Jedan padobranac poput mene i Ruskea je uletio, ali nakon Piratovog posta. Poznato je kad se briše zadnji post da tema nestane na neko vrijeme iz "sudjeluša" i "pratuša".
nestala je i iz tražilice...
Jedan padobranac poput mene i Ruskea je uletio, ali nakon Piratovog posta. Poznato je kad se briše zadnji post da tema nestane na neko vrijeme iz "sudjeluša" i "pratuša".
nestala je i iz tražilice...
Bok svima, stiže G 930 ! 
Jel to to, i koliko si dao za set ???
To je to, 1100 kn.
Ima jedna caka, odete u svoj javni profil i tamo će biti u temama koje autor prati.. Bar je meni tako radilo.
Ima jedna caka, odete u svoj javni profil i tamo će biti u temama koje autor prati.. Bar je meni tako radilo.
teme koje pratim nisu javno vidljive :)
To je to, 1100 kn.
U reviewsima kazu da su odlicne pa baci i ti par dojmova, super je sto je bezicno
.
To je to, 1100 kn.
U reviewsima kazu da su odlicne pa baci i ti par dojmova, super je sto je bezicno
.
Javim kada stignu! 
Ljudi jel zna itko di je Mato nestao 
teme koje pratim nisu javno vidljive :)
Nema veze, odeš na nečiji tuđi profil, samo moraš znati tko prati tu temu.
A i uostalom što skrivaš
Nema veze, odeš na nečiji tuđi profil, samo moraš znati tko prati tu temu.
A i uostalom što skrivaš
e to mi je već komplicirano xD
ma ne skrivam ništa, samo mi bezveze uopće ta opcija da se vidi koje teme i autore netko prati
e to mi je već komplicirano xD
ma ne skrivam ništa, samo mi bezveze uopće ta opcija da se vidi koje teme i autore netko prati
Skrivaš nešto garant 
Skrivaš nešto garant 
pratim trollove i multiaccove 
E ak skrivas nest a nes da kazes dabog da ti macka zalajala
.
E ak skrivas nest a nes da kazes dabog da ti macka zalajala
.
nemam mačku :)
nemam mačku :)
Ak imas psa nek on onda mijauce :)).
E kak se zove ona tema o filmovima ??
Dajte ljudi, vi ste svi tu pametniji od mene, pa ste sigurno već položili vozački.
Kaj su vas pitali na ispitu iz prve pomoći, jer neda mi se učit još i tu glupost pored svih drugih obaveza.
BTW sutra počinju predavanja, na faksu
no dobro, još 5 ispita pa će te me zvati inženjer Flyboy :)
@ post iznad: KLIK Valjda je to to.
Ak imas psa nek on onda mijauce :)).
E kak se zove ona tema o filmovima ??
njem. ovčar koji mijauče? yea right
Dajte ljudi, vi ste svi tu pametniji od mene, pa ste sigurno već položili vozački.
Kaj su vas pitali na ispitu iz prve pomoći, jer neda mi se učit još i tu glupost pored svih drugih obaveza.
A standardna pitanja, moraš malo pročitati nema ti druge. 
Cuj knjiga za prvu pomoc stvarno nije pretrpana, imas nekoliko stvari koje mozes nauciti da samo jednom procitas knjigu (ak se ne varam 50-tak stranica).
BTW: tnx za link.
ja dosao izvukao 3 pitanja...1 teoretsko pocinjem nabrajat nesto, prekine me, kaze vidim da znas ajde dalje...odem drugo pocnem motati frendu koji je isao samnom unutra (ide se u dvoje) ruku nekako bla bla, prekinula na pola i trece pitanje ne sjecam se kako je bilo ali isto tako lako...doduse to je bilo pred 8g, dal su sad sta postrozili neznam, ali tad sam cuo od mnogo ljudi da se tako prolazi...
Ma imam ja tu knjigu, dobili smo na predavanjima, od Crvenog Križa, se zove Prva Pomoć: Priručnik za kandidate za vozače i sve sudionike u prometu
Samo što ova ima 98 strana, doduše jeste neki poludžepni format.
Znači, valja mi pročitati, a hebeš ga, baš nemam volje.
Ma imam ja tu knjigu, dobili smo na predavanjima, od Crvenog Križa, se zove Prva Pomoć: Priručnik za kandidate za vozače i sve sudionike u prometu
Samo što ova ima 98 strana, doduše jeste neki poludžepni format.
Znači, valja mi pročitati, a hebeš ga, baš nemam volje.
A cuj bolje neg placat opet 500kn
.
A cuj bolje neg placat opet 500kn
.
116 kuna ako se ne varam.
Uglavnom, budem to sutra malo pročitao, našao sam i neke sažetke uz to...
Ma vjerovao ili ne, na usmenom nisam nikad pao, niti na faksu, niti u srednjoj dobio keca, tako da se ne brinem previše. Na pismenima češće fulam...
116 kuna ako se ne varam.
Uglavnom, budem to sutra malo pročitao, našao sam i neke sažetke uz to...
WTF kad sam ja polagao bila je 500 kunica.
WTF kad sam ja polagao bila je 500 kunica.
Pa tečaj je 500 kuna, ali izlazak na ispit je 116.
Sad ne znam, da li da sad to malo pogledam, jer sutra neću imat vremena (posao+faks) ili da se kockam sutra.