Instaliran flash player putem synaptica... Odlična stvar...
Taj synaptic, on je neki dobavljač paketa ili?
To ti je isto kao i apt-get isto rade...
Instaliran flash player putem synaptica... Odlična stvar...
Taj synaptic, on je neki dobavljač paketa ili?
To ti je isto kao i apt-get isto rade...
večer svima, evo mene nakon 2 dana bez interneta :D
nemoj zezat, a tko je onda jučer surfao po fejsu pod tvojim imenom?
Igore jesi pročitao moj problem :)
Nisam... trazim rješenje za danijelov... ali jedino kad se to dogadja je kad ne rabiš sudo... inače ne...
Svoj sam sredio instalacijom putem synaptic-a on mi se sviđa...
A ti si?
Ti si neki novi?
koj si ti?
FUUUUUUUUUUU :D
nemoj zezat, a tko je onda jučer surfao po fejsu pod tvojim imenom?
ma to sam preko moba, internet mi nije radio
Ti si neki novi?
Jok ti si
Vidi vraga...
Nće otvorit folder preuzimanje :/
on može na fejs bez interneta.
HE'S GOT DA PAWA!!
rofl :D
Vecer, idem spavati, boli me desna ruka, od wiia jucer, igrali tenis ko manijaci. LN
Gledam King Koga...
Vidim svi sad imate linuxe... Fino,moram si i ja staviti Ubuntu,već sam pripremio particiju. Može mi netko ukratko objasniti instalaciju?
Vecer, idem spavati, boli me desna ruka, od wiia jucer, igrali tenis ko manijaci. LN
Boli te desna ruka od "wiia"
lijepo
večer ljudi šta se pije?
a kad adobe izbaci paket za linux prelazim i ja, faking windows
svi vi na linuxu, a nitko mi nezna objasnit kako da na lucid puppy promijenim defaultni program za otvaranje neke datoteke
meni je pogodio Jadranku Kosor :D i onda sam htio Andriju Hebranga pa mi je izbacio Mesića :D
Piwo šta nema čičija na THR-u? Znam da sam od tamo skidao sve :/
a kad adobe izbaci paket za linux prelazim i ja, faking windows
Ma i ja koristim win ali sve ih mi je više pun KUFER, čekam samo dan prelazim potpuno na linux, cimer mi je zaluđeni fan linuxa pa ću nega gnaviti za stvari koje ne budem shvaćao
svi vi na linuxu, a nitko mi nezna objasnit kako da na lucid puppy promijenim defaultni program za otvaranje neke datoteke
Zato sto ga ne rabim niti znam koji file manager koristi :)
nako 165 pitanja i 282 podpitanja - pogodio je i meni niko belić to bi pogodila i moja baba
meni je pogodio Jadranku Kosor :D i onda sam htio Andriju Hebranga pa mi je izbacio Mesića :D
Piwo šta nema čičija na THR-u? Znam da sam od tamo skidao sve :/
Nažalost nema!
Zato sto ga ne rabim niti znam koji file manager koristi :)
očito ga nitko ne koristi...a baš je odličan
Ma i ja koristim win ali sve ih mi je više pun KUFER, čekam samo dan prelazim potpuno na linux, cimer mi je zaluđeni fan linuxa pa ću nega gnaviti za stvari koje ne budem shvaćao
da budem iskren najrađe bih si uzeo jednog imaca 27, ali skup mi je još uvijek..pa tek onda linux.
baš unazad par dana mi se javlja neki glupi problem s windowsima, kad kopiram iz jednog direktorija fajlove (uvijek isit direktorij) u bilo koji drugi direktorij windows explorer se zablokira i traži restart, faking smeće. tomože samo windows.
vrijeme mu je za reinstalaciju, a tek su gore 10 mjeseci.