Dobra vecer ljudovi.
XXX: Šta si dobio cenzuru na fotke? zadnje vrijeme ne stavljaš ništ gore
Dobra vecer ljudovi.
LN robi ;)
xxx-man, svake noci skripta sumira svoj dan i napravi potrebne kalkulacije. mora zablesit.
meni se ipak čini da je do isp-a...nije samo na forumu taj problem
Dobra vecer ljudovi.
nešto slično xD
ma previše posla pa se ne stigne baš
meni se ipak čini da je do isp-a...nije samo na forumu taj problem
u neka stara vremena kada su korisnici pratili ranglistu bestusers, uvijek se znalo da u dva sata slijedi promjena rasporeda...sve palce i zahvale se kalkuliraju...i nakon smrzavanja vidis novi raspored na listi.
u neka stara vremena kada su korisnici pratili ranglistu bestusers, uvijek se znalo da u dva sata slijedi promjena rasporeda...sve palce i zahvale se kalkuliraju...i nakon smrzavanja vidis novi raspored na listi.
tnx na info :)
onda se ovo samo slučajno poklopilo...
http://www.markosweb.com/www/bug.hr/
zanimljivo za pogledat, samo pitanje koliko je to točno...
jest,ovog puta je i bug sajt zablesio, premda forum fercera odvojeno...a ko ce ga znati. hajde,sutra u 2 cemo pricekat:)
mozda je i iskon u pitanju.
i uvijek ja napišem neki poveći post kad se forum zblesira i ode sve u nepovrat :/
da vidis mene danas...nadjem traxdata cd koji sam przio 2000g. pun nekih starih slika i zaboravljenih stvari. 10 foldera...9 otvara,a jedan cvr-cvr-cvr...nema sanse da ga optika ocita...na dva dvd-roma nece...ubacim u dvd kod televizije i procita ga lol
imao sam sličan cd...radio je samo na nekom starom samsung cd-romu i nigdje drugdje...
ni sad mi nije jasno zašto
ja dan danas korisim CDRW verbatim kojeg sam koristio pocetkom 2000tih na informatici za programe i to...
evo vrti se muzika na njemu (audio cd) i tu i tamo preskoci redovno, zadnjih 4-5 pjesama crvrce onako kao da slusas sa gramofona :)
i to je jedini CD koji imam doma...da se moze koristiti, ostali su puni ili su DVDi :D
Doživio informatičar brodolom i našao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i shvati on da ga nitko neće spasiti te počne on graditi nekakvu kolibu. Složio on sebi kolibu, i ono fino zaspao… Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji ženska – plavuša, vitka, zanosna … i kaže ona njemu ‘ajde ti dođi kod mene ja sam tu s druge strane otoka. Došli oni kod nje kad vidi on, velika kuća, sve sređeno, štednjak, frižider… Pita on nju pa otkud ti sve to ? Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo…. Uđe unutra, ona njega fino nahrani… Kaže mu neka se istušira, kao ono ima ona i toplu vodu . bojler na generator… Istušira se on, izađe van a ono ženska skine grudnjak pa gaćice … i kaže mu: E sad ću ti dati ono sto čekaš već 6 mjeseci …. A informatičar će: Nemoj me zezat da imaš internet!!!!!
Večer.....
Ima'l živih? :D
Večer.....
pa gdje si ti?
oooooooooo kreso pa de si :)
Večer.....
pa gdje si ti?
Gradio ovo na mom serveru s ekipom
http://postimage.org/image/10hav3htw/full/
http://postimage.org/image/1ay6tdupw/full/
onda igrao WoT s frendom i malo TF2 s ekipom :D
Sređivao par laptopa, učio starog kako se služit računalom i tak to....i naravno vozio bike 
Odjednom svi utihnuli 
to neki vas superkonzum?
Odo ja spavat, sutra moram malo ranije se ustat (ako uspijem xD)
Aj Ln ekipa
BTW TRIPLE POST
Take that mods 
:)
LN kreso
Forum mi nekako zaglavio 
Anyway
ono je zapravo spawn house / hotel / shop za minecraft ekipu...imam negdje 70-ak igrača na whitelisti na serveru, treba smjestit tu silnu dječurliju 
A sad stvarno laku noć svima 

OPEN
kae ovo jebote opet niko ne otvara
večer :)
Odusto od kupnje motora. Kupuit ću od lege Peugeot-ov skuter ak bude prodavo, ako ne onda yamahu aerox r
Večer svima....
Večer svima....
Nisi mi još rekao kakav hosting.
Odusto od kupnje motora. Kupuit ću od lege Peugeot-ov skuter ak bude prodavo, ako ne onda yamahu aerox r
ti ko da kupuješ državu a ne motor xD
ti ko da kupuješ državu a ne motor xD
?
kae ovo jebote opet niko ne otvara

?
pa toliko pitanja i predomišljanja za jedan motor xD