Ja planiram u Španjolsku ponjet nekih 450 €, s tim da suvenire opće ne mislim kupovat.
Možete tamo dizat na bankomatima, ali jas ću ponjet u gotovini. Jednostavno više volim kada je novac fizički kod mene i da uvijek znam koliko mi je još ostalo 
Ja planiram u Španjolsku ponjet nekih 450 €, s tim da suvenire opće ne mislim kupovat.
Možete tamo dizat na bankomatima, ali jas ću ponjet u gotovini. Jednostavno više volim kada je novac fizički kod mene i da uvijek znam koliko mi je još ostalo 
lool! sta pricas ti? pa vecinu trave koja se kupuje u HR je iz vana, vjv ne znas ni o cemu pricas.
iako imam 15 godina znam o čemu pričam.govori šta oš al za svoje godine znam i previše gdje se i šta se sadi
Ma bravo, pohvalno i ne nemas pojma, ali necu vise trolati misli sto hoces.
što ti znaš o meni?možeš nagađat al pojma nemaš...
Joj kao spremaju se planovi za travu, lake devojke i to sve, a dajem ruku da vas 95% nece smeti odvojiti od grupe...
Bitno da ima cuge, dobrih (i lakih normalno da se nest baci pod muda koji dan XD) zenskih i dobar dj i svaki klub je dobar ;) Bumo otisli i tamo ako cemo bit u blizini, hvala ;)
Nije onda Atmosfera za tebe. Tamo nema DJ-a, bar ga nije bilo tada. Bude bendova tamo ili je samo zahebancija svih i svakoga, a muzika sa CDa.
Ma nemora dj ni bit samo ako pustaju dobru muziku..isti k.. :D
Joj kao spremaju se planovi za travu, lake devojke i to sve, a dajem ruku da vas 95% nece smeti odvojiti od grupe...
ja ne kuzim zasto takve stvari ljudi rade samo na tom maturalcu, pa travu mozes i tu kupit i napusit se, netreba ti spanjolska za to. a i cure isto tako. tamo cu radit sve sto i tu samo u vecoj mjeri(nema kontrole od roditelja).
ja ne kuzim zasto takve stvari ljudi rade samo na tom maturalcu, pa travu mozes i tu kupit i napusit se, netreba ti spanjolska za to. a i cure isto tako. tamo cu radit sve sto i tu samo u vecoj mjeri(nema kontrole od roditelja).
Zato što je doživljaj to doživit u stranom gradu, doma je sve isto. Daleko se zanimljivije napit i napušit negdi, a onda takav pred policajce pitat di je hotel. Vidit ćete kad to doživite...
Tako je meni, u Splitu rijetko zapalim dim (možda jednom godišnje), a onda kad odem u Zagreb kod nekoga, svaku večer je neka pijanka ili nešto.
Cure, ima lipih, drugačije su od naših i tako, a sad da su lakše, sve je to isto. To je napetije vama di nema puno turista. Uglavnom, treba sve probat, a ne žalit posli, para će bit, ne triba štedit.
Da naravno da je tamo bolje ali necu recimo cekat maturalac da se napusim, napijem ili ako bog da izhebem nesto. Ima mnogih koji cekaju maturalac za to.
Ovo ti je malo glupo, jel ak neko bude častio častit će cure... a ja osobno se nebi ni ubacivo nekom, jel mi je to jadno
a gle ovi iz razreda kaj imaju para kad se napiju castit ce cijelu ekipu. Kao sto rekoh nema mi druge...
a gle ovi iz razreda kaj imaju para kad se napiju castit ce cijelu ekipu. Kao sto rekoh nema mi druge...
E da si u mom drustvu ja bi te odhebao iz prve.Da je netko sa monom prijatelj samo da bih ga castio 
Ja bi vam isto preporučio da idete uvijek s nekim jel sam čuo da vas kurve i crnci doslovno vuku da idete s njima...
Ja bi vam isto preporučio da idete uvijek s nekim jel sam čuo da vas kurve i crnci doslovno vuku da idete s njima...
Obavezno, barem dvoje skupa. I čuvajte se džeparenja u gradu, kod nas je jedna cura ostala bez torbice.
Nek me vuku, imaju me za šta 
heh ako me kurva vuce, necu se nesto opirat.
heh ako me kurva vuce, necu se nesto opirat.
pa ti dođe crnac svodnik i naplati ti 500 eura njene usluge...
Sto je tolko puno?? Ja mislio ono 100-200 eura.
Ovako.
Bio sam prošle godine u Nici, Monacu, Lloretu, Barcelona itd. Bus tamo, brod-bus nazad. Ne sjećam se cijene.
Ponio sam oko 600 eura. Može se i sa 250 sve što sam radio i ja, ali ja uzmem zbog sigurnosti i ako se dogodi neko sranje, a ne da se ku*čim tamo. Ekipa je važna, a ne pare.
Evo mali vodič, što sam sve vidio itd. za one koji će tek ići za kakvih desetak dana:

Također, jedno 5-6 frajera su ponijeli svoju, čini se da se može bez beda, na svim granicama, na morskim i kopnenim ne gledaju jer čim vide maturalce odmah puštaju. Jedino ne bih riskirao kad netko ide avionom.
. Jeftinije je i do 50% nego kod nas, još ako uletite na sale. Što ću, ipak je ovo Bug forum, mora nešto i za geekove kao ja. 
Eto to je to što mi sada pada na pamet
alienware gdje is drzao lovu, mislim 600 eura je ipak puno love, treba to negdi stavit.
Imao sam novčanik i torbu uvijek sa sobom (shoulder torbu)+par secret pretinaca. Nema šanse da ti nešto bude, još u grupi. Otkinut ti je nitko ne može jer je uvijek "držiš", čak i kad ti visi postrance.
Jedan savjet za one koji idu tamo avionom. Na aerodoromu imate one zone bez poreza. Tamo sam čuo da treba nakupovat cuge. Morate jedino pazit da niko ne nosi preko 1 litru, jel se tolko po zakonu smije nosit preko granice. Ako mislite više kupovat, dajte curama da vam nose...
To sam čuo od poznanika
Ma ne bojim se ja da mi netko ukrade nego da ne zagubim.
Alo vi koji ste bili u pragu, gdje ima za kupit dobrih kubanki jel znate? Htio bi uzet par komada pa ponet kuci svojima.. :D
Alo vi koji ste bili u pragu, gdje ima za kupit dobrih kubanki jel znate? Htio bi uzet par komada pa ponet kuci svojima.. :D
mi smo bili u nekom robnom centru u blizini glavnog trga i tamo ima jedan dućan sa kubankama pa su se frendovi nakupovali toga.
Paladium vjerojatno.
Paladium vjerojatno.
mislim da je.
Puko bi vam hvala al ga nema pa hvala :D
Ja bacim Hvala nekom u drugoj temi xD
Sad sam pricao s likovima iz razreda , nitko ne planira preko 150 eura nosit 
Ala se svi razlikuju
ja cu nosit puno love, cisto da imam, necu sve potrosit.