Večer narode, a šta znate "naspamat"....jbt kad ja dođem ne ide se bez 3-4 stranice 
hoćeš drkmaniju?
Večer narode, a šta znate "naspamat"....jbt kad ja dođem ne ide se bez 3-4 stranice 
hoćeš drkmaniju?
sta ti dolazis ovako kasno 
hoćeš drkmaniju?
Ma jok jedva gledam
sta ti dolazis ovako kasno 
Gledo Dr. Kuću 6. sezonu pa se sjetio vas pa da vidim kako napreduje spam
BTW slab je spam večeras 
Laku noć.
Laku noc ljudi :)
aj i ja sam obavio svoj job, do dva bio budan
idem i ja
kud svi bježite sad kad sam ja tu? 
ebemu jedva čekam zimu kad mi u sobi bude -2 -3 Celzijusa.Ova grafa koliko grije ja se sav znojim,temp max 75C od grafe,plus sto lcd grije
laku noc...
Unlock !
Hola ljudi kako smo?
Da li zna netko gdje ima kupiti držač za biciklu za Xperiu X10? Vidima da toga ima vani dosta, ali ima li ovdje u nas?
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Hola ljudi kako smo?
Da li zna netko gdje ima kupiti držač za biciklu za Xperiu X10? Vidima da toga ima vani dosta, ali ima li ovdje u nas?
u trgovini 
A imal' kod cigića :)
neam pojma
logovi, koliko znam, nelažu, a rider se naljutio zbog toga i ošo
a nije bitno -.-''
A koliko ja znam ti ne gledaš u prave logove,nisam ja retardiran da te banujem vrlodobro znam koga sam banova i tebi učinio uslugu da ti nesmeta,trudio sam se oko tvog "foruma" da ti pomognem i sad sam ja odjednom kriv što ti na 10 minuta nisi mogao pristupiti forumu 
A koliko ja znam ti ne gledaš u prave logove,nisam ja retardiran da te banujem vrlodobro znam koga sam banova i tebi učinio uslugu da ti nesmeta,trudio sam se oko tvog "foruma" da ti pomognem i sad sam ja odjednom kriv što ti na 10 minuta nisi mogao pristupiti forumu 
a jbt u koje logove?
samo sam oso na moderatorske logove i vidio bann tvoje ime i moja ip adresa?
sorry e.. krivo mi je
vecer, e sad nema sritnijeg covika od mene
prosa san matisu i to sa stilom sad mi fali 1.333 za 3
Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
a jbt u koje logove?
samo sam oso na moderatorske logove i vidio bann tvoje ime i moja ip adresa?
sorry e.. krivo mi je
A LOL nema budućnosti za taj tvoj forum,kao prvo trebaš gledati logove korisnika pa onda vidjeti koji je user banan od kojeg administratora i onda tu probaj naći sebe i btw kod ivan m nađi njega stavio sam za razlog isključenja (trolanje) a vidiš li tu igdje svoju ip adresu da piše koji ti je administrator banovao .Briga i onako više nisam na tom forumu.
ispircavam se ocjena je ipak 3,..... ajme
prosjek 4.16 ovi semestar...
A LOL nema budućnosti za taj tvoj forum,kao prvo trebaš gledati logove korisnika pa onda vidjeti koji je user banan od kojeg administratora i onda tu probaj naći sebe i btw kod ivan m nađi njega stavio sam za razlog isključenja (trolanje) a vidiš li tu igdje svoju ip adresu da piše koji ti je administrator banovao .Briga i onako više nisam na tom forumu.
pa znam da nema buducnosti
jbt
odma se ljutis a meni pricas da se ljutim
sorry jos jednom, krivo mi je
pa znam da nema buducnosti
jbt
odma se ljutis a meni pricas da se ljutim
sorry jos jednom, krivo mi je
Ja se neljutim nego samo hoću da rečem i objasnim da ne bi ispalo da sam najveći kreten na ovome forumu ,nemoraš se ispričavati kad nisam ljut nego ti samo hoću da objasnim 
Ja se neljutim nego samo hoću da rečem i objasnim da ne bi ispalo da sam najveći kreten na ovome forumu ,nemoraš se ispričavati kad nisam ljut nego ti samo hoću da objasnim 
ni ja nisam bio ljut nego ono
vaša IP adresa je bannana
osto sam wtf... al ti si bio najbolji
e daj
jel sad kad imam alteriwnet smijem palit steam?
ni ja nisam bio ljut nego ono
vaša IP adresa je bannana
osto sam wtf... al ti si bio najbolji
Neželim više o tome pričati gotova stvar ,ako ti tako misliš neka ostane jer vidim da se sa tobom nemože normalno ni razgovarati mogao si me to pitati i tamo na forumu a ne govoriti svima kako sam ja banovao admina -što naravno nisam uradio ,ma ti si bio najbolji barem si onolike topice otvorio .
Neželim više o tome pričati gotova stvar ,ako ti tako misliš neka ostane jer vidim da se sa tobom nemože normalno ni razgovarati mogao si me to pitati i tamo na forumu a ne govoriti svima kako sam ja banovao admina -što naravno nisam uradio ,ma ti si bio najbolji barem si onolike topice otvorio .
nisam ja ništ pričo da si ti banno admina neg sam napiso na forum ma ko me to bano na mom forumu i eterna luchar je izvuko priču
nego
pogle sliku koji fail
Dobra večer.