Jos samo jedan post... Jedna mala anketica..
Oce li nas ispitat ovaj tjedan (ja cu prvi razred gim,znaci prvi srednje)?
Pa nećete pitat kad ćete napravit 1-2 lekcije, ako i toliko
Pa nećete pitat kad ćete napravit 1-2 lekcije, ako i toliko
lazo kolike su ocjene bile iz domacinstva i narodne obrane...kako se zvalo ono kad razrednik udje u ucionicu sa puskom m48?
Domacinstvo se nije ocenjivalo a to drugo se zvalo ONO
Ozbiljno!!
Opce Narodna Odbrana (mozda na hrvatskom je drugacije ali to je to)
Natuceno rame zbog M48-ice, zujanje u usima, bacanje fejk bombi, tumaranje po poligonima za streljanje...
Neprocenljivo
[edit]
A to kad su nas napadali Njemci i izmisljen neprijatelj drzave SVOZ
Svi u Odbranu i Zastitu :)))))
lazo kolike su ocjene bile iz domacinstva i narodne obrane...kako se zvalo ono kad razrednik udje u ucionicu sa puskom m48?
ROFL
Pricali su mi starci o tome, kaze caca da su morali stajati iza mete i brojati pogodke 
Natuceno rame zbog M48-ice, zujanje u usima, bacanje fejk bombi, tumaranje po poligonima za streljanje...
Neprocenljivo
Da bar to danas učimo u školi 
Kako ce vas ispitivati ukoliko niste nista naucili?
Kako ce vas ispitivati ukoliko niste nista naucili?
Ma one inicijalne testove, na pocetku godine.
Neprocenljivo
[edit]
ja isto moram dodati. neprocjenjivo.
pazi ovo...razrednik ti pojasnjava ispred ploce sa gasmaskom atomski s lijeva i atomski s desna.
Ma one inicijalne testove, na pocetku godine.
to ti ovisi od profesora do profesora
hahah, ti se brines dal ce vas ispitat ili ne, a meni 2 kljucna ispita utorak i srijedu jer ih moram proc da stignem 13.9. zavrsiti fax...
pazi ovo...razrednik ti pojasnjava ispred ploce sa gasmaskom atomski s lijeva i atomski s desna.

a nama diktiraju skripte koje koriste već 20 godina...
izgleda da postoje vremena kad je škola bila zanimljiva
Neprocenljivo
[edit]
Razrednik je imao na glavi gasmasku i pojasnjavao sto tocno?
@izgr pojasni ti...ako padne atomska bomba tebi s lijeve strane,kako se trebas baciti na zemlju u kontra smijeru od bombe.
sori za slovo i,znam da je @lzgr :)
koje godine su ukinuli domaćinstvo i narodnu obranu?
@izgr pojasni ti...ako padne atomska bomba tebi s lijeve strane,kako se trebas baciti na zemlju u kontra smijeru od bombe.
Ah pa da, inace odu okice pa-pa :D
vjerojatno sa raspadom ex drzave,pa su uveli etiku i vjeronauk. uuu bilo je tu jos bisera. lazo neprijatelj se zvao BRIGA..bugarska,rumunjska,italija,grcka,austrija...lol
Da, da...ocjenjivali su nas za vrijeme stavljanja te smrdljive maske, preciznost gadanja sa tom ruznom i nadasve preciznom puskom, zatim teorija o tome kako svi oko nas cekaju prvu priliku da squrcaju Jugoslaviju i na koji ce nacin to uciniti [bacanjem hemijskim olovka punih eksploziva
]
Prije pisanja ovoga sam izasao da pusim cigaretu i smijao sam se polu glasno. Pita me zena "sto ti je hebo te faraon???"
A evo..
Sjetio sam se kada su nas vodili na ekskurzije kroz YU, bilo je negdje oko 84 -85 godine. Nakon vise dana provedenim u SANOS autobusima dosli smo u...Plitvice a tamo..covjece...autobus na dva sprata, metalik, sajba visoka i cista bez fleki i imao je alarm. Eeej!! ALARM!!
Bio je Njemacki. M** im!! hahaha
Zatim u Split, Dubrovnik ..Bosna i trkom do Slovenije i Postojne. 15-16 dana slatkog pakla
Bonus Grobnik 
ljudi...pitanje za photoshop znalce
trebam napraviti tablicu za auto za vjencanje...tipa IME & IME i nabaciti neke leptirice i srceka po tome...
dakle treba mi brush, skinuo sam neke, ubacio u C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes
medutim unutra ih nema kad idem izabrati koji brush zelim...jesam li na krivo mjesto ubacio?
verzija je CS3...
Kao sto torrente kaze, sa raspadom ali ne prije 92-93.
Kao sto torrente kaze, sa raspadom ali ne prije 92-93.
Nisam ni bio rođen tada...
Nisi, idi u Brushes i odaberi Load i zaim putanju do .abr kistova
Inace brushevi su u C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS*\Presets\Brushes
A moze i u
C:\Users\RuskeGTT\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CS*\Presets\Brushes
Nisi, idi u Brushes i odaberi Load i zaim putanju do .abr kistova
Inace brushevi su u C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS*\Presets\Brushes
A moze i u
C:\Users\RuskeGTT\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CS*\Presets\Brushes
zahvaljujem se puno! radi sad sve :D
E, zna netko koliko otprilike kostaju najobicnija vrata od iverice? Ona najobicnija unutarnja bez ikakvih dodataka.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
nabavio sam tastaturu ibm model m, orginalka, nije ona "olakšana" verzija, potpuno ispravna, tak ću uživati u njoj, nek me pokopaju s njom 
ali mi stiže tek idući tjedan 
nabavio sam tastaturu ibm model m, orginalka, nije ona "olakšana" verzija, potpuno ispravna, tak ću uživati u njoj, nek me pokopaju s njom 
300Kn i ja placam postarinu?
300Kn i ja placam postarinu?
hmm ja sam je tražio dosta dugo, ova je sa njemačkim layoutom, nisam baš znao da je to toliko tražena roba
joj kak sam ja loše dite,već skoro 2 ja nespavam i prvi dan škole,da malo unesem face atmosfere:onaj osjećaj kad nespavaš cijelu noć a prvi dan škole *____* :$
ili da ja dodam ovaj osjecaj:
osjecaj kad si doma camis ispred kompa malo ucis malo bug forum, a vani roka kisa da je to nevideno, a ti bi najradije bio vani i uzivao negdje, mozda i na moru...a sve to 2 dana prije kljucnih ispita na cijelom studiju, samo tjedan dana prije obrane diplomskog...
dobar, ha :D?
ili da ja dodam ovaj osjecaj:
osjecaj kad si doma camis ispred kompa malo ucis malo bug forum, a vani roka kisa da je to nevideno, a ti bi najradije bio vani i uzivao negdje, mozda i na moru...a sve to 2 dana prije kljucnih ispita na cijelom studiju, samo tjedan dana prije obrane diplomskog...
dobar, ha :D?
not bad,not bad :D
Lajk i ocjenim ti izgled avatara od 1 do 10 :D