o čemu se priča? o religiji? i'm in.
nisi ti još dovoljno zrela da raspravljaš o tome 
nisi ti još dovoljno zrela da raspravljaš o tome 
skrenuli ste u neke hebene teme i rasprave.. adios
ma nece biti rasprave :) ajde ajde... sto imas ici :)
Stani, ti si nekoga povrijedio i sad osjecas griznju savjesti.
Vjeruj mi, nakon sto povrijedis vise osoba taj osjecaj ce postajati slabiji i slabiji. Samo ga moras ignorirati.
skrenuli ste u neke hebene teme i rasprave.. adios
Kud ces ? Doslo je do nuspojave zbog prekomjernog razmisljanja o slasnoj hrani - prekomjerno nakupljanje slina - rastu mi zazubice... 
Jeste li vi ikada čuli za snoviđenja?
zapravo...ne
a mislio sam mu nabrzinu rješit problem al sam samo ukompliciro
ma bolje da nisi nista napisao :)
ima nas koji imamo vise od 18 vamo :)
ali vidis da se ja ne raspravljam samo kazem nesto sto za mene vrijedi...
svako ima pravo reć što misli jeli vjeruje ili ne bija to bog ili neka knjiga
ja gažem da vjerujem u tog boga ma kako on izgleda a ako san zbog tog lol nek buden (ali ti si nob kako got okreneš )
Vjeruj mi, nakon sto povrijedis vise osoba taj osjecaj ce postajati slabiji i slabiji. Samo ga moras ignorirati.
heben ti je savjet
Jeste li vi ikada čuli za snoviđenja?
zapravo...ne
E pa eto što me muči, pametniji će shvatiti.
još mu samo treba da i ti počneš s*ati 
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
oke,ako će rasprava krenut u smjeru religije...zanima me samo smisao...pošto nitko neće promjeniti svoje mišljenje....dakle,rasprava je fkt besmislena...isto kao rasprava o ružnom i lijepom...to je sve previše subjektivno.
Može i o tomu, ako želiš.
>>>>>>>HVALA<<<<<<
Kao da je vazno sto ti netko okrene ledja. Ako ti to ucini zbog necega u sto ne vjerujes, nije ti trebao ni lice pokazati.
ja gažem da vjerujem u tog boga ma kako on izgleda a ako san zbog tog lol nek buden (ali ti si nob kako got okreneš )
ja nisam rekao lol zbog toga što ti vjeruješ u boga nego zato što mi je cijela tvoja rečenica smiješna
ja puštam svakoga da vjeruje u ono što hoće,baš mene briga u šta ti vjeruješ
ovaj forum je vec odavno isao u Qurac...
Ova tema pogotovo.
ja nisam rekao lol zbog toga što ti vjeruješ u boga nego zato što mi je cijela tvoja rečenica smiješna
ja puštam svakoga da vjeruje u ono što hoće,baš mene briga u šta ti vjeruješ
to sam i ja mislio reć al su me krivo shvatili.....
Najpametniji post u zadnjih 5 stranica...
oke,ako će rasprava krenut u smjeru religije...zanima me samo smisao...pošto nitko neće promjeniti svoje mišljenje....dakle,rasprava je fkt besmislena...isto kao rasprava o ružnom i lijepom...to je sve previše subjektivno.
I s time se slazem... ali najgore ti je sto jedni zele obratiti druge, a drugi zele one prve...
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Otisel Robi...
Ko vas hebe, idem i ja.
Ti @fucker idi k popu na ispovijed pa ce ti on dat smjernice kako da olaksas dusu...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Evo o čemu se radi. Većina će me smatrati ludim, ali ja često kada sanjam sanjam događaje koji se dese u roku od najmanje mjesec dana. Recimo, sanjao sam smrt tj. prometnu nesreću u kojoj je moj prijatelj poginuo. Čekao sam trenutak koji sam sanjao, prelazimo preko ulice, crveno svijetlo upaljeno ali auto prolazi. Pokušao sam to spriječiti, ali nisam uspio jer to se "mora" desiti. ...problem je što se bojim sanjati nešto mnogo gore, recimo smrt najbližih, svoju smrt ili nešto drugo. Zbog toga se osjećam nekako... :/
zašto bi šutio ?
jesam li ja loš čovjek zato što ne vjerujem u boga ?
btw,za boldano
kakvi su ti to prijatelji ?
okrenuti ti leđa jer ne vjeruješ u boga ?
to nisu prijatelji,to su budale
svatko ima pravo da kaže ono što misli,pa nisam neki luđak da ću se pretvarati da vjerujem u boga kad ne vjerujem
I s time se slazem... ali najgore ti je sto jedni zele obratiti druge, a drugi zele one prve...
zato sam rekla da nema smisla...bolje da odmah prestanete. 
Evo o čemu se radi. Većina će me smatrati ludim, ali ja često kada sanjam sanjam događaje koji se dese u roku od najmanje mjesec dana. Recimo, sanjao sam smrt tj. prometnu nesreću u kojoj je moj prijatelj poginuo. Čekao sam trenutak koji sam sanjao, prelazimo preko ulice, crveno svijetlo upaljeno ali auto prolazi. Pokušao sam to spriječiti, ali nisam uspio jer to se "mora" desiti. ...problem je što se bojim sanjati nešto mnogo gore, recimo smrt najbližih, svoju smrt ili nešto drugo. Zbog toga se osjećam nekako... :/
I SEE DEAD PEOPLE.
Oprosti, morao sam.
Najpametniji post u zadnjih 5 stranica...
znaći u redu je ako se praviš da vjeruješ samo da bi se uklopio u društvo, pa zar je toliko loše malo se isticati
nisam primjetio da netko nekog želi preobratiti, ćovjeće pa vjeruj ti u šta hoćeš a ja ću vjerovati u šta hoći i obadvoje ćemo imat svoju istinu
zašto bi šutio ?
jesam li ja loš čovjek zato što ne vjerujem u boga ?
btw,za boldano
kakvi su ti to prijatelji ?
okrenuti ti leđa jer ne vjeruješ u boga ?
to nisu prijatelji,to su budale
Vrijeđaš budale ;)
I SEE DEAD PEOPLE.
Oprosti, morao sam.
Mentalist, ne bi ti bilo svejedno da sanjaš grozote, nikada dobro. ... i baš isti trenutak i ista stvar ti se desi pred očima.
Ma daj... par stvari se poklopilo... koliko ja puta sanjam da netko umire ili nesto...
Cak sam sanjao i nuklearni rat... i bio uvjeren da ce se dogoditi...
Pusti sto se toga tice... nemoj jesti kasno navecer i bit ce bolje (ovo ti govorim zbog snova)