Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.776.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
Hyperion kaže...

Danas idem kuci sa starim poslje skole kao i svaki dan, ali danas smo imali sudar, bemti koji doživljaj.

Lik u kojeg smo se sudarili je imao 2,2 promila u krvi!!! Stari se htjeo nagodit s njim, a on ga odjebo, dosla policija i oduzeli mu vozacku na 8 dana(tom liku) i morat cemo platit sudski postupak i sav taj bullshit, zato sto taj konj se nece nagodit. Ovako dođe 20x skuplje sve...

Preksutra uzimam ili phenom II x3 720 BE ili x4 920, ali mislim da ce ipak biti quad, da se i on dobro clockat.

jesi siguran da ti se isplati uzimat novi proc obzirom na sudske troskove? Belji se
17 godina
neaktivan
r420r kaže... 
  jesi siguran da ti se isplati uzimat novi proc obzirom na sudske troskove? Belji se
  hahaa
For The Glory Of My Asshole!! http://zupadesigns.com http://www.theTGC.org Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
16 godina

Pozdrav svima onima koji ne spavaju, ja malo gledam tv, a malo gledam u comp (za promjenu ;-)) i nekako se natjeram spavat... i dobra knjiga biografija Nikole Tesle zanimljivo...

poz

A.D.
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

ništa posebno

gledam neki film dobar film

Super Troopers

16 godina
Za nespavalice

pa uvik ista ekipa, šta je ovo, ajme ne ide mi se leć, a opet buđenje u 6....

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

pffff.danas dođem s prakse i uvalim se na kauč...iss nije me bilo do 9 uri...onda se dignem i malo za komp, malo za frižider i eto ti vraga već 1h...

-sad neću moć zaspat do 3h, uvijek tak kad spavam prek dana...

-još sutra imam školu plesaSmijeh   kao sam maturant...pa za neke male pare nas kofol nauče plesat za maturalnu večer, meni ne smeta, ionako plešem s curama :D...

-a bit će 3x hebeno na maturalnoj i norijadi...jooj jedva čekam...

-sad već polako počinje neki hype u razredu oko toga...ono dogovara se di ćemo slavit, kaj obući, ugl. najvjerojatnije u Globusu na velesajmu...

-gledam malo Star Trek, onak, nije loša serija, al da vidite mog buraza lood je za time :P

-aj idem još malo do frižidera, pa u krpe

-pozz standardnoj ekipi...:P

16 godina
neaktivan
Za nespavalice
šta ste se stisli?nema nikoga!!!....i vi se zovete nespavalicama Namigiva
Audi,vide,tale si vis vivere in race
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...
šta ste se stisli?nema nikoga!!!....i vi se zovete nespavalicama Namigiva
 Ma šta nas nema, ja ne spavam ja čekam ko Čhuck NorrisSmijeh

Hebem mu al nevolim ove nove smajlije.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 2:41 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

malo su čudni...ali s vremenom bit će nam normalno

ima tko kakav film dobar za preporuku?

Audi,vide,tale si vis vivere in race
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 2:43 (Drakon).
17 godina
neaktivan
Drakon kaže...

U zadnje vrijeme gledam samo stare westerne, ali preporučujem: RocknRolla, ako si je gledao i svidio ti se onda obavezno štivo od Guy Ritchie-a:

Revolver (UK verzija je puno bolja od USA)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Snatch
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

RocknRolla sam gledao neki dan i provala je film

evo sad sam provjerio ove tvoje filmove u "vidoteci" i vjerovatno će biti sutra dostupni

tnx za preporuku

popu Šimi ukrali bicikli :)
16 godina
Paolo2612 kaže...
Drakon kaže...

U zadnje vrijeme gledam samo stare westerne, ali preporučujem: RocknRolla, ako si je gledao i svidio ti se onda obavezno štivo od Guy Ritchie-a:

Revolver (UK verzija je puno bolja od USA)
Lock, Stock and Two Smoking Barrels
Snatch
 a postoje razlike između uk i us verzije? de reci koje. ja ne znam koju sam gledao...koja verzija je u našim videotekama? uk vjerojatno?
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Evo link da vidiš šta je različito (jako detaljno objašnjeno), a i da ne spoilam Drakon-u ovdje

http://www.imdb.com/title/tt0365686/board/flat/101790221?p=1

16 godina

uff dobro je znači gledao sam uk verziju.

ameri je ne bi skužili :D

nisam ni ja skužio film isprva, morao sam ga još jednom pogledati. pa sam ga zatim pogledao još tri puta, rekreativno :D. dosta je drugačiji od ritchievih ostalih filmova...

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Istina, ovo nije neki film uz kojeg ćeš se izvaliti na kauč, "izgubiti" 2 sata i baciti mozak na pašu. Prvi put nakon gledanja će reakcija biti kod većine sigurno: WTF? , a ako i shvatiš sve pri prvom gledanju opet ćeš nalaziti na sitne detalje na koje nisi obraćao pažnju jer nisi znao cijelu priču. Ovo je definitivno film koji se gleda više puta i oko kojega će se lomiti koplja: neki će reći da je genijalan, neki će reći da je glupo smeće.

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jel sam ja to sruso rekord (neslavni)? :))

Za danas je dosta..ili za sutra? :)

4C617A61727573204C6F6E6700
16 godina
Za nespavalice

Pa dajte ljudi umirem.... Dajte malo živosti  Viče

što su opaki ovi novi smajlići

AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
16 godina
neaktivan
Makić kaže...

Pa dajte ljudi umirem.... Dajte malo živosti  Viče

što su opaki ovi novi smajlići

kako ti možemo pomoći?
16 godina
Za nespavalice

A ne znam, neko me ludilo uvatilo, evo

slušam studentski radio, još malo će me uvatit

da iden učit a to nije dobro

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

ja bježim od učenja.nisam ućio od 9mj.ipak treba malo odmarat

ja ću sad u krevet treba se ujutro ustat u 7Viče

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

meni su isto koma ovi novi smajlići, oni stari su bili FTW ( for the win)

-eto, u školi ide nabolje, a i upo sam u novi klan u COD4, znam, gubim vrijeme i novac na to, al baš me briga...mlad sam i živim...

- btw ima li i'ko iz Zg-a da je bio u onom FlyBar-u, tematski klub/kafić prilagođen avijatičarima i onima koji se tkao osjećaju, bilo je nekih planova da se ide za vikend tamo, čuo sam da je uuužasno skupoNeodlučan

16 godina
Za nespavalice

Meni je buđenje u 6, ajme...

Tribalo bi i učit samo mi se ne da

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ja se isto dižem rano (u 8). Baš sada pogledao najzadnje epizode Fringe-a i Lost-a. Sada razmišljam šta da počnem gledati jer imam negdje 5 serija (cijelu prvu sezonu), a ne mogu se odlučitiViče

16 godina
Za nespavalice

Daj jesi normalan, di ćeš leć.

Ostani  do jutra, to je život

17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Vjeruj mi mene prije 3.30 - 4.00 nećeš vidjeti u krevetu, osim ako sam mrtav umoran (onda oko 2)Smijeh

16 godina
Za nespavalice

A to ti je ono, šta ću ić leć ako neću zaspat bolje ovako

16 godina
neaktivan
Makić kaže...

A to ti je ono, šta ću ić leć ako neću zaspat bolje ovako

a nemoraš opće leć to ostavi za sutra ovde je zanimljivije spavat i onako moš uvik
dominator
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

kaj ja radim ovak kasno??? Učim, naravno, imam ispit danas. Btw, jel se netko kuži u elektrotehniku???

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Baš tako, inače da idem u krevet bi zurio u strop najmanje 2 sata, ovako sam budan dok me oči ne počnu boliti i dok imam imalo snage u sebi. Onda samo padnem na krevet i zaspem ko beba.

17 godina
neaktivan
M4r10 kaže...

kaj ja radim ovak kasno??? Učim, naravno, imam ispit danas. Btw, jel se netko kuži u elektrotehniku???

Šta ti treba?
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice