Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 10.029.072
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
RE: Za nespavalice (22h - 06h)
F1-IVO kaže...

Kako ovog glupana treba namlatit i protjerat. Šta se njemu tolerira to je strašno!

Tolerira mu se zato kaj su i ostali oko njega umjesani u svasta, vezano za nogomet pa i ne bas za sam nogomet. Tu ima cušpajz svacega i onda normalno ne dira ga niko, da ne bi povukel ostale visoke duznosnike za sobom pa je onda to tak ne vidim nit cujem no ima on i 50% pravo a ono ostalo je cirkus.Nevinašce

17 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nedo bog njega u ivanovac pa da patrolira....jbt bježa bi ko od crnog vraga....neki murijak me sličan njemu zaustavio pa skoro sam nahebo.

ma kakav crni ivanovac - ne patrolira se više tamo ne brini.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

Kako ovog glupana treba namlatit i protjerat. Šta se njemu tolerira to je strašno!

Tolerira mu se zato kaj su i ostali oko njega umjesani u svasta, vezano za nogomet pa i ne bas za sam nogomet. Tu ima cušpajz svacega i onda normalno ne dira ga niko, da ne bi povukel ostale visoke duznosnike za sobom pa je onda to tak ne vidim nit cujem no ima on i 50% pravo a ono ostalo je cirkus.Nevinašce

To ti je ono "Ak ja padnem, padaš ti sa mnom, hebo ti ja mater" :D

PSN: filip99 // Mato odgovara: "alien, mama ti vozi stojeka ide na smeče tražit rezerne djelove a ti nemaš ni za crnu kiflu" // Zetor Black Edition - SADA SA NOVIM GEFUFNAMA!!!
16 godina
neaktivan
Za nespavalice (22h - 06h)
Narode ja vas napustam.Odoh sanjati o novom kompu. : Laku noć.
For gamers by gamers
17 godina
neaktivan

Može i mene povuć za onu stvar:)

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
protjeran
robisierra92 kaže...

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....nedo bog njega u ivanovac pa da patrolira....jbt bježa bi ko od crnog vraga....neki murijak me sličan njemu zaustavio pa skoro sam nahebo.

ma kakav crni ivanovac - ne patrolira se više tamo ne brini.

hahahahaha.....trebo si bit preksinoć da vidiš kino na otvorenom,prekoputa birtija svi se mlatili,trebali bi vi malo ivanovcem patrolirat....uzeli bi para i para samo od vaki kao ja koji nemamo vozačku i nepoštujemo propise...i ja i buraz i pol moje ulice.

ako neznate zašto sam tako zaheban eto zašto BOSANAC SAM!
17 godina

Sve je to mafia.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
16 godina
neaktivan

Laku noc ljudi :D

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
BORG kaže...

Sve je to mafia.

mafia ll; deluxe edition....

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
17 godina
BORG kaže...

Sve je to mafia.

Ne. Žele biti mafia, ali su zapravo k*** od ovce Cool

15 godina
protjeran
BORG kaže...

Sve je to mafia.

Šta nisu malo sačekali sa proizvodnjom Mafije 2,imali bi kod nas u Hrvatskoj cijeli žanr za igru.

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

treba mu dati ban iz lijepe naše Namigiva lijga ima pipke posvuda, ako on padne, povuči će zasobom ostali otpad..

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
VirtUoso kaže...
Kolko god da je primitivan- u pravu je...

Ma na svaskoj presici ista priča: spominjanje matere novinarima, ista spika o rušenju Dinama i Hrvatske. Malo kenja previše.

Boli njega za Dinamo. Samo gleda proviziju od dovučenih igrača.

Ali svima je dobra Mamićeva lova,ti novinari su gori od njega.

17 godina
neaktivan

hahahahaha.....trebo si bit preksinoć da vidiš kino na otvorenom,prekoputa birtija svi se mlatili,trebali bi vi malo ivanovcem patrolirat....uzeli bi para i para samo od vaki kao ja koji nemamo vozačku i nepoštujemo propise...i ja i buraz i pol moje ulice.

To baš i nije za pohvalu. Dobro dok netko ne pogine a onda će bit kasno. Nekadašnja Milicija je bila bolja. Prvo te prebija pa tek onda pita šta se desilo. Danas možeš policajcu reć sve i svašta i zaradit samo prekršajnu prijavu.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
neaktivan

Evo šta se dogodilo sa onim mojim duplim post-on Cool

Ono označeno piše:

"Pisanje poruke dozvoljeno je samo jednom u 5 sekundi! Molimo pričekajte pa pokušajte ponovo."

D f*ck is that supoese to mean Izlanuo se

SS or it didn't happen :) SS or it didn't happen :)
Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 1:39 (Krešo91).
15 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

To baš i nije za pohvalu. Dobro dok netko ne pogine a onda će bit kasno. Nekadašnja Milicija je bila bolja. Prvo te prebija pa tek onda pita šta se desilo. Danas možeš policajcu reć sve i svašta i zaradit samo prekršajnu prijavu.

Imam ja štos,još kažem da imam npr.drogu u sjedištu i on zove pojačanje i pogledaju i nema droge,i kažem pa vidite izmislio je to i za drogu.

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
F1-IVO kaže...
VirtUoso kaže...
Kolko god da je primitivan- u pravu je...

Ma na svaskoj presici ista priča: spominjanje matere novinarima, ista spika o rušenju Dinama i Hrvatske. Malo kenja previše.

Boli njega za Dinamo. Samo gleda proviziju od dovučenih igrača.

Ali svima je dobra Mamićeva lova,ti novinari su gori od njega.

novinari se hrane njegovim izjavama.

17 godina

Istina prijašnja milicija je znala svoj posao, nije bilo ni približno toliko sranja kao danas...

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera i ostale gamadi :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 1:38 (BORG).
17 godina
neaktivan

Imam ja štos,još kažem da imam npr.drogu u sjedištu i on zove pojačanje i pogledaju i nema droge,i kažem pa vidite izmislio je to i za drogu.

Ne kažeš mu to sigurno jer bi fino već bio na sudu.

16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Aj ne *eri.Kako ne volim ovakve ljude.

For gamers by gamers
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

ma pusti matu, priča bez veze. kad vidi murju nestane u sekundi.

mato, ajde prestani s tim glupostima. ne zanima nas to.

17 godina
AlienWare1 kaže...
rambox kaže...
F1-IVO kaže...

To ti je ono "Ak ja padnem, padaš ti sa mnom, hebo ti ja mater" :D

Normalno kaj drugo, ali zapravo previse se nasi mediji zabavljaju s Dinamom i oko njega nemaju s cim drugim ili ne smiju.Nevinašce To je sitna lova a kaj cemo sa 300 milijuna kuna u HEP-u, koje su zamracili  i da ne nabrajam dalje sve te firme di su pokrali brdo love a tek ona pšenica koja je nestala u slavoniji a svi znaju da je zavrsila u Konzumu i kaj s tim ništa.Smijeh Kaj se s tim malo ne pozabave vise e to je vec malo nezgodan teren pa je lakse na Dinamo se orijentirat i nas jadan nogomet.Nevinašce

15 godina
protjeran

Ribice
Sjede Mujo i Haso na klupi u parku. Pita Mujo Hasu:
- Bolan Haso, znaš li ti kako ćeš znati koje su muške, a koje ženske ribice u akvariju?
- Ne znam, kako ću?
- Uzmeš malo kruha i ubaciš u akvarij. Ako je pojela onda je žensko, a ako je pojeo onda je muško.

17 godina
neaktivan

0 čemu se spama?

17 godina
neaktivan

Ja samo znam da boli kad te mlatnu pendrekom po lopatici:(

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

0 čemu se spama?

teške teme - doživljaji mate luksa i mamićev bezobrazluk Smijeh

seneka - dobar ti je avatar- jedan od meni dražih filmova Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 1:44 (robisierra92).
16 godina
protjeran

Ribice
Sjede Mujo i Haso na klupi u parku. Pita Mujo Hasu:
- Bolan Haso, znaš li ti kako ćeš znati koje su muške, a koje ženske ribice u akvariju?
- Ne znam, kako ću?
- Uzmeš malo kruha i ubaciš u akvarij. Ako je pojela onda je žensko, a ako je pojeo onda je muško.

http://bit.ly/bbuzDo

17 godina
neaktivan

ljudi kada očekujete crack za sc2?

I am awesome.
17 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...

teške teme - doživljaji mate luksa i mamićev bezobrazluk Smijeh

Sutra tražim neke opake pills od doktorice da lakše pratim forum:)

16 godina
neaktivan
dj_beni kaže...

ljudi kada očekujete crack za sc2?

Evo ček da ga upload-am NeodlučanIzlanuo seBelji se

Avatar...ready....clear a path! .......................IN GAME: IWEK91
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice