bolje nemoj spavaj na fotelji!!!
F1-IVO pa ak ti je dobar krevet mos ic spat no ako je los bolje nemoj spavaj na fotelji!!!
Ovo moram podjelit s vama, pogledajte koju sliku mi je frend dobio neki dan za rođendan. Upravo sada mi ju je poslao
Ovo moram podjelit s vama, pogledajte koju sliku mi je frend dobio neki dan za rođendan. Upravo sada mi ju je poslao

Dobra večer svima
Whassup

Dobra večer svima
Whassup

ja vas sve pozdravljam. laku noć!
ja vas sve pozdravljam. laku noć!
.