Jos ste tu nespavalice jedne, 4 stranice ste ispisali, jeste vi normalni. 

Jos ste tu nespavalice jedne, 4 stranice ste ispisali, jeste vi normalni. 

dali je tko gledao danas film na novoj
aj,aj...skinut ću ga :)
Ljud ja dans odoh malo ranije, san me lovi.
Laku noć svima
VAN HELSING (sada neznam dali sam dobro napisao)
Ljud ja dans odoh malo ranije, san me lovi.
Laku noć svima
VAN HELSING (sada neznam dali sam dobro napisao)

Hahahahha.. i ja isto.. Arnold rulez 8)
ok salu na stranu..mislim da su 90-te daleko najgore godine sta se tice filmova..pogotovo ti akcijski..ok bilo mi zanimljivo dog sam imo 10-12 god al brate mili..iam frenda koji jos i dan danas gleda te akcice..znam.. o ukusima se ne raspravlja al stvarno neam pojma koja je svrha gledanja filma kad vec sve znas unaprijed..da ce Steven istuc ili ubit sve ostale glumce i na kraju filma oslobodit svoju zenu/dijete... :S
amo snimiti dokumetarac "život na bug forumu"

idem ja ajat
postali ste dosadni -.-'
idem ja ajat
postali ste dosadni -.-'

AVPR @ kralj artur mi je ok film a bio bi i 300 da nije onako glupo napravljen jer je sadrzaj dobar samo da su ga snimili kako spada
AVPR @ kralj artur mi je ok film a bio bi i 300 da nije onako glupo napravljen jer je sadrzaj dobar samo da su ga snimili kako spada
Daj pogledaj artura..brijem da ce ti se svdjet garant..ne znam jel se smiju postat linkovi na youtube.. upisi king arthur pa pogledaj trailer ;)
A 300 sam gledao davno ..ako se dobro sjecam, neki djelovi su poluanimirani ako se ne varam i to me jedino zasmetalo.. a ne znam jesu snimili nastavak..mislim da se govorilo kao da se snima nastavak kad ovi doguraju do spartanaca i tamo ih ceka njih 30000 fanatika.. tak nesto.. e to bi bilo zanimljivo pogledat :))
Odo ja sad za pravo.
Pozdrav.