nezgodno je to...covjece kad mjesec pokrece plimu i oseku, zamisli sto nama radi sa ovih cca 6 litara tekucine.
sretno ;)
nezgodno je to...covjece kad mjesec pokrece plimu i oseku, zamisli sto nama radi sa ovih cca 6 litara tekucine.
sretno ;)
noć..
Trebam igru slićnu BMW M3 Challenge,treba u igri biti BMW moguć za vozit,moguća noćna vožnja,i mora biti moguće voziti se po auto cesti s drugim osobnim autima.HVALA!
P.S. Mora biti moguće gledati iz auta,da se vidi volan,pokazivač brzine i okretaja.
Itko?
večer
Yo burazi i sek'ce 
Yo burazi i sek'ce 
yo sestro
Imam pitanje,koji je najbolji skener za WiFi mreže? Koji će najtočnije pokazati a da je kompaktibilan sa Windows 7 SP1 i sa Ralink RT61 Turbo Wireless LAN Card.
Kasno sam vidio da je birc zatvoren,eevo ovdje pitanje to šta sam u bircu stavio.
Yo burazi i sek'ce 
yo sestro

Sad mi je proc na 3.67 GHz.Vrtim OCCT na 30 min pa da vidim što će bit.Zadao sam si cilj do kada moram doći do 3 GHz. Petak,30.7.10 u 15h (tada idem na put pa hoću OC obavit prije toga) je ciljni rok.Dakle još cijeli dan sutra i pola drugoga.Što mislite oću stić? 
možete mi reći da sma lud to sam već popio od frenda.
Dobra večer.
A jbt 20 minuta bez spama....slabi ste mi nešta 
vecer jebaci evo nije me bilo 12 mjeseci htio napravit acc i onda izbaci da vec imam acc LoL eto da vas pitam sta se radi
Odoh ja u lov na 3.7 GHz! Na 3.6 je stabilan. 
Sad mi je proc na 3.67 GHz.Vrtim OCCT na 30 min pa da vidim što će bit.Zadao sam si cilj do kada moram doći do 3 GHz. Petak,30.7.10 u 15h (tada idem na put pa hoću OC obavit prije toga) je ciljni rok.Dakle još cijeli dan sutra i pola drugoga.Što mislite oću stić? 
za clock ti treba 5min, a ovo je ostalo testiranje koliko tebi duša oće: ja sam kloknuo s 2.8 na 3.7 i sve sam uspia iz prve
Odoh instalirat linux na prenosni disk pa onda hackat wireless mreže,stari mi sad spustio kabl od tanjura satelitskog,bar 20 uređaja tj. wirelessa sam našao,večina je zaštičena.pozz ljudovi odoh.
Odoh instalirat linux na prenosni disk pa onda hackat wireless mreže,stari mi sad spustio kabl od tanjura satelitskog,bar 20 uređaja tj. wirelessa sam našao,večina je zaštičena.pozz ljudovi odoh.
Koju distru si odabrao?
za clock ti treba 5min, a ovo je ostalo testiranje koliko tebi duša oće: ja sam kloknuo s 2.8 na 3.7 i sve sam uspia iz prve
Evo na 2.7 je sve stabilno vjerojatno sutra nastavljam možda eventualno 2.8 danas još.
dobro veće.......
Wasup 
Koju distru si odabrao?
Ubuntu 10.4
pozz spameri 
vidim da mato još od jučer gnjavi i spama s tim wirelessom i wi fi hizdarijama 
a izgr clocka dok ne bude vidio "bijeli dim"
dakle sve po starome..
pozz spameri 
dakle sve po starome..
Nemoj da sa te 3 ipol zvjezdice poćneš skijat ko Anica Kostelić.
nemoj da ti ja dođem u ivanovac pa te objesim na tu wifi antenu 
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
pozz spameri 
dakle sve po starome..
Mato će izgleda uvatit i moj wifi sa onom satelitskom a isključen mi je :P
Izgr će trebat ovo
ako tako nastavi 
poz šefe, ne znam gdje je B, dans dolazim na forum u "mahovima", imam nekog posla cijeli dan. zapravo završio sam s tim poslom prije pola sata 
Izgr će trebat ovo
ako tako nastavi 
he he he točno tako 
nemoj da ti ja dođem u ivanovac pa te objesim na tu wifi antenu 
Kostelićka slobodno dođi.
poz šefe, ne znam gdje je B, dans dolazim na forum u "mahovima", imam nekog posla cijeli dan. zapravo završio sam s tim poslom prije pola sata 
Izgr će trebat ovo
ako tako nastavi 
he he he točno tako 
Ajde nemoj da skijaš ko Anica.
ajte laku noć
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.