kaj ja radim ovak kasno??? Učim, naravno, imam ispit danas. Btw, jel se netko kuži u elektrotehniku???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kaj ja radim ovak kasno??? Učim, naravno, imam ispit danas. Btw, jel se netko kuži u elektrotehniku???

kako to u 11 mis, pa šta ste vi radili sve?
A mene ruka zaj... slomia je i nosia gips 3mis, tako
da nisam pisa, a jbg...
Jeste na elektrotehnici u Splitu ili Zagrebu?
Split 1.godina
kako to u 11 mis, pa šta ste vi radili sve?
A mene ruka zaj... slomia je i nosia gips 3mis, tako
da nisam pisa, a jbg...
Jeste na elektrotehnici u Splitu ili Zagrebu?
Kod nas ti je tot drukčije. Faks počea 1.10. i imamo elektrotehniku, matematiku, programiranje, inženjersku grafiku, engleski i komunikacije
prvi dio završia 1.2. sad su ispiti, a 2. semestar počinje 1.3.
jesi ti stručni ili preddiplomski
Stručni, mogao sam upasti i na preddipomski, ali sam rekao starcima da ja nemam namjeru ići na faks s plaćanjem i ići 5 godina u šutu. Išao sam 3 godine i upao besplatno. Ne moram se brinuti jer su mi starci iskrcali masne pare, idem bezbrižno i kud pukne, pukne, a ako mi bude išlo dobro upišem još 2 godine.
kod nas ti i preddiplomski imaju isti raspored (naravno drugčije predmete)
I u rijeci većina imaju program kao ti. Kažu oni da je meni puno lakše jer su 2 ili 3 predmeta odjedamput. Ali nikome nebih preporučio ono šta sam ja prolazio - od 3 popodne do devet navečer samo matematika. Toliko toga vas ubije, a da ne govorim da onome kojem ide slabije matematika pa u 2 mjeseca nam ispričaju gradivo cijele godine, nema šanse da sve to pohvata i izvježba.
Da, kužim te, takav je raspored i kod nas za stručni, al je brate puno lakši stručni kod nas
da je to ćudo
Da, kužim te, takav je raspored i kod nas za stručni, al je brate puno lakši stručni kod nas
da je to ćudo
Joj, duga je noc. Nikada kraja. Dosadno. Mrtvo...
Joj, duga je noc. Nikada kraja. Dosadno. Mrtvo...
Sad cu i ja brzo ic leć.
Nema spavanja do pol 8. Radim nazalost. A ovaj komp je tak jadan da ne znam dal bi uopce mogao pokrenuti warcraft 1. A brzo ce proci. Valjda. Jos samo 4 sata pa doma...
Gledam HTV 1 i uz ovu muziku dobro da nemam zilet kraj sebe Ne mislim da klape ne valjaju, nego tako sve usporeno...
Nema spavanja do pol 8. Radim nazalost. A ovaj komp je tak jadan da ne znam dal bi uopce mogao pokrenuti warcraft 1. A brzo ce proci. Valjda. Jos samo 4 sata pa doma...
A gledam sve po malo. Samo kad sam svako malo ovako noc onda mi se vise nista ne da. Najrade bi spavao, a ne smijem. A bude jutro nekako doslo. Aj ti spavat da se bar netko odmori.
Evo taman pogledao film "Mirrors". Nije loš. Sad je red ići u krpe.
A gledam sve po malo. Samo kad sam svako malo ovako noc onda mi se vise nista ne da. Najrade bi spavao, a ne smijem. A bude jutro nekako doslo. Aj ti spavat da se bar netko odmori.

Evo taman pogledao film "Mirrors". Nije loš. Sad je red ići u krpe.

Eto odo ja, a komp ce nazalost jos jednu noc bit upaljen(torrent)!
Uf, meni je doma komp upaljen 0-24. Stalno se nesto uploada. Nisam ga gasio vec jedno mjesec dana.
ako želiš dobar horror, pogledaj Rec, španjolski, ima i američka obrada pod imenom Quarantine ali nju nisam stigao pogledat...
Nisam gledao. Hvala na preporuci. Sad cu ga odmah potraziti pa da vidim jel ima sta...
Uh da se pohvalim učio sam 2 sata, sad sam ponovo nazad
dobro večer,
moje dame.
vratih se sa treninga prije sat vremena,
gledam Pobijedi Šolu, taj kretenski show na tv-u..
šta se radi??
umoran pišEm.
čujem u pozadini -to to!!!-
dobro večer,
moje dame.
vratih se sa treninga prije sat vremena,
gledam Pobijedi Šolu, taj kretenski show na tv-u..
šta se radi??
Evo oporavljam se nakon emisije "Pobjedi Šolu" i kompletnog današnjeg dana...