Adobe After Effects i Adobe Photoshop. Ti su meni najbolji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
photoshop, acrobat i premier.
Photoshop, after effects, Illustrator
naravno i acrobat mi treba
Kad bolje pogledam puno toga ali ipak bi Photoshop izdvojio kao najbolji
pa Photoshop i Acrobat...
pa Photoshop i Acrobat...
Photoshop, After effects i dreamweawer
Photoshop
Photoshop
Photoshop
stand one bit of competition
Sad ćete mi vjerojatno zamjeriti zbog malo popovanja, ali iz naslova teme pomislio sam kako ćete dati i razloge zašto vam je neki od adobeovih proizvoda najbolji.
Ponajprije zbog same široke palete i namjene istih.
A kasnije bi možda netko svoja iskustva mogao pretvoriti u neki zanimljivi tutorial.
Osobno sam imao prilike isprobati premiere na jednom projektu i da me je netko onda na početku pitao šta mislim o tome programu stjerao bi i njega i program tamo gdje sunce ne sije.
Naravno nakon što je pametniji popustio( premiere) danas imam sasvim drugo mišljenje
Photoshop, DreamWeaver i Flash
Acrobat i Photoshop
-Acrobat zbog odlicnog nacina pregeldavanja i konvertiranja PDF dokumenata
-Photoshop zato sto i nisam tako ljep :-)
Adobe Photoshop (sa ogromnom količinom plug-ina), Adobe Lightroom, Flash, Dreamweaver, sad ima neki player Adobe-ov, nije los takoder, naravno Adobe zakon za PDF, inace jako dobri i inovativni, cine zivot laksim :))))
Po meni Photoshop, budući da puno drugih nisam koristio. Inače bih rekao Dreamweaver, ali to je Macromedijin produkt, a Adobe ga je jedino uspio uspješno zapustiti (do sada).
Što se tiče Acrobata, to mi je definitivno najirirantniji Adobeov proizvod, bilo da je riječ o readeru ili full produktu. Readeru 100 puta kažeš "Don't ask me again", a on dalje radi po svome. Foxit je mnogo brži i bolji. A Acrobat mi se čini da je napravljen tako da bi zbunjivao i zagorčavao život korisnicima
PhotoShop, Acrobat i Flash, to i koristim i nema im konkurencije ...