Almost there, just a 3 minutes left...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uhh..predosadno i sparno. usla mi je ona bestijica,macaklin. on je ok bestijica,ali brate ruzan guster ko ponoca.
Meni je on zivio iza ormara par godina... Fora je bio.
IZGR zlostavljaš citate grunfa? Kak te nije sram?
Tako mi je mario rekao da stavim...
Btw bobica ti ces sad 8 razred?
@torrente Kaze da su macaklini zasticena vrsta i da je zabranjeno njihovo drzanje.
How the fuck sam ja kriv ako on sam udje u kucu,a ja ga ne mogu izbaciti ?!?
Da ja u osmi razred, i to je to nova školska godina je službeno počela.
EDIT: DAMN
I praznici su gotovi..
I praznici su gotovi..
Fak ju, meni nisu hahahahahaa
muhahahahahahah
bwahahahahahaha 

@torrente Kaze da su macaklini zasticena vrsta i da je zabranjeno njihovo drzanje.
How the fuck sam ja kriv ako on sam udje u kucu,a ja ga ne mogu izbaciti ?!?
loooool
zna on svoja prava
Da ja u osmi razred, i to je to nova školska godina je službeno počela.
EDIT: DAMN
hehehe (woozie smijeh)
Ja cu sad u 1. srednje, malo mi neugodno jer cu imat novu ekipu, a nisam bas neki uvjeren tip, vise sam shy guy kad je nova ekipa u pitanju...
Dobro, to je to ljudi, idem spavati...Laku noć
kod mene u dubrovniku je odgodjena skola za 12-ti. vele, strahovite vrucine. zupan napravio taj zahtjev.
fale mi praznici,sjećam se ko da su bili juče
kod mene u dubrovniku je odgodjena skola za 12-ti. vele, strahovite vrucine. zupan napravio taj zahtjev.
U nas u Istri nista.. Bolje jer ce mo imati dulje zimske ferije...
Idem u standby... LN 'kipa!
Ja cu sad u 1. srednje, malo mi neugodno jer cu imat novu ekipu, a nisam bas neki uvjeren tip, vise sam shy guy kad je nova ekipa u pitanju...
Samo izvadi čunu prvi dan i počni mlatiti po stolu, odma' ćeš pridobiti simpatije kolega, barem ljepše polovice, i pokojeg nježnijeg dečka.
I? Ima vrucina? I ovdje su rekli da ce biti strasnih vrucina, skratili su casove, skola radi samo do 12:00 i sipak....ni V od vrucina.
Kod nas, split, i nije toliko vruće, veće vrućine budu tamo krajem petog mjeseca/početkom šestog.
Ali sad su nekakve komplikacije da škola počinje kasnije ovo-ono, gluposti. Kad nama produže školu tjedan dana u šestom mjesecu onda će slavonci pjevušit u ladovini...
sjest u zadnju klupu i ono..wtf faca :)
Ne zajebavaj 
LN @lzgr
znaci noobine sutra potezu torbu knjiga,a hebaci samo smotanu biljeznicu u rebama.
makar je tako bilo dok sam ja isao u skolu...daaaavno.
Kod nas, split, i nije toliko vruće, veće vrućine budu tamo krajem petog mjeseca/početkom šestog.
Ali sad su nekakve komplikacije da škola počinje kasnije ovo-ono, gluposti. Kad nama produže školu tjedan dana u šestom mjesecu onda će slavonci pjevušit u ladovini...
nece vam produzit, neog cete imat tjedan dana manje praznika za Bozic
(FUCK YEA) 
LN @lzgr
znaci noobine sutra potezu torbu knjiga,a hebaci samo smotanu biljeznicu u rebama.
makar je tako bilo dok sam ja isao u skolu...daaaavno.
Tako je....
Hebaci su nosili samo biljeznicu u skoli ali je nisu vracali kuci. Cuvali su je sakrivenu "negdje" u skoli :)))
vama u splitu ce zeljko rican doc pozelit uspjesan pocetak godine.
Tako je....
Hebaci su nosili samo biljeznicu u skoli ali je nisu vracali kuci. Cuvali su je sakrivenu "negdje" u skoli :)))
loool
ziva istina....hehehe
nece vam produzit, neog cete imat tjedan dana manje praznika za Bozic
(FUCK YEA) 
Ozbiljno?
Ne pratim ja to ništa, samo znam da mi je škola 12.
znate sto mi najvise nedostaje iz skolskih dana...veliki odmor... snimis ko ima dobru marendu i ono..."daj malo"..."mmmm makni se".. "aj daj kantun,daj malo"... svaki put makar petorici otkines komad marende.
Tako je....
loool
ziva istina....hehehe
Nazalost neki od tih hebaca dans tucaju kamen 
Neznamo sto propustamo jel? :-D
A sad stvarno idem corit jer cu se inace dic ko oni iz L4D.
znate sto mi najvise nedostaje iz skolskih dana...veliki odmor... snimis ko ima dobru marendu i ono..."daj malo"..."mmmm makni se".. "aj daj kantun,daj malo"... svaki put makar petorici otkines komad marende.
Meni bezanje sa casova, simuliranje bolesti, veliki odmor
Burek, Da!!
lazo kolike su ocjene bile iz domacinstva i narodne obrane...kako se zvalo ono kad razrednik udje u ucionicu sa puskom m48?
Škola mi jedino malo fali zbog ekipe, većina ovih s kojima sam vani su mlađi od mene 2 godine. Nije to puno, al opet postoji razlika.
Jos samo jedan post... Jedna mala anketica..
Oce li nas ispitat ovaj tjedan (ja cu prvi razred gim,znaci prvi srednje)?
| 1 | Nece, nisu tolko pokvareni :-D |
|---|---|
| 3 | Hebali ste jeza :-D |