Ta serija Prision Break se izlizala prve dvije sezone su bile dobra a ostalo se srozalo nije to vise to!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
anshika05 pa ti si tu zbunila me slika tvoja a malo sam popio recimo 1.5 promila sigurno pa bas i nisam najprecizniji na ni jednom polju sad trenutno kaj ces!!!

samo jedna mala digresija,možemo je nazvati:Tribute to Vane..mislim da je otvorio jednu odličnu temu na forumu a zove se" Čuda kompjuterska"..sjajno,pozdrav nespavalicama..
Ta serija Prision Break se izlizala prve dvije sezone su bile dobra a ostalo se srozalo nije to vise to!!!
pa da, taj flat je zanimljiv prvih par mjeseci, onda dosadi... filmovi u zadnje vrijeme dosta suxaju pa slabo skidam
Ja od serija pratim Prison Break, 24, Heroes i Terminator:TSCC. Prve dvije su mi fantasticne. Heroji su mi tak-tak, a sada su svakom epizodom sve losiji. Terminator:TSCC jedno od najvecih uzasa od serija ali pratim reda radi, k'o sto ti kazes.
I eto, odoh polako na spavanje.
Budite pozdravljeni.
Paolo2612 ak ti nije House M.D najomiljenija serija onda ces dobit Zuti karton sigurno pa sad ti vidi kaj ces rec koja ti je najbolja!!!
Paolo2612 imaš prijevod za Housa ili ga gledaš ovako bez titlova
Paolo2612 ak ti nije House M.D najomiljenija serija onda ces dobit Zuti karton sigurno pa sad ti vidi kaj ces rec koja ti je najbolja!!!

O pa i ti volis Star Trek serijal onda smo tu u istim problemima da ocito i meni je Star Trek odlicna serija isto!!!

O pa i ti volis Star Trek serijal onda smo tu u istim problemima da ocito i meni je Star Trek odlicna serija isto!!!

Ode ja spat laku noc svima treba se i odmorit!!!
Odoh i ja. Ljudi laku noć.
Laku noć svima

Ajme koliko ste samo stranica ispisali u jednoj noci i to bas kad mene nije bilo (zaspao prije 22h).
Jos malo i eto ove grupe na 10 000 poruka, ko uzme taj broj casti cjeli forum cugom
E,večeras se ja prvi javljam.Baš mi se krši neko pravilo
Hehehehehehe,svejedno....dobra Vam večer!!!!!

Ma,to je samo ovdje...inače sam ja fin (k'o da sam iz Finske)
'bra večer Paolo
Ma,to je samo ovdje...inače sam ja fin (k'o da sam iz Finske)

dobro večer...
Nitko ne pije večeras??
Da,ok je Invaders Must Die,cijeli album.
Vidiš,vidiš....baš si me podsjetio...hehehehehe
pije se,ali doma
Btw,bok Coder
Dobra večer i vama ljudi. Šta se pametno (ili glupo) radi?