Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.778.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Sad si me našao, još ću počet izvlačit Superstrip Alan Fordove iz juge.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice

nisam ni je vec dosta dugo nista cito, sad sam nedavno se ponovo navuko. trenutno sam na star warsima. clone wars. bavi se tematikom izmedu 2. u 3. epizode.

16 godina
Za nespavalice

Odoh se prisilit na spavanje....valja ujutro prije 6.00. poći put Gospića na šljaku.Belji se

Pozdrav ekipiCool

E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja mislio da ti si na staroj gardi: Alan Ford, Zagor, Dylan Dog, Kapetan Miki, Wiler Tex, Martin Misterije, Mister No, Veliki Blek...

Inače zadnje od stripova što sam pročitao je Hellsing volume 1. Još samo 8 mi preostaje

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja se zabavljam undervoltanjem lapia..uzasno mi se poceo pregrijavat i mene zivcirat glasan vent.

evo na bateriji mi radi na 1,6GHz 0.875V, a na punjacu 1,9Ghz 0.950V( ovo je za sad istestirano sa super pi-em..budem probo jos snizavat..sad mi se bas neda.uglavnom temp su mi se spustile za 10-25stupnjeva..cak i vise..jer su mi temp koje nisam dugo provjeravo(jer ga je buraz koristio) bile oko 80-90 u loadu.sad su oko 50 u idlu na bateriji, u loadu oko 68.

mislim da ce to sutra ic jos za najmanje 10stupnjeva kad ga dobro ocistim od prasine,mozda spoliram bazu od onog hladnjaka i metnem pastu..

jos cu se malo igrat s tim..a onda moram biologiju ic ucit.:(

evo i slikica

EDIT: i da..neznam zas..al cool'n'quiet mi ne radi na win sedmici..kad proradi..mozda cu ovo i maknut

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400 Pioneer DVR-DBK216 Sharkoon Rebel9
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 2:10 (hara_zg).
17 godina
neaktivan

i to se citalo... kolega mi je nedavno dao hrpu stripova pa da probam nesta novo.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Onda ostavi koju preporuku kada se načitaš.

17 godina
neaktivan

@ hara_zg

bolje odvrti prime i stavi na large fft's...

@ Paolo2612

naravno! kroz par dana zavrsim pa javim. Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 2:15 (r420r).
17 godina
protjeran
Za nespavalice

pravi se plejlista za parti...

trenutno svira the pointer sisters - automatic   (rofl).   next = MC Hammer - Can't touch this

"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
r420r kaže...

@ hara_zg

evo odvrtio sam prime 3 ona testa...sve stabilno...al temerature uzas zivi..popela se do 89 stupnjeva..ne zelim ni razmisljat do kud bi se popela na standardnoj voltazi..
 sutra ujutro moram ic po novi pastu, prasinu dobro ocistit..i probat cu spolirat malo hladnjak.nadam se da onda temp nece prelazit barem 60 stupnjeva..nek slobodno u primu ode do max 70..

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400 Pioneer DVR-DBK216 Sharkoon Rebel9
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

o čemu se ovdje radi

17 godina
neaktivan
hara_zg kaže...
r420r kaže...

@ hara_zg

evo odvrtio sam prime 3 ona testa...sve stabilno...al temerature uzas zivi..popela se do 89 stupnjeva..ne zelim ni razmisljat do kud bi se popela na standardnoj voltazi..
 sutra ujutro moram ic po novi pastu, prasinu dobro ocistit..i probat cu spolirat malo hladnjak.nadam se da onda temp nece prelazit barem 60 stupnjeva..nek slobodno u primu ode do max 70..

Kako znam da u laptopu je normala da ide preko 90 stunjeva, a da se neke komponente znaju usijati i na 120oC (nVidia grafe), ovo je već sam po sebi odličan rezultat. Samo pazi da to lijepo složiš nazad nakon temeljitog čišćenja. Znam par slučajeva gdje je "sam svoj majstor" kod sastavljanja laptopa nije dobro zavšilo, lijepo su se usijali i crkli.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Kako znam da u laptopu je normala da ide preko 90 stunjeva, a da se neke komponente znaju usijati i na 120oC (nVidia grafe), ovo je već sam po sebi odličan rezultat. Samo pazi da to lijepo složiš nazad nakon temeljitog čišćenja. Znam par slučajeva gdje je "sam svoj majstor" kod sastavljanja laptopa nije dobro zavšilo, lijepo su se usijali i crkli.
 ma kad sam ja kupio lapi temp su bile oko 38-40 u idlu te oko oko 60 kad sam igre halo, i mislim jedamput odvrtio everest stress.
kom su temperature iznad 90 u lapiu sumnjam da ce radit dugo.
ja jednostavno ne zelim da laptop nemogu metnut u krilo a da se specem il da vent radi cjelo vrjeme na najglasnije a proc je u idlu ili sam na bateriji..zato ga undervoltam i sutra ljepo malo uredujem..a sto se tice ''sam svoj majstor'' , vec sam lapiu mom zamjenio memoriju, i jedan modul se nalazio ispod tipkovnice tako da sam siguran dosta u sebe da necu nis sjebat..
a pastu sam meto na obican komp vec takoder tako da iskustva i tu imam..odoh ja sad ucit biologiju pa onda spavat..pozdrav i laku noc
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Laku noć tebi i svima, odoh i ja.

P.S. Sretno s učenjem.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

hmm....nemogu bas spavat pa ev idem se bacit mal na klokanje opet...pozz

Intel Core 2 Quad Q9450(2,67) -OC 3,56, Zalman CNPS9700 LED ,2x 2gb ocz reaper - 5 5 5 15, 1066 Mhz, Gigabyte GA-X48-DS5, Chieftec 650 watt, Gigabyte GTX280 , 1x WD 1TB Green ,2x Seagate 500 Gb, X-Fi Gamer Edition, Logitech Z-5500
16 godina
protjeran
Za nespavalice
ja upravo igram Cabal i to ga perem do 3 do 4 ujutro.Nisam normalan
born to be gamer
16 godina
neaktivan
brhgzugfewu kaže...
ja upravo igram Cabal i to ga perem do 3 do 4 ujutro.Nisam normalan
 hehehehehe
Je, je, aha!
16 godina
neaktivan
ja gledam američku pitu 2
16 godina
Za nespavalice

Ako cemo sad o tome tko sta radi, onda evo...

Ja pretrazujem svoj komp antivirusima nakon dugo dugo dugo vremena. Cool

16 godina
neaktivan
antivirusimA? preporučljivo je imati samo jedan. preporučam aviru
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja se pokušavam natjerati učiti permutacije multiskupova... lol, baš je avangardno...

16 godina
jurluk kaže...
antivirusimA? preporučljivo je imati samo jedan. preporučam aviru
 Jedan ne otkrije sve, od tri antivirusa svaki pokaže nešto svoje...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja napokon našao vremena da počnem igrati mass effect (da tek sada sam ga pokrenuo), a ono igra se ruši, teksture pucaju i svakih 10 minuta Catalyst me izbaci iz igre i napravi VPU Recover. Sada tražim neku verziju sa boljim crackomIzlanuo se

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
 Jedan ne otkrije sve, od tri antivirusa svaki pokaže nešto svoje...
 Ali nije ti baš pametno imati više od jednog antivirusnog, jer svi će raditi isto, stroj će pasti na koljena.
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
ja gledam američku pitu 2
 Također. Stifler rula
Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
17 godina
protjeran
Za nespavalice

zbilja klasik film, nešto poput glup i gluplji.   svaki puta je smiješan iako već znam napamet što će biti     Smijeh

17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...

ja imam problem isto sa temperaturom u laptopu koja se penje do nekih 80-90...   međutim ako igram nešto i pređe 90 onda se ugasi sam od sebe.   Da li bi ga trebalo isto rastaviti i očistiti ili je neki drugi problem.. ? 
17 godina
Za nespavalice

Pogledao sam American Pie 2, sada provjeravam malo forum i ode spavati...LN

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
17 godina
l)oolvl kaže...
Paolo2612 kaže...

ja imam problem isto sa temperaturom u laptopu koja se penje do nekih 80-90...   međutim ako igram nešto i pređe 90 onda se ugasi sam od sebe.   Da li bi ga trebalo isto rastaviti i očistiti ili je neki drugi problem.. ? 
 Stavi pod svaku nogu od laptopa nesto tako da ga podignes nekoliko centimatra od ravne podloge (valjda ne igras u krevetu kao jedan moj biser koji je isao samnom u srednju)! Pomoci ce ti!
...to je za prvu ruku... mozes ga probat ocistiti, stvaiti hladnjak da puhuje zrak iznad graficke itd.
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja igram final fantasy

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice