Krešo aj na MC :D
eto me
Admin mora ić xD
Krešo aj na MC :D
eto me
Admin mora ić xD
Bilo mi lijepo gledat MIUI ROM ova dva dana, ali nazalost mora ici... bye bye MIUI, welcome home Cyanogen!
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
LN svima...
Bilo mi lijepo gledat MIUI ROM ova dva dana, ali nazalost mora ici... bye bye MIUI, welcome home Cyanogen!
pa ti to mjenjaš ko čarape :)
Vozdra ljudi.
nema šanse, vjeruj mi da se neda
Vozdra ljudi.
eto tako neka si i ti malo došao
Ma šta ti to pokušavaš tuteka!
ma onako je zarezana da ju nemožeš skinut da se shebe...jbg
Kako neki ljudi ne mogu shvatit da nisam raspolozen -.-
Jednostavno,dodjem na msn ljudi me dave sa svojim dozivljajima (fakat me ne interesuje) a na fejs jos gore..
Pocne drugarica pricat nesh ja kazem nisam raspolozen a ona "ma bit ces bolje" i nastavi pricat
Edit: Koja ironija cura koja me prvi put vidi prepoznala je da nesto nije uredu a moji drugovi NISTA
A vidiš ja znam povuč granicu iako nekad mislim da sam xxx-man-u dosadan stalno ga nešt zapitkujem!
A vidiš ja znam povuč granicu iako nekad mislim da sam xxx-man-u dosadan stalno ga nešt zapitkujem!
Toliko su dosadni bili da sam morao zbrisat sa msn-a.
Da mi je samo nac ovu curu sto sam spomenuo..
Edit: Koja ironija cura koja me prvi put vidi prepoznala je da nesto nije uredu a moji drugovi NISTA
to ti nisu drugovi!
ma nisi dosadan, ne brini
Jeli vam se desilo da kad dođete online na fb-u odjednom 8-9 prijatelja pošalje na prozorčiću poruku -pa di si ti dugo te nema i tak to?
Jeli vam se desilo da kad dođete online na fb-u odjednom 8-9 prijatelja pošalje na prozorčiću poruku -pa di si ti dugo te nema i tak to?
Pa di si ti dugo te nema na forumu :D
Da maloprije.
dobro da znaš...takvi ti netrebaju u životu...
ja sam takve sve odj i nakon toga mi je odlično...
meni ne, jer me uvijek ima :)
Pa di si ti dugo te nema na forumu :D
Mene pa ja sam najviše skoro tu ja i xxx-man pazimo na forum
Da maloprije.
Jojjjjj prijatelju
neznam šta da ti kažem!
Da maloprije.
Jojjjjj prijatelju
neznam šta da ti kažem!
Ništa šta ces..
pa ti to mjenjaš ko čarape :)
Hehe...
Pa nije tesko. Carape se usmrde, a svako malo nove izadju, pa moram... :P
Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Hehe...
Pa nije tesko. Carape se usmrde, a svako malo nove izadju, pa moram... :P
morao bih i ja nabavit neki android da malo mijenjam :D
Odoh LN
Pa da i ja bih mogao kao šef legenda;)
Kako je ekipa? Jeste li navikli na "napred jedan sat"? :)
Nego da pitam....
Sto se dogodilo da su popili karton brdo dobrih forumasa i ne toliko dobrih kao sto je Mentalist ali..ovaaj..to je i za ocekivati od Mentalista :))
Nego da pitam....
Sto se dogodilo da su popili karton brdo dobrih forumasa i ne toliko dobrih kao sto je Mentalist ali..ovaaj..to je i za ocekivati od Mentalista :))
ma nisam ni približno navikao, katastrofa...
ma nekoliko ih je suspendirano zbog nepoznatog razloga, onda je otvorena tema u kojoj se pitalo za razlog pa ih je još dosta iz te teme dobilo i tako to...
Nego da pitam....
nemam pojma,long evo ti malo "dobre" muzike da te održi budnim do jutra