Maturalac-Španjolska-dojmovi...

poruka: 459
|
čitano: 202.677
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ja planiram u Španjolsku ponjet nekih 450 €, s tim da suvenire opće ne mislim kupovat.

Možete tamo dizat na bankomatima, ali jas ću ponjet u gotovini. Jednostavno više volim kada je novac fizički kod mene i da uvijek znam koliko mi je još ostalo {#}

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 13:45 (cuspajz).
14 godina
neaktivan
Re: Maturalac-Španjolska-dojmovi...
XVII Mini kaže...

lool! sta pricas ti? pa vecinu trave koja se kupuje u HR je iz vana, vjv ne znas ni o cemu pricas.

iako imam 15 godina znam o čemu pričam.govori šta oš al za svoje godine znam i previše gdje se i šta se sadi

Ma bravo, pohvalno i ne nemas pojma, ali necu vise trolati misli sto hoces.

što ti znaš o meni?možeš nagađat al pojma nemaš...

PRODAJEM AJVAR
15 godina

Joj kao spremaju se planovi za travu, lake devojke i to sve, a dajem ruku da vas 95% nece smeti odvojiti od grupe...

Nije zlo...
17 godina
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...

Bitno da ima cuge, dobrih (i lakih normalno da se nest baci pod muda koji dan XD) zenskih i dobar dj i svaki klub je dobar ;) Bumo otisli i tamo ako cemo bit u blizini, hvala ;)

Nije onda Atmosfera za tebe. Tamo nema DJ-a, bar ga nije bilo tada. Bude bendova tamo ili je samo zahebancija svih i svakoga, a muzika sa CDa.

Ma nemora dj ni bit samo ako pustaju dobru muziku..isti k.. :D

16 godina
pirat01 kaže...

Joj kao spremaju se planovi za travu, lake devojke i to sve, a dajem ruku da vas 95% nece smeti odvojiti od grupe...

ja ne kuzim zasto takve stvari ljudi rade samo na tom maturalcu, pa travu mozes i tu kupit i napusit se, netreba ti spanjolska za to. a i cure isto tako. tamo cu radit sve sto i tu samo u vecoj mjeri(nema kontrole od roditelja).

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja ne kuzim zasto takve stvari ljudi rade samo na tom maturalcu, pa travu mozes i tu kupit i napusit se, netreba ti spanjolska za to. a i cure isto tako. tamo cu radit sve sto i tu samo u vecoj mjeri(nema kontrole od roditelja).

Zato što je doživljaj to doživit u stranom gradu, doma je sve isto. Daleko se zanimljivije napit i napušit negdi, a onda takav pred policajce pitat di je hotel. Vidit ćete kad to doživite...

Tako je meni, u Splitu rijetko zapalim dim (možda jednom godišnje), a onda kad odem u Zagreb kod nekoga, svaku večer je neka pijanka ili nešto. 

Cure, ima lipih, drugačije su od naših i tako, a sad da su lakše, sve je to isto. To je napetije vama di nema puno turista. Uglavnom, treba sve probat, a ne žalit posli, para će bit, ne triba štedit. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Da naravno da je tamo bolje ali necu recimo cekat maturalac da se napusim, napijem ili ako bog da izhebem nesto. Ima mnogih koji cekaju maturalac za to.

15 godina
Za tjedan dana idem u Spanjolsku u Calellu. Kolko vidim po komentarima vecina je isla u Loret pa me zanima kakva je situacija u Calelli? Starci ce mi dati 100 eura. Jbg kriza je i jedva se racuni placaju i namjeravam sto manje potrosit. Ciljam na to da kad neko casti da i mene pocasti :D. Nadam se da cu se dobro provest makar nisam neki ljubitelj nocnog zivota ali jbg nema mi druge :D
16 godina
Gam3r kaže...
Za tjedan dana idem u Spanjolsku u Calellu. Kolko vidim po komentarima vecina je isla u Loret pa me zanima kakva je situacija u Calelli? Starci ce mi dati 100 eura. Jbg kriza je i jedva se racuni placaju i namjeravam sto manje potrosit. Ciljam na to da kad neko casti da i mene pocasti :D. Nadam se da cu se dobro provest makar nisam neki ljubitelj nocnog zivota ali jbg nema mi druge :D

Ovo ti je malo glupo, jel ak neko bude častio častit će cure... a ja osobno se nebi ni ubacivo nekom, jel mi je to jadno

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 21:15 (cuspajz).
15 godina

a gle ovi iz razreda kaj imaju para kad se napiju castit ce cijelu ekipu. Kao sto rekoh nema mi druge...

13 godina
protjeran
Gam3r kaže...

a gle ovi iz razreda kaj imaju para kad se napiju castit ce cijelu ekipu. Kao sto rekoh nema mi druge...

E da si u mom drustvu ja bi te odhebao iz prve.Da je netko sa monom prijatelj samo da bih ga castio {#}

The king is back!
16 godina

Ja bi vam isto preporučio da idete uvijek s nekim jel sam čuo da vas kurve i crnci doslovno vuku da idete s njima...

13 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Ja bi vam isto preporučio da idete uvijek s nekim jel sam čuo da vas kurve i crnci doslovno vuku da idete s njima...

Obavezno, barem dvoje skupa. I čuvajte se džeparenja u gradu, kod nas je jedna cura ostala bez torbice.

16 godina
neaktivan
cuspajz kaže...

Nek me vuku, imaju me za šta {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
16 godina

heh ako me kurva vuce, necu se nesto opirat.

16 godina
mar123 kaže...

heh ako me kurva vuce, necu se nesto opirat.

pa ti dođe crnac svodnik i naplati ti 500 eura njene usluge...

16 godina

Sto je tolko puno?? Ja mislio ono 100-200 eura.

17 godina
neaktivan

Ovako.

Bio sam prošle godine u Nici, Monacu, Lloretu, Barcelona itd. Bus tamo, brod-bus nazad. Ne sjećam se cijene.

Ponio sam oko 600 eura. Može se i sa 250 sve što sam radio i ja, ali ja uzmem zbog sigurnosti i ako se dogodi neko sranje, a ne da se ku*čim tamo. Ekipa je važna, a ne pare.

Evo mali vodič, što sam sve vidio itd. za one koji će tek ići za kakvih desetak dana:

• Kur*i ima koliko hoćete, ali ne znam što ste toliko zapeli, kao i za travu. Pitao je netko u temi prije "svi se hvale s tim kur*ama prije maturalca, jel neko zapravo heba šta?". Da, roknuli su ih 5-6 likova. Samo se pazite njihovih makroa da vas ne uzgelender. {#}

• Cuga je kao što je netko rekao, u klubovima brutalno skupa. Kupujte u trgovinama (tipa lokalnim, "Kod Meha", kineza, kako god) i nagodite se. Može se (a i trebalo bi se.) Neki frajeri iz drugog razreda nabavili bocu Bacardija od 3-4 litre (ogromnu) za smiješne pare.

• U Lloretu su gotovo svi hoteli uz glavnu rivu, na rivi se može lijepo okupat po noći, napit, slušat mjuzu itd.

• Trave isto ima koliko hoćete, ali ti crnci što je netko spominjao daju sranje. Nekom su prodali travu (s livade) pomiješanu sa zemljom. {#} Također, jedno 5-6 frajera su ponijeli svoju, čini se da se može bez beda, na svim granicama, na morskim i kopnenim ne gledaju jer čim vide maturalce odmah puštaju. Jedino ne bih riskirao kad netko ide avionom.

• Hrvata ima toliko da vam dosadi hrvatski jezik uopće. Kad smo mi bili, samo spomeneš da si hrvat, odmah, besplatna cuga, ovo ono. Ne znam za strankinje, ali hrvatice iz drugih škola, gradova su se redovito prknule. Onaj trajekt Barca-Genova kojim smo se vraćali se slobodno mogao nazvati "The love boat".

• Hrana u hotelima je sasvim ok, iste splačine kao i kod nas, za svakog ponešto. Hey, besplatno je (tj. uračunato u cijenu koju si platio na početku). One njihove stvari tipa tacos itd. su preskupe definitivno. Jedite u Lloretu kod svakog drugog turčina kebabe u tijestu od tortilla kad vam se baš ne jede u hotelu. Mc su većina ljudi popljuvali da je meso drukčije. Ne znam za to, jeo sam samo u Mc Italija.

• Policajci većinom ne diraju strance i vozaju se okolo u interventnoj opremi (Mossos d'esquadra)

• Maloljetnike puštaju svugdje, jedino nas nisu pustili u sex shop u Barci {#}

• Pasite oči u Monacu, "supercars, supercars everywhere" :P

• Par disca gdje sam bio, Tropics, Hollywood (oko 10-15 eura upad za oba, a imate i tjednu ulaznicu, cuga je skupa u Hollywoodu, a za Tropics ne znam, nisam pio tamo.)
    Glazba je u oba komercijala house, a u Tropicsu ima i balkan/pjena party večeri). Ima jedan kafić baš u centru, BlaBla bar, bila je ekipa iz razreda, nije skupo, domaća sangrija, mojitoi, čim dođete tamo miču stolove i goste da vi uđete. Mi smo bili i u nekoj kleti/špaču, ne sjećam se imena. Uglavnom, sve domaće, sirevi, pršut, sangria, također se nalazi u centru, ok cijene. Možete i room partije radit, ali to je zajebano, ovisi u kakvom ste hotelu. Nama se potrefilo i bilo je super. Ako se vraćate brodom, sjedite kod bazena.

• Nemojte se šibicarit, toga ima u Barceloni masu. Frajer iz drugog razreda spušio 200 eura u minuti, doslovno. Što je najgore bili su balkanci neki, a fore su im, ono, očajne, kao ne kuži se da je ortak "dobio".

• Kupite neku igru u Barca Mare Magnum mallu u GAME-u {#}. Jeftinije je i do 50% nego kod nas, još ako uletite na sale. Što ću, ipak je ovo Bug forum, mora nešto i za geekove kao ja. {#}

• Dosta ljudi u Lloretu zna hrvatski/srpski i pričaju nekako, pogotovo bounceri u klubovima. Iznenadit ćete se kad vam kažu "Alo momak, nazad u red" :P

• Svugdje gdje odsjedate itd. dajete kolateral(polog) za potencijalnu štetu koji vam se vraća na kraju boravka. Gotovo svaki hotel ima sef, ili u sobi, ili na recepciji.

• Da ne pričam koliko je glup komentar (kladim se da vas se većina neće odvojiti od grupe). Pa bit i jest da ideš u grupi jer šta ćeš ti po noći sam u gradu u kojem si prvi put, svi te doslovno vuku za rukav, promoteri, dileri, kurve, pi*de materine. Kad dođeš na željenu destinaciju, onda se brate odvoji ako ti je milo.

Eto to je to što mi sada pada na pamet

16 godina

alienware gdje is drzao lovu, mislim 600 eura je ipak puno love, treba to negdi stavit.

17 godina
neaktivan

Imao sam novčanik i torbu uvijek sa sobom (shoulder torbu)+par secret pretinaca. Nema šanse da ti nešto bude, još u grupi. Otkinut ti je nitko ne može jer je uvijek "držiš", čak i kad ti visi postrance.

16 godina

Jedan savjet za one koji idu tamo avionom. Na aerodoromu imate one zone bez poreza. Tamo sam čuo da treba nakupovat cuge. Morate jedino pazit da niko ne nosi preko 1 litru, jel se tolko po zakonu smije nosit preko granice. Ako mislite više kupovat, dajte curama da vam nose...

To sam čuo od poznanika

16 godina

Ma ne bojim se ja da mi netko ukrade nego da ne zagubim.

17 godina

Alo vi koji ste bili u pragu, gdje ima za kupit dobrih kubanki jel znate? Htio bi uzet par komada pa ponet kuci svojima.. :D

15 godina
Hacker002 kaže...

Alo vi koji ste bili u pragu, gdje ima za kupit dobrih kubanki jel znate? Htio bi uzet par komada pa ponet kuci svojima.. :D

mi smo bili u nekom robnom centru u blizini glavnog trga i tamo ima jedan dućan sa kubankama pa su se frendovi nakupovali toga.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan

Paladium vjerojatno.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Mitsuoka kaže...

Paladium vjerojatno.

mislim da je.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina

Puko bi vam hvala al ga nema pa hvala :D

17 godina
neaktivan

Ja bacim Hvala nekom u drugoj temi xD

14 godina

Sad sam pricao s likovima iz razreda , nitko ne planira preko 150 eura nosit {#}

Ala se svi razlikuju

LoL NordicEU : Heineken01
16 godina

ja cu nosit puno love, cisto da imam, necu sve potrosit.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice