Večer Ivo :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel zna neko kako se zove pjesma iz filmica o Colinu McRaeu u DiRTU 2? Molim vas!
Jel zna neko kako se zove pjesma iz filmica o Colinu McRaeu u DiRTU 2? Molim vas!
uuh..to je malo tesko. a da odes u igri na neki impresum ili kako se vec zove,about.
mozda u popisu ima koristeni sadrzaj.
Nešto se slabo ovaj tvoj potpis mijenja? Mislio sam da će to ić puno bolje...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
na forumu je sve u najboljem redu,batista i rider su se potukli al sad spavaju
mogli bi i mi polako
Uh konačno mi na svim tcomovim stranicama piše da imam flat, već sam se bio ozbiljno zabrinuo, inaće bi bio račun 10 000kn...
A i sutra mi istječe seedbox
Nešto se slabo ovaj tvoj potpis mijenja? Mislio sam da će to ić puno bolje...
Pomalo, mlad je on:)
mogli bi i mi polako
Jel intervenirala milicija po bubrezima?:)
Uh konačno mi na svim tcomovim stranicama piše da imam flat, već sam se bio ozbiljno zabrinuo, inaće bi bio račun 10 000kn...
A i sutra mi istječe seedbox
V adi pare i teraj dalje:)
mogli bi i mi polako
Jel intervenirala milicija po bubrezima?:)
mislim da ih je robespijer razdvajao,al nisam siguran jer sam gledao povremeno
@borg a sto se bilo dogodilo.
zar je znalo pisati drukcije na moj tcom ili na onoj juzer stranici?
To, danas je taj dan. Dolazi Razer DeathAdder i Razer Goliathus Speed Edition, sada sam happy xD. Moral sam s vama podijeliti svoje zadovoljstvo xD.
Kasnim, ali čestitam, nećeš se razočarati, imam isti setup, jedino je Control podloga. Ovo mi je već druga generacija podloge, prije sam imao Mantis CTRL.
Može pomoć?
Koji film, nisam gledao dosad nijedan, možda kad sam bio mali?
mislim da ih je robespijer razdvajao,al nisam siguran jer sam gledao povremeno
A u past midnight, uvijek me zaobiđe akcija:I
Koji film, nisam gledao dosad nijedan, možda kad sam bio mali?
Preporučam nešto iz Zauder produkcije. Jako zanimljivi i educirajući filmovi.
Znaš koji mi je sretan broj? Broj 7, isti kao i na njegovom Fordu Focusu starom, dok su sponzori bili još Martini i Ford Rallye Sport, bijelo-plavo-crvena shema boje. :D
EDIT: Bio je i broj 5. :)
tako su se meni smijali da je shumiju ove sezone urezan broj 7...pa je covjek do sada 90% startova ili finisha poceo i zavrsio na sedmom mjestu.
laku noć
@borg a sto se bilo dogodilo.
zar je znalo pisati drukcije na moj tcom ili na onoj juzer stranici?
da, pisalo je drukcije, uveli su sad nove pizdarije da se moze mjenjati paket unutar mjeseca, ja promjenio na flat (prije nisam imao) i na korisničkim stranicama je pisalo flat, a
na onome moj tcom je pisalo da imam 15gb sve do danas s time da su mi slali i mailove kao da imam previse prometa prema ostalim mjesecima, da provjerim dali mi se netko
spaja na net i sl.
ln druze
da, pisalo je drukcije, uveli su sad nove pizdarije da se moze mjenjati paket unutar mjeseca, ja promjenio na flat (prije nisam imao) i na korisničkim stranicama je pisalo flat, a
na onome moj tcom je pisalo da imam 15gb sve do danas s time da su mi slali i mailove kao da imam previse prometa prema ostalim mjesecima, da provjerim dali mi se netko
spaja na net i sl.
ROFL! Nevjernici. Ne vjeruju u moć seedboxa :D
ma sto to pricas?
salju mail jesi li siguran da sam nabijas promet?
prvi put cujem. vrtis li se u nekoj normali 150 giga mjesecno ili malo jace?
dakle sada ne treba cekat kraj mjeseca za promjenu paketa...hmm.
ma sto to pricas?
salju mail jesi li siguran da sam nabijas promet?
prvi put cujem. vrtis li se u nekoj normali 150 giga mjesecno ili malo jace?
dakle sada ne treba cekat kraj mjeseca za promjenu paketa...hmm.
ma slali su jer kao ''nisam imao flat'' tj željeli su me obavijestiti da cu imati prevelik racun.
Na flatu nabijam najmanje oko 250-300gb, uglavnom i vise.
BTW nadam se da ce danas biti mucki na HRT-u, ak neće skidam sve sezone i gledam sa kompa.
Trebam igru slićnu BMW M3 Challenge,treba u igri biti BMW moguć za vozit,moguća noćna vožnja,i mora biti moguće voziti se po auto cesti s drugim osobnim autima.HVALA!
P.S. Mora biti moguće gledati iz auta,da se vidi volan,pokazivač brzine i okretaja.
ja sam imao problem u onoj opciji kupnje.. nije ferceralo kupi 10 mbita.
morali su oni rucno.
Gute Nacht!
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
ln sefe
hebeno mrzim puni mjesec. ne mogu zaspat ni da sam mrtav umoran, a draga iz mene u carstvu snova. ima tko kakvu ideju šta radit sada?
hebeno mrzim puni mjesec. ne mogu zaspat ni da sam mrtav umoran, a draga iz mene u carstvu snova. ima tko kakvu ideju šta radit sada?
nemam savjeta,ali posto se zna raspored nespavanja, prijavi se u neku pekaru te dane...uberes par stotina kuna.
Idem spavati, laka vam noc :)
ln borg
nemam savjeta,ali posto se zna raspored nespavanja, prijavi se u neku pekaru te dane...uberes par stotina kuna.
e ne bi vjerovovao isto to mi je i buraz rekao prije par dana. bi ja drage volje ali treba sutra ujutro na posao. i ovako ću bit krepan, a di tek da još radim ciju noć. e hebat ga, neam ni koga zvat da dođe na jednu partiju Street Fighter-a. ajmo vidit jel ima koji pristojan server na CoD WaW ;)