Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.043.520
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
B-52 kaže...

Daj pogledaj artura..brijem da ce ti se svdjet garant..ne znam jel se smiju postat linkovi na youtube.. upisi king arthur pa pogledaj trailer ;)

A 300 sam gledao davno ..ako se dobro sjecam, neki djelovi su poluanimirani ako se ne varam i to me jedino zasmetalo.. a ne znam jesu snimili nastavak..mislim da se govorilo kao da se snima nastavak kad ovi doguraju do spartanaca i tamo ih ceka njih 30000 fanatika.. tak nesto.. e to bi bilo zanimljivo pogledat :))

Moracu si pod hitno zbavit King Arthur.
 A to za 300 neznam da izlazi nastavak dobro bi bilo da dojde malo je takvih istoriski filmova.
Striker II formula,Intel quad 9550,FreezerXtreme,4gb kingston hyperX,9800gx2,coolermaster cosmosS.chieftec 750w.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ah,odo i ja na spavanje

prije bi našao društvo na groblju nego ovdje,a tkz "nespavalice"

popu Šimi ukrali bicikli :)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć svima, ups, ja sam zadnji...

Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

tema se sada službeno zatvara

18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo da službeno danas otvorimo temu.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Hello ! Eto i mene veceras...

ECS A780GM-A; AMD Athlon 64 X2 5000+; 4096 MB DDR2; NVIDIA GeForce 7600 GS (512 MB); Hitachi HDT725032VLA360 320 GB; WDC WD800BB-00JHC0 74 GB
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

svaka cast, tocni na minutu.. sta jel imate neki alarm :)

Intel Q6600, Asus P5K Pro,Western Digital 500 gb HDD, 4 GB RAM 667 mHz, GeCube 4870 512 mb, Corsair TX 750, Antec Nine Hundred, Logitech G5 Rev.2, Logitech UltraX-flat, Logitech Z-5500, Samsung 206bw
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

i ja ću danas sudjelovat malo hehe

Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

prvi put se javljam u ovu temu, sam je malo rano, ipak to jos nije za nespavalice...tek tam oko 12,15

tj. 00,15

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ljudi od danas sam ja službeno moljac

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

bravo,znači puno si naspamao
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
18 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

Ako nisam vidio ovu poruku na već 5 različitih tema od tebe.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

danas ču biti manje ovdje bit ču na gaming kviz

17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

a kao da ćeš nam nedostajati
17 godina
neaktivan
StormZg kaže...
gamer2400 kaže...

a kao da ćeš nam nedostajati
 hvala ti
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

eto mene na novom g-earthu

za što je sad ovo???
17 godina
protjeran
Za nespavalice

gdi nam je ančččiiiiii..hehe ..btw vecer svima...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro večer.. evo da se i ja prijavim...pa gibam..

pozz..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ajd pogledajte

prekrasna pjesma...jedna od najboljih koje sam ikad slusao

imate li jos koju sličnu za preporučit da prosirim horizonte........

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

sada smo svi ovdje

17 godina
Za nespavalice

Vecer ljudi. Kako ide?

17 godina
protjeran
gamer2400 kaže...

sada smo svi ovdje

nismo anččččččiii fali..
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
protjeran
Ivan M. kaže...

Vecer ljudi. Kako ide?

gura se....hehe
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Dobro večer.. evo da se i ja prijavim...pa gibam..

pozz..

pozdrav. Čim neko spomene anči već gibašBelji se
Ivan M. kaže...

Vecer ljudi. Kako ide?

Večer i tebi sinko. Ide pomalo ali sigurno. Kako tebi ide u životu.
17 godina
neaktivan
zokiN kaže...
gamer2400 kaže...

sada smo svi ovdje

nismo anččččččiii fali..
 vidi stvarno
18 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

sada smo svi ovdje

Jesmo k....

Ti neznaš pola ekipe koji su tu bili od početka ili puno dulje vrijeme: Ivan M, Drakon, puma1400, AVPR ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 22:46 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ugl juce san gleda a i danas cu gledat u 0:15 h pa do 2:15h milan tarot i njegove phizdarije...

ko god ima OBN (mislin da se na njemu emitira) da nije slucajno propustija jer neznan sto vas tako more nasmijati ko on...koja je to legenda

zena ga pita kako da poboljsa financije a on njoj da gleda tom & jerry-a i da mu kaze koje boje papuce nosi vlasnica kuce u kojoj tom & Jerry zive ...hahaha ono WTF

onda nazove neki lik i kaze da mu neide ljubav a on pita kolko znak stop ima strana???? da izade na ulicu i pogleda pa da nazove jer to nezna niko na svetu...

ROFLMAO!!!! LOLCHOPTER!!!!!

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja sam nov ali znam neke dobro neznam sve ali znati ću

17 godina
Paolo2612 kaže...
Večer i tebi sinko. Ide pomalo ali sigurno. Kako tebi ide u životu.
Kod mene ide brzo i sigurno.
17 godina
Za nespavalice

Fali jedna cura tu na nespavalicama da malo zagrije situaciju ovak je to jos jedna klasicna vecer na bug forumu od svega po malo!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice