Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.053.621
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Dobra vecer ljudovi.

XXX: Šta si dobio cenzuru na fotke? zadnje vrijeme ne stavljaš ništ gore{#}

I'll be back
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
torrente kaže...

LN robi ;)

xxx-man, svake noci skripta sumira svoj dan i napravi potrebne kalkulacije. mora zablesit.

meni se ipak čini da je do isp-a...nije samo na forumu taj problem

microman kaže...

Dobra vecer ljudovi.

XXX: Šta si dobio cenzuru na fotke? zadnje vrijeme ne stavljaš ništ gore{#}

nešto slično xD

ma previše posla pa se ne stigne baš

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
18 godina
XXX-Man kaže...

meni se ipak čini da je do isp-a...nije samo na forumu taj problem

u neka stara vremena kada su korisnici pratili ranglistu bestusers, uvijek se znalo da u dva sata slijedi promjena rasporeda...sve palce i zahvale se kalkuliraju...i nakon smrzavanja vidis novi raspored na listi.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
16 godina
moderator
torrente kaže...

u neka stara vremena kada su korisnici pratili ranglistu bestusers, uvijek se znalo da u dva sata slijedi promjena rasporeda...sve palce i zahvale se kalkuliraju...i nakon smrzavanja vidis novi raspored na listi.

tnx na info :)

onda se ovo samo slučajno poklopilo...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
moderator

http://www.markosweb.com/www/bug.hr/

zanimljivo za pogledat, samo pitanje koliko je to točno...

18 godina

jest,ovog puta je i bug sajt zablesio, premda forum fercera odvojeno...a ko ce ga znati.  hajde,sutra u 2 cemo pricekat:)

mozda je i iskon u pitanju.

16 godina
moderator

i uvijek ja napišem neki poveći post kad se forum zblesira i ode sve u nepovrat :/

18 godina

da vidis mene danas...nadjem traxdata cd koji sam przio 2000g.  pun nekih starih slika i zaboravljenih stvari. 10 foldera...9 otvara,a jedan cvr-cvr-cvr...nema sanse da ga optika ocita...na dva dvd-roma nece...ubacim u dvd kod televizije i procita ga lol

16 godina
moderator

imao sam sličan cd...radio je samo na nekom starom samsung cd-romu i nigdje drugdje...

ni sad mi nije jasno zašto

15 godina

ja dan danas korisim CDRW verbatim kojeg sam koristio pocetkom 2000tih na informatici za programe i to...

evo vrti se muzika na njemu (audio cd) i tu i tamo preskoci redovno, zadnjih 4-5 pjesama crvrce onako kao da slusas sa gramofona :)

i to je jedini CD koji imam doma...da se moze koristiti, ostali su puni ili su DVDi :D

15 godina

Doživio informatičar brodolom i našao se na pustom otoku. Dani, mjeseci su prolazili i shvati on da ga nitko neće spasiti te počne on graditi nekakvu kolibu. Složio on sebi kolibu, i ono fino zaspao… Kad ujutro se probudi a iznad njega stoji ženska – plavuša, vitka, zanosna … i kaže ona njemu ‘ajde ti dođi kod mene ja sam tu s druge strane otoka. Došli oni kod nje kad vidi on, velika kuća, sve sređeno, štednjak, frižider… Pita on nju pa otkud ti sve to ? Ma to sam sve pokupila s broda prije nego je potonuo…. Uđe unutra, ona njega fino nahrani… Kaže mu neka se istušira, kao ono ima ona i toplu vodu . bojler na generator… Istušira se on, izađe van a ono ženska skine grudnjak pa gaćice … i kaže mu: E sad ću ti dati ono sto čekaš već 6 mjeseci …. A informatičar će: Nemoj me zezat da imaš internet!!!!!

16 godina
neaktivan

Večer.....

Ima'l živih? :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
18 godina
Krešo91 kaže...

Večer.....

pa gdje si ti?

15 godina

oooooooooo kreso pa de si :)

16 godina
neaktivan
torrente kaže...
Krešo91 kaže...

Večer.....

pa gdje si ti?

Gradio ovo na mom serveru s ekipom

http://postimage.org/image/10hav3htw/full/

http://postimage.org/image/1ay6tdupw/full/

onda igrao WoT s frendom i malo TF2 s ekipom :D

Sređivao par laptopa, učio starog kako se služit računalom i tak to....i naravno vozio bike {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
16 godina
neaktivan

Odjednom svi utihnuli {#}

18 godina

to neki vas superkonzum?

16 godina
neaktivan

Odo ja spavat, sutra moram malo ranije se ustat (ako uspijem xD)

Aj Ln ekipa

BTW TRIPLE POST

Take that mods {#}

18 godina

:)

LN kreso

16 godina
neaktivan

Forum mi nekako zaglavio {#}

Anyway

ono je zapravo spawn house / hotel / shop  za minecraft ekipu...imam negdje 70-ak igrača na whitelisti na serveru, treba smjestit tu silnu dječurliju {#}

A sad stvarno laku noć svima {#}{#}

16 godina
neaktivan

OPEN

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
17 godina

kae ovo jebote opet niko ne otvara

16 godina
moderator

večer :)

16 godina
neaktivan

Odusto od kupnje motora. Kupuit ću od lege Peugeot-ov skuter ak bude prodavo, ako ne onda yamahu aerox r

15 godina

Večer svima....

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Večer svima....

Nisi mi još rekao kakav hosting.

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ..... Nemoj ici od nas, okolo svuda je tama. A ti si lijepa i mlada, nemoj ici od nas
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

Odusto od kupnje motora. Kupuit ću od lege Peugeot-ov skuter ak bude prodavo, ako ne onda yamahu aerox r

ti ko da kupuješ državu a ne motor xD

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
cuspajz kaže...

ti ko da kupuješ državu a ne motor xD

?

17 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

kae ovo jebote opet niko ne otvara

{#}

Tu sam: lzgr.me@gmail.com ..... Nemoj ici od nas, okolo svuda je tama. A ti si lijepa i mlada, nemoj ici od nas
16 godina
moderator
cuspajz kaže...

?

pa toliko pitanja i predomišljanja za jedan motor xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice