Maturalac-Španjolska-dojmovi...

poruka: 459
|
čitano: 202.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Maturalac-Španjolska-dojmovi...
mar123 kaže...

sto su radili s limuzinom?

Ništa. Kurchili se.

16 godina

ma hebes to, jedino sto ja planiram su room party-i s hrpom alkohola, trave, picki. kakvi sampanjci, limuzine i suveniri.

14 godina

Uzas, tek sad vidim da se mogu hebat s ovih 170 eura....

jebiga jest cu perece

LoL NordicEU : Heineken01
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma hebes to, jedino sto ja planiram su room party-i s hrpom alkohola, trave, picki. kakvi sampanjci, limuzine i suveniri.

Samo naprijed. {#} Room partyi ftw. Ili će ti biti nezaboravno, ili se nećeš ničega sjećati. Nema trećeg. {#}

16 godina

nego vi koji ste bili, jeste hebali sta tamo?

14 godina

Ako nisu u HRV nece ni tamo, jedino da unajmis neke badass kurve:D

Sta je najbolje ove nase pi*ke su lakse nego ove vani.

Peace!
14 godina

Sta se svi palite na to hebanje prcit ce 2 promila svih maturanata mozda {#}

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

nego vi koji ste bili, jeste hebali sta tamo?

Kod nas nije bilo međusobnog hebanja ljudi iz škole, ali je par dečkiju hebalo cure iz drugih škola/gradova (nitko nije strankinju opalio), ali u Lloretu je puno Hrvatica, a Hrvatice su najljepše. {#} Ugl., ako budeš tražio, vjerojatno ćeš i dobiti, ali ja preporučam partijanje s prijateljima dok netko ne padne u nesvijest (događa se, ebiga). {#}

16 godina

kod nas su cure najavile da ce davat tamo, neznam kakvi su ti vasi razredi hehe uostalom nocne dame ce zasigurno bit negdje blizu.

14 godina
neaktivan
XVII Mini kaže...
cod4gamer kaže...
XVII Mini kaže...
Hacker002 kaže...

Moze kakvi 'tipovi' za Prag? Idem iducu subotu, imate sta za preporucit? Mislim, znam se ja i snalazit sam a i ekipa je dobra pa ce bit zaje*ancija do jaja, al ak imate kakve preporuke da to napravimo jos bolje, pucajte.

(Samo mi nemojte govorit trava, speed i ta sranja..nebi to pipnio da mi zivot ovisi :) Cigarete i alkohol uvijek, al ta sranja nikaddd :D

Bitno da se alkohol i cigare uzimaju a travu nikada ni da ovisi o zivotu lol:).

Eh sefe, trava je zdravija 10 puta naravno ako koristis u umjerenim kolicinama hocu reci ne svaki dan da pusis nego ono jednom na mjesec.

to se odnosi na pravu travu.a ovo šta se sadi po hrvatskim grmovima je ništa

lool! sta pricas ti? pa vecinu trave koja se kupuje u HR je iz vana, vjv ne znas ni o cemu pricas.

iako imam 15 godina znam o čemu pričam.govori šta oš al za svoje godine znam i previše gdje se i šta se sadi

PRODAJEM AJVAR
13 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Sta se svi palite na to hebanje prcit ce 2 promila svih maturanata mozda {#}

Ma može svako hebat, samo treba tražit, sve je to tamo i pijano i napušeno. {#}

mar123 kaže...

kod nas su cure najavile da ce davat tamo, neznam kakvi su ti vasi razredi hehe uostalom nocne dame ce zasigurno bit negdje blizu.

Dobre su vam cure {#}. A noćne dame ćete teško naći, svi prije maturalca prijete s kurvama, ali nikad nisam čuo da je netko hebo jednu.

16 godina

a eto ako ima pijanih lakih cura tamo, onda mi ni netrebaju nocne dame. bolje free.

13 godina
protjeran

Evo da se i ja javim malo u ovu temu.Idem u prag za 2-3 tjedna.MOze netko reci kolko para je dovoljno uzeti sa sobom?

Kakvi su klubovi tamo (cuo sam za neki disko od 5 katova i da je hebeno tamo)?!

Trenutno mi nemoze past nista drugo na pamet pa iscekjuem odgovore :D

BTW sad sam bio gledao film hostel pa kakva je stvar sa otmicama tamo {#}

The king is back!
16 godina

sto se tice kluba na 5 katova, cuo sam da je na svakom katu druga glazba pa se za svakog nesto nađe, kazu da je super. i da nece te niko otet, ne brini.

13 godina
protjeran
mar123 kaže...

sto se tice kluba na 5 katova, cuo sam da je na svakom katu druga glazba pa se za svakog nesto nađe, kazu da je super. i da nece te niko otet, ne brini.

Haha ma zahebavam se to za otmicu nego bas gledao film pa ono :D

Jel pustaju tamo i narodnjake ili?!

Ima li uopce sta nasih tamo?

Nezz ja sam imao zelju u spanjolsku ici ali eto tako je odlucno da idemo tamo :/,ma uostalom gdjegod samo da je ekipa dobra :D

The king is back!
16 godina

kolko sam cuo ne, imas kao na jednom katu guetta, na jednom tehno, na jednom kao 80-e, pa house itd. vele da ima nasih

15 godina
Masterpiece kaže...

Evo da se i ja javim malo u ovu temu.Idem u prag za 2-3 tjedna.MOze netko reci kolko para je dovoljno uzeti sa sobom?

ja sam bio u Pragu prije dvije godine, sa sobom sam ponio oko 350 eura ako se dobro sjećam i bilo mi je taman dosta. Klubovi su dobri, mi smo išli u 4 različita i svaki je bio odličan. Bili smo i u tom disku na 5 katova, ali je kod nas bio slučaj da smo dobili ulaznicu i kad jednom izađeš iz diska, nemožeš više u unutra, što je bilo pomalo glupo. A s druge strane, sestra mi je išla godinu prije mene i kod njih je bilo drugačije, mogli su ući kad su htjeli. Mi kad smo saznali da ne smiješ izaći, odmah smo se pokupili i pravac tražiti druge klubove po gradu. Odlična stvar je što je taxi prejeftin, a još se s njime i cjenkaš, uputit će vas vodič kroz sve to. Pitaj još nešto ako te zanima :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 2:36 (antimadridista).
14 godina

Vidite moji doma smatraju da je i 100 eura previse....

16 godina

pa jel ti nemas nista svojih para?

15 godina
neaktivan

100 eura je premalo, to potrošiš za 2 dana(prvih par dana se najviše troši {#})

14 godina

Imam trenutno svojih  300 eura, debilno sto sam radio ko idiot za to a ostali ce normalni samo reci mamici i dobit 400+ -.-

Što je najgore to nece imat veze s financijskim problemima.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Masterpiece kaže...

ja sam bio u Pragu prije dvije godine, sa sobom sam ponio oko 350 eura ako se dobro sjećam i bilo mi je taman dosta. Klubovi su dobri, mi smo išli u 4 različita i svaki je bio odličan. Bili smo i u tom disku na 5 katova, ali je kod nas bio slučaj da smo dobili ulaznicu i kad jednom izađeš iz diska, nemožeš više u unutra, što je bilo pomalo glupo. A s druge strane, sestra mi je išla godinu prije mene i kod njih je bilo drugačije, mogli su ući kad su htjeli. Mi kad smo saznali da ne smiješ izaći, odmah smo se pokupili i pravac tražiti druge klubove po gradu. Odlična stvar je što je taxi prejeftin, a još se s njime i cjenkaš, uputit će vas vodič kroz sve to. Pitaj još nešto ako te zanima :)

Hvala na odgovoru :D

350 eura je oko 2600 kuna,pa na sto se najvise potrosi ?

Ja sam mislio uzeti 200-300 eura ali sad kad si rekao da ti je 350 bilo taman :/

The king is back!
15 godina
neaktivan

Ma ako si sam zaradio samo troši {#} Maturalac je ionako samo jednom.

16 godina

dal tamo vrijede kartice, mislim dal se moze podic lova na bankomatu? tako je ipak najsigurnije imat pare.

15 godina
Masterpiece kaže...

Hvala na odgovoru :D

350 eura je oko 2600 kuna,pa na sto se najvise potrosi ?

Ja sam mislio uzeti 200-300 eura ali sad kad si rekao da ti je 350 bilo taman :/

a troši se na svašta, na kraju ekskurzije se već ne sjećaš na što si potrošio novac, a kamoli sad nakon 2 godine :D

Doduše, ja sam potrošio dosta na suvenire, kupio sam sestri i još nekome majice iz hard rock cafea i još dosta toga. Piće kupujte u dućanima, tamo je stvarno jeftino piće. Mi smo trošili dosta i na hranu jer je u hotelu bila ogavna hrana, nitko nije mogao jesti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 2:52 (antimadridista).
16 godina

kako mislis ogavna? lose pripremljena ili daju nes bezveze za jest?

15 godina
mar123 kaže...

kako mislis ogavna? lose pripremljena ili daju nes bezveze za jest?

i jedno i drugo :)

ali kažem, tako je bilo u našem hotelu, a dosta njih tvrdi da je u njihovom hotelu bila odlična hrana, eto mi nismo imali sreće.

mi smo bili u hotelu Albion, pa ako ima netko tko ide tamo neka zna da ga čeka loša hrana :D

pričamo o Pragu, da nebi netko pomislio da govorim za Španjolsku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.8.2012 2:59 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Bitno da ima cuge, dobrih (i lakih normalno da se nest baci pod muda koji dan XD) zenskih i dobar dj i svaki klub je dobar ;) Bumo otisli i tamo ako cemo bit u blizini, hvala ;)

Nije onda Atmosfera za tebe. Tamo nema DJ-a, bar ga nije bilo tada. Bude bendova tamo ili je samo zahebancija svih i svakoga, a muzika sa CDa.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

lool! sta pricas ti? pa vecinu trave koja se kupuje u HR je iz vana, vjv ne znas ni o cemu pricas.

iako imam 15 godina znam o čemu pričam.govori šta oš al za svoje godine znam i previše gdje se i šta se sadi

Ma bravo, pohvalno i ne nemas pojma, ali necu vise trolati misli sto hoces.

Peace!
15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

dal tamo vrijede kartice, mislim dal se moze podic lova na bankomatu? tako je ipak najsigurnije imat pare.

Ovo i mene zanima !?

Idem u Spanjolsku za tjedan dana na maturalac, ofc da se zna o cem pricamo ;) Pa ono, puno je zgodnije nosit pa podizat i placat u ducanu kolko treba bez sitnisa i sl :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice