Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.054.215
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
16 godina
moderator
Re: Za nespavalice (22h - 06h)
Vapor kaže...

Jedan padobranac poput mene i Ruskea je uletio, ali nakon Piratovog posta. Poznato je kad se briše zadnji post da tema nestane na neko vrijeme iz "sudjeluša" i "pratuša".

nestala je i iz tražilice...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
14 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Monopol kaže...

Bok svima, stiže G 930 ! {#}

Jel to to, i koliko si dao za set ???

To je to, 1100 kn.

16 godina
odjavljen
Vapor kaže...

Jedan padobranac poput mene i Ruskea je uletio, ali nakon Piratovog posta. Poznato je kad se briše zadnji post da tema nestane na neko vrijeme iz "sudjeluša" i "pratuša".

Ima jedna caka, odete u svoj javni profil i tamo će biti u temama koje autor prati.. Bar je meni tako radilo.

16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Ima jedna caka, odete u svoj javni profil i tamo će biti u temama koje autor prati.. Bar je meni tako radilo.

teme koje pratim nisu javno vidljive :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
Monopol kaže...

To je to, 1100 kn.

U reviewsima kazu da su odlicne pa baci i ti par dojmova, super je sto je bezicno {#}.

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
14 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...
Monopol kaže...

To je to, 1100 kn.

U reviewsima kazu da su odlicne pa baci i ti par dojmova, super je sto je bezicno {#}.

Javim kada stignu! {#}

16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)

Ljudi jel zna itko di je Mato nestao  {#}

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...
Jakovp kaže...

teme koje pratim nisu javno vidljive :)

Nema veze, odeš na nečiji tuđi profil, samo moraš znati tko prati tu temu.

A i uostalom što skrivaš{#}

16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Nema veze, odeš na nečiji tuđi profil, samo moraš znati tko prati tu temu.

A i uostalom što skrivaš{#}

e to mi je već komplicirano xD

ma ne skrivam ništa, samo mi bezveze uopće ta opcija da se vidi koje teme i autore netko prati

16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

e to mi je već komplicirano xD

ma ne skrivam ništa, samo mi bezveze uopće ta opcija da se vidi koje teme i autore netko prati

Skrivaš nešto garant {#}

15 godina

evo ljudi malo da se prisjetite dobrih vremena

16 godina
moderator
Jakovp kaže...

Skrivaš nešto garant {#}

pratim trollove i multiaccove {#}

16 godina
neaktivan

E ak skrivas nest a nes da kazes dabog da ti macka zalajala  {#}.

16 godina
moderator
Ivan 992 kaže...

E ak skrivas nest a nes da kazes dabog da ti macka zalajala {#}.

nemam mačku :)

16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

nemam mačku :)

Ak imas psa nek on onda mijauce :)).

E kak se zove ona tema o filmovima ??

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 23:32 (Ivan 992).
18 godina

Dajte ljudi, vi ste svi tu pametniji od mene, pa ste sigurno već položili vozački.

Kaj su vas pitali na ispitu iz prve pomoći, jer neda mi se učit još i tu glupost pored svih drugih obaveza.

BTW sutra počinju predavanja, na faksu {#}  no dobro, još 5 ispita pa će te me zvati inženjer Flyboy :)

@ post iznad: KLIK Valjda je to to.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 23:35 (FlyBoy).
16 godina
moderator
Ivan 992 kaže...

Ak imas psa nek on onda mijauce :)).

E kak se zove ona tema o filmovima ??

njem. ovčar koji mijauče? yea right

http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/posljednji-film-koji-gledali-preporuka/19320.aspx

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Dajte ljudi, vi ste svi tu pametniji od mene, pa ste sigurno već položili vozački.

Kaj su vas pitali na ispitu iz prve pomoći, jer neda mi se učit još i tu glupost pored svih drugih obaveza.

A standardna pitanja, moraš malo pročitati nema ti druge. {#}

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Cuj knjiga za prvu pomoc stvarno nije pretrpana, imas nekoliko stvari koje mozes nauciti da samo jednom procitas knjigu (ak se ne varam 50-tak stranica).

BTW: tnx za link.

14 godina
neaktivan
Kolko se sječam ima za kupiti u HAK-u u Draškovićevoj knjižica za prvu pomoc koja ima manje od 40 strana.
15 godina

ja dosao izvukao 3 pitanja...1 teoretsko pocinjem nabrajat nesto, prekine me, kaze vidim da znas ajde dalje...odem drugo pocnem motati frendu koji je isao samnom unutra (ide se u dvoje) ruku nekako bla bla, prekinula na pola i trece pitanje ne sjecam se kako je bilo ali isto tako lako...doduse to je bilo pred 8g, dal su sad sta postrozili neznam, ali tad sam cuo od mnogo ljudi da se tako prolazi...

14 godina
neaktivan
I ja sam tako prošao, čim vidi da znaš barem malo dalje!
18 godina

Ma imam ja tu knjigu, dobili smo na predavanjima, od Crvenog Križa,   se zove  Prva Pomoć: Priručnik za kandidate za vozače i sve sudionike u prometu 

Samo što ova ima 98 strana, doduše jeste neki poludžepni format.

Znači, valja mi pročitati, a hebeš ga, baš nemam volje.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Ma imam ja tu knjigu, dobili smo na predavanjima, od Crvenog Križa,   se zove  Prva Pomoć: Priručnik za kandidate za vozače i sve sudionike u prometu 

Samo što ova ima 98 strana, doduše jeste neki poludžepni format.

Znači, valja mi pročitati, a hebeš ga, baš nemam volje.

A cuj bolje neg placat opet 500kn  {#}.

18 godina
Ivan 992 kaže...

A cuj bolje neg placat opet 500kn  {#}.

116 kuna ako se ne varam.

Uglavnom, budem to sutra malo pročitao, našao sam i neke sažetke uz to...

14 godina
neaktivan
SAMO HRABRO, mirna ruka hladno srce!!!!! :)
18 godina
Monopol kaže...
SAMO HRABRO, mirna ruka hladno srce!!!!! :)

Ma vjerovao ili ne, na usmenom nisam nikad pao, niti na faksu, niti u srednjoj dobio keca, tako da se ne brinem previše. Na pismenima češće fulam...

14 godina
neaktivan
Onda nema brige, ako zapne namigni doktorici i gotovo! :)
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

116 kuna ako se ne varam.

Uglavnom, budem to sutra malo pročitao, našao sam i neke sažetke uz to...

WTF kad sam ja polagao bila je 500 kunica.

18 godina
Ivan 992 kaže...

WTF kad sam ja polagao bila je 500 kunica.

Pa tečaj je 500 kuna, ali izlazak na ispit je 116. {#} 

Sad ne znam, da li da sad to malo pogledam, jer sutra neću imat vremena (posao+faks) ili da se kockam sutra. {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice