...evo i jedna Hercegovka!
Pa tebi je zaniljivije nego da si u Schladmingu.
...evo i jedna Hercegovka!
Dugo te nije bilo bome istina da, i moraš bit primjereno kažnjen kolko tolko zbog zabušavanja jednim Žučom ona usput reda radi fučkaj ga i gotovo.
Piz.dek-maksek-tululu, kaj haluciniras na moderatora ? :D
haha, editor prijavljuje da je rijec piz.dek vulgarna rijec :D
Ma kakav moderator ne bi ti ja to delal, nit za pare fučkaj ga ne da se meni bit šerif i tražit okolo prekršitelje ove je kartoniranje pod mus.
Ovo za psovku kaj ti blokiralo, je zato kaj su ubacili Addon ili skriptu za zagorske psovke filtrirat i eto sad jel.
Točno tako! Splićanke i Heregovke navalile... Nemoš se obranit od njih!
Znaš kako pjesnik kaže
Opusti se i uživaj.....
Posljednjih dana kod nas je netom kružila fotka o dvije Splićanke koje su došle na provod na Kupres!
Nema govora, cure su se pravo pripremile za zimu!
Hm tu nekaj ne štima jel kak to, da im niko nije potrčal u susret s dekom pa ih pokril malo po nogama ili odveo doma da se zagriju a kasnije....
Ma kakav Šladming!?
Pogotovo kad sa sobom ponesem PRESS propusnicu... Onda su mi sva vrata otvorena!
Whats up druzino?
Whats up druzino?
Evo tweetupvk se organizira.
Whats up druzino?
Sve sam čekao da se netko pojavi, ali su svi odjednom zamrli.
I ja se spremam pogledati neki film pa u krpe.
Laka noć ekipa! Vidimo se sutra!
Večer ekipi, morao sam malo staviti svoju karijeru nespavalice sa strane, nadoknadit ću idućih dana :D
Večer ekipi, morao sam malo staviti svoju karijeru nespavalice sa strane, nadoknadit ću idućih dana :D
Ma ovdje sve kokoške i maloljetnici koji poslije crtića moraju u krpe:)
Ja evo taman završio sa jednom Tobišom. Stvarno je lakše nekad napravit reinstal nego čistit i popravljat smrdane Prozore.
Večer tebi i ostalima koji škicaju.
A nema do Ramboxa i njegovih izjava.Fučkaj ga.
Pa sad je tek najbolje ... malo pauzu uvatio ... popusit jednu pa ajmo jovo nanovo ...
OPEN!
Dobra večer!
Večer svima....
Vidim da je bilo prometa u birtiji.
čer
dobra vecer...
imam priliku rijesiti se moje 9600GT 1GB, pa me zanima ovako okvirno do 1000kn kakve graficke preporucujete (iskljucivo nvidia)
i isto koliko bi mogao dobiti za moju? frend nudi 300kn...
hvala
prodaj odmah
Mene treba pošteno namlatiti baseball palicom kad idem klincu na forumu objašnjavati neke stvari. OK ima svoje mišljenje ali ga trebaš znati objasniti i braniti ne misliti da je to tako jer je on negdje pročitao.
BTW: čini mi se da mlađe generacije ne drže pretjerano do pravopisa, nisam neki čistunac ali neke postove je izuzetno teško pratiti.
dobra vecer...
imam priliku rijesiti se moje 9600GT 1GB, pa me zanima ovako okvirno do 1000kn kakve graficke preporucujete (iskljucivo nvidia)
i isto koliko bi mogao dobiti za moju? frend nudi 300kn...
hvala
GTX 460 i GTX 470.Mozda i GTX 560 Non TI ako uleti sa garancijom kao i ova 470-tka,naravno polovna.
BTW: Čini mi se da mlađe generacije ne drže pretjerano do pravopisa, nisam neki čistunac, ali neke postove je izuzetno teško pratiti.
fixed :)
@XXX daj link da se nasmijem.
kakav?
ja nemam :(
Ja sam imao u rukama produžnjak od cca 1m jesi li siguran da možeš provući 5 m bez huba?
kakav?
Pa za tu nesretnu voltažu.
Možeš me danas fiksirati koliko hoćeš ni Ante Pavlović mi nebi pomogao. Ubiše me postovi koje trebaš tri puta pročitati da bi pokušao shvatiti što je pjesnik htio reći.
Tesko, gubit ce signal.