Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.049.229
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
4ucker kaže...

Evo o čemu se radi. Većina će me smatrati ludim, ali ja često kada sanjam sanjam događaje koji se dese u roku od najmanje mjesec dana. Recimo, sanjao sam smrt tj. prometnu nesreću u kojoj je moj prijatelj poginuo. Čekao sam trenutak koji sam sanjao, prelazimo preko ulice, crveno svijetlo upaljeno ali auto prolazi. Pokušao sam to spriječiti, ali nisam uspio jer to se "mora" desiti. ...problem je što se bojim sanjati nešto mnogo gore, recimo smrt najbližih, svoju smrt ili nešto drugo. Zbog toga se osjećam nekako... :/

Znači ti si sanjao da je tvoj frend poginuo...i na kraju je on fkt poginuo tebi pred očima?

17 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
ja te ne smatram ludim. cek jel se stvarno desilo to sto si sanjao,samo mislis da ce se desiti ili te strah gledati neciju smrt?
>>>>>>>HVALA<<<<<<
17 godina

večer..

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
16 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže...
Daniman123 kaže...
Sada cu ja nesto reci ;)
Vjera nije nista obavezno, ali koji klinac imate na forumu govorit kako nevjerujes, pa sa time si samo probleme stvarate. Probleme iz drustvene perspektive. Zasto? Zato jer tako sami sebe izdvajate iz drustva. Ako nevjerujes suti ;) I ja nevjerujem u svasta, ali ako to kazem vecina bi mi okrenula leda. Probajte nekada nesto zadrzati za sebe bude bilo svima bolje :)

Najpametniji post u zadnjih 5 stranica...

baš suprotno

najgluplji post u zadnjih 5 stranica a i dalje

kome je pametan savjet da se pretvaraš da vjeruješ u boga samo kako te ne bi odbacili iz društva (kakvi će te to debili zbog toga izbaciti iz društva,ali nema veze) trebao bi se malo preispitati

16 godina
neaktivan

Meni se često dogodi deja vu... svako malo prije nekog događaja vidim tu istu stvar :D

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Evo o čemu se radi. Većina će me smatrati ludim, ali ja često kada sanjam sanjam događaje koji se dese u roku od najmanje mjesec dana. Recimo, sanjao sam smrt tj. prometnu nesreću u kojoj je moj prijatelj poginuo. Čekao sam trenutak koji sam sanjao, prelazimo preko ulice, crveno svijetlo upaljeno ali auto prolazi. Pokušao sam to spriječiti, ali nisam uspio jer to se "mora" desiti. ...problem je što se bojim sanjati nešto mnogo gore, recimo smrt najbližih, svoju smrt ili nešto drugo. Zbog toga se osjećam nekako... :/

Ma daj... par stvari se poklopilo... koliko ja puta sanjam da netko umire ili nesto...

Cak sam sanjao i nuklearni rat... i bio uvjeren da ce se dogoditi...

Pusti sto se toga tice... nemoj jesti kasno navecer i bit ce bolje (ovo ti govorim zbog snova)

ja sam isto to sanjao jednom

17 godina
neaktivan
Ajmo pisati o tome sto bi vi voljeli vidjeti u browser igrici...
In Control
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ma daj... par stvari se poklopilo... koliko ja puta sanjam da netko umire ili nesto...

Cak sam sanjao i nuklearni rat... i bio uvjeren da ce se dogoditi...

Pusti sto se toga tice... nemoj jesti kasno navecer i bit ce bolje (ovo ti govorim zbog snova)

Taj komentar sam i očekivao, no ne od tebe. A jel se to desilo? NIJE! ...meni jest.

lzgr kaže...
ja te ne smatram ludim. cek jel se stvarno desilo to sto si sanjao,samo mislis da ce se desiti ili te strah gledati neciju smrt?

Da, to mi se desilo, i još hrpa malih stvari ali ipak bolnih.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:47 (4ucker).
17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Daniman123 kaže...
Sada cu ja nesto reci ;)
Vjera nije nista obavezno, ali koji klinac imate na forumu govorit kako nevjerujes, pa sa time si samo probleme stvarate. Probleme iz drustvene perspektive. Zasto? Zato jer tako sami sebe izdvajate iz drustva. Ako nevjerujes suti ;) I ja nevjerujem u svasta, ali ako to kazem vecina bi mi okrenula leda. Probajte nekada nesto zadrzati za sebe bude bilo svima bolje :)

Najpametniji post u zadnjih 5 stranica...

baš suprotno

najgluplji post u zadnjih 5 stranica a i dalje

kome je pametan savjet da se pretvaraš da vjeruješ u boga samo kako te ne bi odbacili iz društva (kakvi će te to debili zbog toga izbaciti iz društva,ali nema veze) trebao bi se malo preispitati

On nije rekao pretvaranje da vjerujes nego da jednostavno ako stvarno nije potrebno ne iznosis NEKADA svoje stavove... isto tako radimo s svime ostalim, zasto ne i s vjerom...

In Control
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Taj komentar sam i očekivao, no ne od tebe. A jel se to desilo? NIJE! ...meni jest.

od koga ?

od mentalista Smijeh

15 godina
lzgr kaže...

to se meni događalo kad sam bio mlađi....sanjao sam događaje koji su se dogodili u roku  mjesec dana al na sreću nićiju smrt tak da mi zapravo nije jasno zašt sam to sanjo...prestalo je oko 12 godine

16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
lzgr kaže...

to se meni događalo kad sam bio mlađi....sanjao sam događaje koji su se dogodili u roku  mjesec dana al na sreću nićiju smrt tak da mi zapravo nije jasno zašt sam to sanjo...prestalo je oko 12 godine

mozda ti se cinilo da si to sanjao onako u podsvjesti ali ustvari nisi

17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kako rekoh statisticki NEKI SNOVI CE SE POKLOPITI... toliko ljudi sanja razlicite stvari... i to jos nije cak ni neki preogromni omjer...

Ne vjerujem u predetermiranost... zato sam ti i rekao komentar...

Moj savjet... ostavi se trazenja savjeta po forumu i nadji nekoga kome vjerujes... i tko te zna...

In Control
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Zeppelin kaže...
lzgr kaže...

to se meni događalo kad sam bio mlađi....sanjao sam događaje koji su se dogodili u roku   mjesec dana al na sreću nićiju smrt tak da mi zapravo nije jasno zašt sam to sanjo...prestalo je oko 12 godine

Sjećanja su čudna stvar...

In Control
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Da, to mi se desilo, i još hrpa malih stvari ali ipak bolnih.

Najbolje da ti odeš kod psihijatra neka s tobom popriča da ne bi obolio od shizofrenije ili anksioznosti.

17 godina
neaktivan
znaci prijatelj ti je poginuo pred ocima. moja iskrena sucut. But look at the bright side of life.
>>>>>>>HVALA<<<<<<
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Kako rekoh statisticki NEKI SNOVI CE SE POKLOPITI... toliko ljudi sanja razlicite stvari... i to jos nije cak ni neki preogromni omjer...

Ne vjerujem u predetermiranost... zato sam ti i rekao komentar...

Moj savjet... ostavi se trazenja savjeta po forumu i nadji nekoga kome vjerujes... i tko te zna...

You still don't get it. Od mog petog razreda sanjam takve stvari i dešavaju se! Je li normalno da se one i 4 godine unaprijed i ponavljaju!? Ja mislim da nije. ...samo doživi nešto takvo i nećeš imati pojma što te snašlo.

16 godina
neaktivan
  On nije rekao pretvaranje da vjerujes nego da jednostavno ako stvarno nije potrebno ne iznosis NEKADA svoje stavove... isto tako radimo s svime ostalim, zasto ne i s vjerom...

I ja nevjerujem u svasta, ali ako to kazem vecina bi mi okrenula leda

nekada će te netko pitati vjeruješ li u boga,i očito je što nam on savjetuje da odgovorimo (da vjerujemo iako nismo)

17 godina
neaktivan

Večer!

Kakva je tema?

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,413
16 godina
protjeran
@fucker: cuj ja imam nesto slicno ali puno gluplje ja prije spavanja se zamislim sto cu sanjat i onda se najezim lol :D Cuj po meni je to malo zeznuto jednostavno si to trebas izbit iz glave
@patch: kao sto sam rekao to su sitnice koje ako priznas mogu povrjedit neku osobu, a to dali si los na osnovi toga sto nevjerujes u boga to neznam ali znam da bi se bolje osjecao da nisi rekao kako nevjerujes u boga, isto tako vjerujem da bi si i 4ucker bolje osjeco da malo ''zazmiri'' na neke stvari :)
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
15 godina
TopForumaš kaže...
Zeppelin kaže...
lzgr kaže...

vjeruj mi jer sam se ujutro malo sjćo al za dan dva zaoravio...i nemaš pojma kakav je osjećaj kad se nađeš na istom mjestu s identićnim događajima i zvukovima za koje si siguran da si vidio i kad znaš šta će netko u tih 5 sec koliko traje reć......drago mi je da mi se to više ne događa

16 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
@fucker: cuj ja imam nesto slicno ali puno gluplje ja prije spavanja se zamislim sto cu sanjat i onda se najezim lol :D Cuj po meni je to malo zeznuto jednostavno si to trebas izbit iz glave
@patch: kao sto sam rekao to su sitnice koje ako priznas mogu povrjedit neku osobu, a to dali si los na osnovi toga sto nevjerujes u boga to neznam ali znam da bi se bolje osjecao da nisi rekao kako nevjerujes u boga, isto tako vjerujem da bi si i 4ucker bolje osjeco da malo ''zazmiri'' na neke stvari :)

lol,jesi ti napušen večeras ?

zbog čega bih se bolje osjećao ?

ti si stvarno čudan lik

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.9.2010 22:52 (patch123).
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Večer!

Kakva je tema?

tema je da pokušavamo doći do uobičajene teme,a uobičajena tema je da nema teme... Smijeh

17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Večer!

Kakva je tema?

taština,moderatori,taština,nepravda,taština

15 godina
anshika05 kaže...
F1-IVO kaže...

Večer!

Kakva je tema?

tema je da pokušavamo doći do uobičajene teme,a uobičajena tema je da nema teme... Smijeh

uh {#emotions_dlg.tongue-out}

17 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

E to je prava tema i dobro je da se o toj temi raspravlja u ovoj temi:)

Serem kao i obično:)

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,413
16 godina
neaktivan
Zeppelin kaže...
TopForumaš kaže...
Zeppelin kaže...
lzgr kaže...

vjeruj mi jer sam se ujutro malo sjćo al za dan dva zaoravio...i nemaš pojma kakav je osjećaj kad se nađeš na istom mjestu s identićnim događajima i zvukovima za koje si siguran da si vidio i kad znaš šta će netko u tih 5 sec koliko traje reć......drago mi je da mi se to više ne događa

Hvala Bogu da me netko shvaća. Ne dešava mi se to više tako često, makar ne u lošem smislu više, nego jednostavno to je unaprijed predočeni deja vu. Do prije par mjeseci sam sanjao tako na nesreće tuđe. Više ne.

17 godina
neaktivan
4ucker, to se stvarno desilo?

Phoenix, nismo li tu temu prośli (o browser igri)? :)
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan
Odi kod onih doktora za spavanje i kod psihjatra.Oni ce ti pomoci.
>>>>>>>HVALA<<<<<<
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

You still don't get it. Od mog petog razreda sanjam takve stvari i dešavaju se! Je li normalno da se one i 4 godine unaprijed i ponavljaju!? Ja mislim da nije. ...samo doživi nešto takvo i nećeš imati pojma što te snašlo.

Ok you don't get it, ali izgleda da cu morati izravno...

vecinom je to psiholoska bolest, a ja kao bivši medicinar ne mogu to zanemariti...

Mislim oprosti, ali necu kamuflirati... Trebao bi otici i porazgovarati s   strucnom osobom koja ce znati vise od mene... pod strucnom mislim psihoterapeuta...

Kao sto ti ne vjerujes u Boga, ja ne vjerujem u to... jer bi to znacilo predetermiranost a to ti ne ide u moje vidjenje zivota... kao ni Bog u tvoje...

Shvacas?

In Control
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice