Mala *ebo bi te ko hdz Hrvatsku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mala imaš dobre noge....mogu li ja bit malo između njih :D
"Čitajući glupe ulete na internetu u želji da ti priđem, skužio sam da me ostavljaš bez teksta."
"Čitajući glupe ulete na internetu u želji da ti priđem, skužio sam da me ostavljaš bez teksta."
ovo bi i upalilo...
Prije par dana je na nekoj televiziji Vedran Mlikota ponudio jedan zidarski ulet: "Mala, ima l' vlage?"
ovo bi i upalilo...
Stvari gdje se šališ na svoj račun, a njoj daš kompliment najčešće i pale. :)
Uspjelo u subotu. Direktno sam pitao curu za čijim stolom sam bio s bratićem i njene 2 frendice, ali šaptom na uho: "Idemo se seksati?" BTW ne preporučam jer sam mogao imati problema jer je ta cura već bila "zauzeta". To mi je prvi i zadnji put da sam tako direktno pitao.
Sta te briga, barem ste se sexali..

Možda i nisu, možda ju je informativno pitao...xD
Maco ko ti pjesak mjenja !!! :)
On: Imas ti brata ??
Ona: Da / Ne / Zasto ?
On: Ličiš mi na kulenovu seku !!!
(nije preporucljivo koristit al je brutalno) :)
-El znaš možda koliko je sati
ona odgovara koliko je
-e viš, već je krajnje vrijeme da se ti i ja upoznamo
ak ništa drugo padne smjeh i led je probijen :)
Probao sam onaj jedan ulet..
Idem ja sa dvojicom jarana ulicom, ispred nas idu dvije cure (dobre). I kazem ja ova lijeva mi je dobra, a desna, desna mi je odvezana, i sagnem se da zavezem pertlu. U tom trenutku se okrece ova desna i gleda u mene kao da mi zeli reci: "Sta, ja nisam dobra??"
Jucer lega slavio rodendan,zapili se,zaspao ja u fotelji i probudi me jedna cura koja mi se svida i s kojom sam sredio cugu.Kazem ja njoj takve lijepe snove sam sanjao i ti me probudis.Kaze ona sigurno neke perverzne,a ja reko sanjao sam da si kocka secera,ali ja vise volim secer u prahu pa sam te tucao cijelu noc.Ekipa je vristala od smijeha,njoj nije bilo smijesno i od cuge izgleda nece biti nista.
heh :D
na faksu je jednom prilikom asistentici iz statistike (maca i pol, dalmatinka) pao marker na pod a frend kaže "ispada vam šećer".. žena nije znala kud bi od srama
Imas oci boje kawasakija!Kako bi te vozio!!
Đesi Lara,ja sam tvoj izbor
ima puno cura u nasoj skoli koje puše "cigare"
pa ovako ja i frend ulećemo njima kad imamo priliku 
Cura: e dečki dal imate cigaru?
Mi: ne ali imamo sat.
Cura: pa neću pušit sat.
Mi: nemoraš sat, možeš ti i cijeli dan
e sad nekad odg pa necu pušit sat a nekad ne... uglavnom kad uspije ona se nasmješi i ostane pušit sa nama
a jednom smo popušili šamarčinu 
Pola šamara za takvu glupost i nije loš rezultat.
cure očete se je*bat protiv nas?? :P
nije neš : P
mala imam bubreg viska.. ako ti zatreba zovi >.<
meni je frajer prodao ulet EJ MACO, JA SAM WHISKAS...i prije nego je postalo mainstream. 
sretan Božić!
Kako se uletavate dobrim konobaricama ovako kad idete na kavu ili pice?? treba mi par fora
Kako se uletavate dobrim konobaricama ovako kad idete na kavu ili pice?? treba mi par fora
Dao bi ti na kavu, ali to ti očigledno netreba 
imam jedan dobar:
ti: di je omot?
ona: kakav omot??!?
ti: pa inace nesto tako slatko uvijek dolazi zamotano
nakon toga potrebno je nabaciti ovakav look: 
i onda ce se rastopit ili se smijat
ugl kad tad bit ce 
imam jedan dobar:
I
Boga da ona neće imati ovaj look 
ugl kad tad bit ce 
There, I FIX it :-D
imam jedan dobar:
ugl kad tad bit ce 
Nije loše, fakat nije loše. Suptilno i slatko, velika je vjerojatnost da će se to njoj ipak dojmit simpa ako je izrečeno s najboljom namjerom i na tako fin način.
Vezano uz konobarice, možete i meni udijelit neke suptilnije pa ćemo vidjet. Trenutno škicam jednu preslatku ljepoticu iz obližnjeg restorana.
imam jedan dobar:
ugl kad tad bit ce 
ovo bum prvom prilikom isprobao 
kako joj dati do znanja da je zgodna?? pa kažeš joj:" ko tebe j*be, ja bi mu k*rac popušio"... neka neko isproba pa neka javi.. 
Ajde dajte ljudi sigurno se nekako "ubacujete" konobaricama.
Ja npr. kažem: Jel to samo meni ili svima radis srca od pjene (na kavi). Onda ona zbunjeno dođe i vidi srce,a ja to sa zličicom za kavu napravim prije :)