Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.042.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...

čovjek studira elektrotehniku na tehničkom fakultetu u rijeci

tamo ću i ja Smijeh

dobra večer

i ja sam na istom faksu.... i danas sam pisao kolokvij za koji nisam ništa učio.....
 kada ćeš saznat rezultate?
nothing lasts forever, even cold November rain
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jesam ja rekao da je netko glup.Pa pobogu, nisam majmun da nekoga vrijeđam na osnovi inteligencije...ukoliko se ne ukaže potreba. :)

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Studiram elektrotehniku 1. godina

Ja osobno što manje učim više znam. Ne znam kako bi to objasnio, ali jako dobro pamtim i gotovo sve naučim na predavanjima. Ja što više učim naknadno -  to što sam učio više sve izmješa u glavi, pa onda manje znam nego prije nego što sam počeu učiti.
 tak i ja...matematiku nikad ne učim i znam ju...impresivno :D
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

vidim da je opet ista ekipa kao i jučer

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...

tamo ću i ja Smijeh

dobra večer

i ja sam na istom faksu.... i danas sam pisao kolokvij za koji nisam ništa učio.....
 kada ćeš saznat rezultate?
 Preksutra, ako mi je sve točno što sam napisao imati ću 8/20 a to mi je taman za prolaz....
ali ne vjerujem..... Mršti se
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

da...kaj nije to super! ^.^
17 godina
coder_ kaže...

Jesam ja rekao da je netko glup.Pa pobogu, nisam majmun da nekoga vrijeđam na osnovi inteligencije...ukoliko se ne ukaže potreba. :)

He he... Potreba... he he
gamer2400 kaže...

Mislis "spameri" Šutim
17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...

Ja osobno što manje učim više znam. Ne znam kako bi to objasnio, ali jako dobro pamtim i gotovo sve naučim na predavanjima. Ja što više učim naknadno -  to što sam učio više sve izmješa u glavi, pa onda manje znam nego prije nego što sam počeu učiti.
 Kada dođeš na tehnički u Rijeku (RITEH) i poslušaš dragu profesoricu Jurasić sve što znaš iz matematike neće ti biti jasno....
18 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...

tamo ću i ja Smijeh

dobra večer

Hehe, nas danas katica na vježbama doslovno silovala u mozak. A kada mi je prijetila i derala se na mene da će me izbaciti kada sam prasnuo u smijeh jer je čitala svoja idiotska pravila za kolokvij. Kaže ona ne možemo imati slušalice u ušima dok pišemo kolokvij - svi ono OK pa znamo to. Onda je rekla da ne možemo nikakve slušalice imat u ušima, čak ni slušne aparate za gluhe ljude. Ja odvalio u smijeh i rekao: "A baš sada imam frenda vani s voki-tokijem i 5 dana smo naštimavali frekvenciju."Smijeh

Sutra će me veselo nadgledati kako rješavam kolokvij
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
18 godina
Za nespavalice

Dobro većer i Sretno vam bilo! Namigiva

e6300@3500Mhz, TT Sonic Tower, TT Soprano, GB 965p ds3, 2x2Gb OCZ @1000MHz, ATI HD 4850 VoltModed 800/2200, Corsair HX520W, HDD SP F1 640gb, HDD SG 320gb , Razer Deathadder, Saitec Eclipse keyboard, Asus "22 LCD Strpljivost nije vrlina, već samo gubljenje vremena!
18 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
 He he... Potreba... he he
 hehe..

Možda i nabacim koju..
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...

Kada dođeš na tehnički u Rijeku (RITEH) i poslušaš dragu profesoricu Jurasić sve što znaš iz matematike neće ti biti jasno....
 već vidim da je žena neka vještica?
podsjeća me na osnovnu :D
18 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...

Živa istina, makar sam ja imao sličnog profesora u srednjoj iz matiše pa sam se navikao.

Još moram sada čekat rezultate od brankice da vidim kako sam pao kolokvij iz osnova II
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
gamer2400 kaže...

da, čak si i ti uklapaš
Core 2 Quad Q6600, Gigabyte radeon HD4870, 4Gb DDR2 Kingmax 1066MHz, Gigabyte EP45 DS3, OCZ StealthXstream 600w, Pioneer 216D, Antec Three hundred, Seagate Baracuda 500Gb 32Mb cache, Samsung T220
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...

tamo ću i ja Smijeh

dobra večer

Hehe, nas danas katica na vježbama doslovno silovala u mozak. A kada mi je prijetila i derala se na mene da će me izbaciti kada sam prasnuo u smijeh jer je čitala svoja idiotska pravila za kolokvij. Kaže ona ne možemo imati slušalice u ušima dok pišemo kolokvij - svi ono OK pa znamo to. Onda je rekla da ne možemo nikakve slušalice imat u ušima, čak ni slušne aparate za gluhe ljude. Ja odvalio u smijeh i rekao: "A baš sada imam frenda vani s voki-tokijem i 5 dana smo naštimavali frekvenciju."Smijeh

Sutra će me veselo nadgledati kako rješavam kolokvij
 hahaha
supeeerr....moći ću zahebavat profesoreee
btw.nema tebe profesor pravo izbacit
to kaj priča je bulšit -.-'
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja idem ali ču dući kasnije

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 hahaha
 Vjeruj mi, poželiš da te izbaci....
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

evo ii menee mo0mci i curee..

ruka mi u zavoju-.-

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

ruka mi u zavoju-.-

što ti se dogodi???
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

ruka mi u zavoju-.-

a joj mucek...šta je biloo?
17 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...
 hahaha
 Vjeruj mi, poželiš da te izbaci....
 vidim,zanimljiva je ekipa na faksu... :(
kak ću ja preživjet!!!
18 godina
neaktivan
puma1400 kaže...

ruka mi u zavoju-.-

a kad puno "vježbaš"! heheh
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
stjepan0072 kaže...
anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...

već vidim da je žena neka vještica?
podsjeća me na osnovnu :D
 Nije vještica. Ali je ufurana i opsjednuta s matematikom do beskonačnosti i nazad. Onaj zadatak koji nama treba otprilike 30-tak minuta i 2 stranice za riješiti ona riješi u 2 minute i 3 reda. Sve ok - znam da je ona profesorica i da ona vidi neke cake odmah i da ga zna riješiti. Ali onda kasnije nas gleda s onim pogledom - pa kako to niste vidjeli/shvatili/prepoznali, pa to je prejednostavno i to ne treba objašnjavat a mi blejimo ko telci u šarena vrata i neznamo što je početak a što kraj.

Ja sam iz matematike I imao asistenticu koja se zezala non-stop s nama, bila ful dobra i koja nam je doslovno govorila i pokazivala prstima: "ova dvojka i ova tu se mogu zbrojiti i to je četiri". Malo glupo kada gledaš , ali nam je tako detaljno objašnjavala da bi najgluplji čovijek na svijetu shvatio sve iz prve. To je vidjela i ova gore glupača da uopće ne pratimo predavanja i da nas boli k...c za nju, a da doslovno se guramo i sretni idemo  na vježbe. Sada je nam ona predaje i vježbe i predavanja samo iz inata.Viče
18 godina
neaktivan
stjepan0072 kaže...

što ti se dogodi???
 nezgoda na treningu prije 7 dana..
pa tek danas bijo na hitnu, (a koje san svE warove ima tamo, pa to je za..)
i oni mi zavili ruku..
anshika05 kaže...

a joj mucek...šta je biloo?
 :((

ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
 Nije vještica. Ali je ufurana i opsjednuta s matematikom do beskonačnosti i nazad. Onaj zadatak koji nama treba otprilike 30-tak minuta i 2 stranice za riješiti ona riješi u 2 minute i 3 reda. Sve ok - znam da je ona profesorica i da ona vidi neke cake odmah i da ga zna riješiti. Ali onda kasnije nas gleda s onim pogledom - pa kako to niste vidjeli/shvatili/prepoznali, pa to je prejednostavno i to ne treba objašnjavat a mi blejimo ko telci u šarena vrata i neznamo što je početak a što kraj.

Ja sam iz matematike I imao asistenticu koja se zezala non-stop s nama, bila ful dobra i koja nam je doslovno govorila i pokazivala prstima: "ova dvojka i ova tu se mogu zbrojiti i to je četiri". Malo glupo kada gledaš , ali nam je tako detaljno objašnjavala da bi najgluplji čovijek na svijetu shvatio sve iz prve. To je vidjela i ova gore glupača da uopće ne pratimo predavanja i da nas boli k...c za nju, a da doslovno se guramo i sretni idemo  na vježbe. Sada je nam ona predaje i vježbe i predavanja samo iz inata.Viče
 aah...onda dobro...navikla sam na takve profesore iz matematike. iskreno,ne znam kako znam matematiku jer ono šta mi na satu predaju nema nikakvog utiska kod mene...moram sve sama skužit -.-'
18 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć..

Svi osim Ančice..

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 0:05 (coder_).
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...
puma1400 kaže...

ruka mi u zavoju-.-

a kad puno "vježbaš"! heheh
 To me podsjeća na jednog spaljenog frenda od frenda. Mi svi u kafiću i ženske s nama, a on počeo pričat kako je imao desnu ruku u gipsu i da nije mogao šlajfat. Kaže da je probavao s lijevom ali da nije išlo jer je dešnjak, ali da je otprilike mjesec dana nakon lomjenja ruke jedan dan  šlajfao sat  i pol vremena i da kada je jedva završio da se rasplakao od sreće. Mi umiremo od smijeha a ženske ga gledaju koji bolesnik. samo vidiš jedan drugi frend koji je šutio kaže: znam kako ti je teško bilo, dogodilo se to i meni - kako su se samo ženske pokupile sa stola a mi ne možemo doć do zraka od smijehaSmijeh
18 godina
neaktivan
anshika05 kaže...
 aah...onda dobro...navikla sam na takve profesore iz matematike. iskreno,ne znam kako znam matematiku jer ono šta mi na satu predaju nema nikakvog utiska kod mene...moram sve sama skužit -.-'
 ne slušaš na satu ili loše predaju?
coder_ kaže...

odjeb je lansiran...

Laku noć..

o|o

|

TBF RULZZZ!!!

' noć brate!
ZLOČESTI FORUMAŠ NO.1!
18 godina
neaktivan
coder_ kaže...

Laku noć..

Svi osim Ančice..

Hehe

Laku noć, slatko snivaj AnčicuBelji se
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 0:07 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
puma1400 kaže...
anshika05 kaže...
 ne slušaš na satu ili loše predaju?

loše predaju

btw.jel netko ima zadnji bug (196)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice